raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.298
- Πόντοι
- 5.006
Ραο παο να μου πεις καμιά μέρα μπαρακια που σου αρέσουν στην πόλη να υπαγω μπας και βρω κανένα μπουθτσον
Ραο παο να μου πεις καμιά μέρα μπαρακια που σου αρέσουν στην πόλη να υπαγω μπας και βρω κανένα μπουθτσον
Θεσσαλονίκηaθηνα λες
Κανουμε παντα ενα λαθος(το εκανα και εγω πιτσιρικας-το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες). Πηγαινουμε για καμακι συνηθως με φιλοΕγώ όποτε πήγα με ωραίο φίλο μου για γκόμενες κατέληξα να πηγαίνω σπίτι με ταξί...
βγηκε ενασ στις ειδησεις με προποτζιδικο κ λεει θα βγουν μονοψηφιοι...πάλι τζακ ποτ λέει?![]()
![]()
βγηκε ενασ στις ειδησεις με προποτζιδικο κ λεει θα βγουν μονοψηφιοι...
Λεφτα απο τυχερα παιχνιδια ειναι λεφτα φορτισμενα με πολλη αρνητικη ενεργεια. Καποιοι εχουν βλαστημησει που τα εχασαν.
Γιαυτο δεν παιζω ποτε.
Μακρια απο εμενα τετοια λεφτα. Οτι μου χρωσταει η ζωη θα μου δωσει. Αρκει να ειμαι γερος και να μπορω να δουλευω.
Και αυτο κολλασιμο ειναι. Φοβαμαι οτι καποτε θα τιμωρηθω.κ να βγαζεις κ φωτογραφιες με κωλους
οι κωλοι σε φέρνουν κοντά στη θεωση γιατί ενώνεται το φθαρτον και το ανθρώπινο της επιθυμίας με την ομορφιά του ωραίου σαν σύμβολο ζωής επομένως δεν μπορεί να είναι κολασιμη μια μεγαλειώδης πράξη σαν αυτή που μας προξενεί ρίγη χαράςΚαι αυτο κολλασιμο ειναι. Φοβαμαι οτι καποτε θα τιμωρηθω.![]()