life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
μπορει να ψωλοβρονταει αβερτα για παρτη της οταν γυρναει στο σπιτι του ομως τυπε...... ;)Εχω εναν φιλο ποιο μικρος απο μενα λιγο πανω απ τα 20 που εχει μια φιλη απο πιτσιρικια μαζι και δεν την βλεπει ερωτικα, ετσι λεει τουλαχιστον. Μιλαμε για κανονικο ετσι με την σχεση του το ιδιο και η φιλη του αλλα μαζι δεν![]()
τυπε εχεις εμας που σε αγαπαμε...τι να τους κανεις τους εξω απο δω????παιδια εγω δεν εχω κανεναν φιλο εξω μονο καποια νικνειμς
Εριναλ προσπαθω να σε κανω φιλη μου εδω περα, στελνοντας αιτημα αλλα δεν το δεχεσαι..μηπως με βλεπεις ερωτικα για αυτο![]()
Εριναλ προσπαθω να σε κανω φιλη μου εδω περα, στελνοντας αιτημα αλλα δεν το δεχεσαι..μηπως με βλεπεις ερωτικα για αυτο![]()
εισαι φιλοςε θα γνωριζομασταν τοτε...θα πιναμε κανα ποτακι, θα τα λεγαμε,αντε και κανα γελακι μεταξυ μας, καμια πιπουλα στο αυτοκινητο και θα την γυριζα σπιτι στον φιλο βικινγκ μετα...![]()
![]()
![]()
Αλήθεια ο Νικ, ο Κώστας που έχουν χαθεί;
Συγκυριακό ή έχουν σπαστεί και αυτοί και αραιώσαν;
H αληθεια ειναι ομωs.....οτι ταχει βρει σκουρα μ ενα πσαριο Νικ είναι σε πολύ σοβαρό σεμινάριο...
Ναι αλλη δουλεια δεν εχω τυπε και θα καθομαι να κοιταω τα προφιλ στο μπου. Ετσι δοκιμασα με την εριναλ αλλα δεν βλεπω ανταποκρισηΔεν το λέω για την Έρη, κάποιοι μπορεί να μη σε κάνουν φίλο γιατί δεν θέλουν να βλέπεις πότε είναι λογκαρισμένος. Έχει τη σημασία του, για πολλούς λόγους.
[size=30pt]BOUEFA[/size]
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α ΟΜΙΛΟΣ
1 billy13 73
2 master21 52
3 Boldemort 42
4 Erinal 38
205
ΣΥΝΟΛΟ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ 140
Μ.Ο. ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1,46
Ουτε στο Europa :S
Ουτε στο Europa :S
ασχολεισαι με το χυσοδοχειο ;
Τι να δω στο xhamster? αναλ φακ η μομσ αι γουντ λαικ του φακ?