Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Κοιτα ρε αλλοι εχουν να πιασουν βυζι απο το μαιευτηριο και αλλοι διωχνουν τα γκομενακια...ατιμη ζωη...  

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
daily_gifdump_708_25.gif
  :grin: :grin:

Σαλαμ αλεκ γιουναν  :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Γιατι δεν τολμουσα ρε...εδω σε λεω οτι το ξεκαθαρισαμε οτι μεχρι της γιορτες δεν εχει μπουζουκια. Σιγα ενα βραδυ θα ειναι και θα περασει τι θα παθω  :grin:
Ναι  μωρε....στην αναγκη βαλε κασετοφωνο με την Παολα...Αλλα να μην μασαει την κασετα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δλδ αμα εγραφες του αρεσουν πολυ οι γυναικες, θα παρεξηγιοτανε  :think: :grin:
ε δεν ξερω ειναι και ευαισθητουληδες ολοι εδω μεσα :grin: πως παει βικινγκ σε μαστιγωνει καλα το γκομενακι; :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τα καλυτερα γκολακια, πεφτουνε στο φιλικο........Τι θα πει  "αγνη" ??

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Γνωμη σου. Εμένα η γνωμη μου ειναι αλλη. Πχ. θεωρω μαλακα καποιον που καθεται πισω απο εμενα και μιλαει για εμενα. Πουτση καποιον που διαδιδει ψευτιες για εμενα. Και μια χαρα ανθρωπο αυτόν που ενω ξερει πραγματα για εμενα δεν μιλαει πισω μου ακομα και αν τον βριζω. Επισης θεωρω σκατοψυχο οποιον κανει πλακα μαζι μου και μετα οταν κανω εγω τελειως αθωα πλακα βρισκει κινητρα κακιας σε εμενα ενω βρισκει καλοσυνης στον ιδιο οταν με βριζει. Βεβαια ο καθενας εχει τους δικους του κωδικες ηθικης σωστα; Ο μπραμπ Μου θυμησε τον τραμουντανα κακια η ωρα. Ιδια ηθικη.

οταν το τσολι βγηκε με μελη απο εδω παντως τα μελη σχολιαζαν οτι ελεγε για τον καλο της αλεξ οτι δεν γαμαει καλα και εψαχνε αλλο γαμια. τελικα δεν βρηκε. ψαχνει ακομα και ενας που ειχε βρει.. της την εκανε με ελαφρα. Ποσο να αντεξεις μια πουτανα :cool2:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ε δεν ξερω ειναι και ευαισθητουληδες ολοι εδω μεσα :grin: πως παει βικινγκ σε μαστιγωνει καλα το γκομενακι; :grin:
χαχαχα ξεκολα ρε με τις μλκ.  :birdman: το σ/κ θα την στειλω στο χωριο της θα παει να δει τα παπουδια. Ευκαιρια να ησυχασει λιγο το κεφαλι μου.  :P

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
παιδια εγω δεν εχω κανεναν φιλο εξω μονο καποια νικνειμς

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.294
Πόντοι
5.006
Οχι τυπε, το αφησαμε για τις γιορτες... βεβαια για ποιες γιορτες δεν το διευκρινισαμε ακομα. :grin:

εγω σ ειχα προτεινει να παω στη θεση σου, αλλα δεν απαντησες...αρπα τωρα την γκρινια της μεχρι τις γιορτες... :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
χαχαχα ξεκολα ρε με τις μλκ.  :birdman: το σ/κ θα την στειλω στο χωριο της θα παει να δει τα παπουδια. Ευκαιρια να ησυχασει λιγο το κεφαλι μου.  :P
σωπα ρε βικινγκ εδω δεν τολμουσες να πεις δεν παω μπουζουκια και τωρα την στελνεις και καλα. που τα λες αυτα ; :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom