eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μπήκε κάπου ένα ασθενοφόρο με εκρηκτικα ?κάτι άκουσα αλλά..
Μπήκε κάπου ένα ασθενοφόρο με εκρηκτικα ?κάτι άκουσα αλλά..
βρήκες το αλτερ εγκο σου στο πιωμα -κυρά Κατίνα ?λογικό. Είναι που έχετε ορισμένες αξίες μερικοί.Όχι, ούτε πρόκειται, ποτέ ξανά και για κανέναν λόγο.
Οταν και αν θ αποφασισουν να χτυπησουν εδω........... θα γινει εθνικη τραγωδια
Θα τουs χτυπησουμε βεβαια αγρια με τιs κλησειs τηs Εφοριαs και θα τουs ισοπεδωσουμε![]()
![]()
ωραία όνειρα έχεις αχαχαχαχαχα
Oταν θα με σφαζουν θα τουs λεω αυτο που εγραψεs και νομιζω οτι θα την γλυτωσωόχι όντως δεν αποκςφαλιζουν όν κάμερα. Χρεώνουν λαούς τροφοδοτούν τρομοκράτες για να τους χρησιμοποιουν για όφελος δημιουργούν εμφύλιους σε λαούς τους χώνουν μνημονια ρίχνουν πυρά σε χώρες όπου είναι κακοί άνθρωποι.. Κτλ και υποτίθεται είναι νηφαλιοι και θέλουν ειρήνη. Όντως τεσπα την πληρώνει πάντα ο αθώος έτσι κι αλλιώς
σαν τους ανώνυμους όλο βγαίνουν απειλούν και τι ακριβώς κάνουν τελικά δεν έχω καταλάβει
Φαε τωρα που ακομα εχουμε....Αυριο δεν ξερουμε τι μαχαιρι εεε μερα μαs ξημερωνειαλλο τωρα σοβαρο και διεθνες.
να φαω λιγους γιγαντες ακομα η ειναι αργα και θα![]()
Θα τουs λεω για το δικιο των λαων και τουs κακουs Αμερικανουsδεν κατανοώ αλλά αν θες καντο τραγούδι.
Απο τωρα πρεπει να σκεφτομαι τροπουs αμυνηsα την πας πολύ μακριά τη βαλίτσα αχαχαχαχαχα
θα τα παμε για αναδασωσηΡε τα τζιχαντια αποδασισμενα για μπάχαλο
αποφασισμενα μάνα μουθα τα παμε για αναδασωση![]()
Θα του πεις : "ψιτ, κοιτα πισω σου, ενα νεφελιμ" και θα τον αποσυντονισεις.....
σαλταρισμενα ειναι.πινουν οτι βρουνε και κανουν τους μαο μαοαποφασισμενα μάνα μου
Αυτοι θα τουs κανουν μεγαλυτερη ζημια , τουλαχιστον απ οτι εμειsσαν τους ανώνυμους όλο βγαίνουν απειλούν και τι ακριβώς κάνουν τελικά δεν έχω καταλάβει
και οι άλλοι που δεν πίνουν τα ίδια κάνουνσαλταρισμενα ειναι.πινουν οτι βρουνε και κανουν τους μαο μαο