Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Α και για μια στιγμή ένιωσα ελπίδα :-Μεσα στο 1% είναι καιτυπε
![]()
Α και για μια στιγμή ένιωσα ελπίδα :-Μεσα στο 1% είναι καιτυπε
![]()
μπα.κλωνος της ερι...
επιβεβαιωνω.
μπα.
κλωνος του εαυτου μου κ πρωην-νυν-εσαει γαμιας της.
Ζηλευεις?
οσα δεν φτανει η αλεπου.. ;)Τι να ζηλεψω ρε τυπε... για την χοντροκωλα την ερι μιλαμε![]()
![]()
![]()
εχω αδυναμια στους κωλους...στεκα στοκε ο κωλος μου ειναι πανδαισια.. θα τον ονειρευεσαι πρωι μεσημερι βραδυ και θα λιωνεις. παρτο αποφαση![]()
Τι να ζηλεψω ρε τυπε... για την χοντροκωλα την ερι μιλαμε![]()
![]()
![]()
αστο παιχτη.τι ειναι το (sic) ?![]()
και πως θα ξερω να το αποφυγω αν δεν ξερω τι ειναιαστο παιχτη.
που να σου εξηγουμε.
κακο πραγμα παντως.
να το αποφευγεις.
τι ειναι το (sic) ?![]()
"Η λέξη sic είναι λατινική, είναι τροπικό επίρρημα και σημαίνει έτσι (ούτως). Χρησιμοποιείται συχνά μέσα σε παρένθεση, όταν μεταφέρεται κείμενο ή λόγος τρίτου για να τονίσει ότι η μεταφορά είναι πιστή. Χρησιμοποιείται για ιδιαιτερότητες ή λάθη, γλωσσικά ή νοηματικά, του πρωτοτύπου, προκειμένου να τονιστεί ότι τα λάθη ή οι ιδιαιτερότητες προέρχονται από τον αρχικό συγγραφέα και όχι από αυτόν που τα αναπαράγει"
και πως θα ξερω να το αποφυγω αν δεν ξερω τι ειναι![]()
σπασαρχιδω."Η λέξη sic είναι λατινική, είναι τροπικό επίρρημα και σημαίνει έτσι (ούτως). Χρησιμοποιείται συχνά μέσα σε παρένθεση, όταν μεταφέρεται κείμενο ή λόγος τρίτου για να τονίσει ότι η μεταφορά είναι πιστή. Χρησιμοποιείται για ιδιαιτερότητες ή λάθη, γλωσσικά ή νοηματικά, του πρωτοτύπου, προκειμένου να τονιστεί ότι τα λάθη ή οι ιδιαιτερότητες προέρχονται από τον αρχικό συγγραφέα και όχι από αυτόν που τα αναπαράγει"
σου βγηκε η επιστημονας παλιοκαριολα.αχ το φχαριστηθηκα
![]()