Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν είναι σωστό να  :fuck1: το κωλο της ερι και μετά να μην την ψηφίζεται...ντροπή  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
στεκα στοκε ο κωλος μου ειναι πανδαισια.. θα τον ονειρευεσαι πρωι μεσημερι βραδυ και θα λιωνεις. παρτο αποφαση :tooth:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.801
Πόντοι
606
εμενα παλι μου την ειπε ο εβδομηνταπεντε και δε μπορω να φαω τη ψαροσουπα :headbang:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
τυπε δε σε λεω γιατι και την τελευταια φορα που ημουν με την χαζη με εφαγες με το ματι σου και χωρισα... :orchestra:

εκανες σκηνικο μπαγασακο παλι  :)

εγω ξερεις ποσα χρονια ειμαι χωρις γκομενα?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αυτά με τις γκόμενες είναι υπερβολές,και ο Πίκερ δεν έχει γκόμενα και έχει εξελιχτεί σε μια χαρά παλικάρι...  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εμενα παλι μου την ειπε ο εβδομηνταπεντε και δε μπορω να φαω τη ψαροσουπα :headbang:
ετσι ειναι οι αντρακλες οταν θελουν να την πεσουν σε εμενα την πεφτουν σε οσους εχουν παρε δωσε με εμενα. μιλαμε για @@ οχι αστεια. εδω ειναι ιντερνετ δεν ειναι παιξε γελασε  :grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
στεκα στοκε ο κωλος μου ειναι πανδαισια.. θα τον ονειρευεσαι πρωι μεσημερι βραδυ και θα λιωνεις. παρτο αποφαση :tooth:

Ερι μπαζο αν ο κωλος σου ήταν πανδαισια, θα ησουν πρώτη στον ομιλο και θα επερνες κουπα σε ενα site που περαν της θεματολογίας το 99% είναι ανδρες.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.801
Πόντοι
606
ετσι ειναι οι αντρακλες οταν θελουν να την πεσουν σε εμενα την πεφτουν σε οσους εχουν παρε δωσε με εμενα. μιλαμε για @@ οχι αστεια. εδω ειναι ιντερνετ δεν ειναι παιξε γελασε  :grin:
χωρις πλακα τωρα εχω σοβαρο θεμα.ο γειτονας μαλλον δεν εχει πληρωσει το ιντερνετ και μπαινω απο αλλο γειτονα που ειναι τσιφουτης,εχει αργη συνδεση και σας βλεπω σλοου μοσιον.πως καταντησε ο Ελληνας ρε πουστη μου :tooth:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ερι μπαζο αν ο κωλος μου ήταν πανδαισια, θα ησουν πρώτη στον ομιλο και θα επερνες κουπα σε ενα site που περαν της θεματολογίας το 99% είναι ανδρες.
Δηλαδή θες να πεις ότι το 1% του σαιτ είναι αληθηνές γυναίκες?  :tooth: :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ερι μπαζο αν ο κωλος μου ήταν πανδαισια, θα ησουν πρώτη στον ομιλο και θα επερνες κουπα σε ενα site που περαν της θεματολογίας το 99% είναι ανδρες.
στοκε, διδω κωλο και ειναι θεικος . λυπουμαι  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
χωρις πλακα τωρα εχω σοβαρο θεμα.ο γειτονας μαλλον δεν εχει πληρωσει το ιντερνετ και μπαινω απο αλλο γειτονα που ειναι τσιφουτης,εχει αργη συνδεση και σας βλεπω σλοου μοσιον.πως καταντησε ο Ελληνας ρε πουστη μου :tooth:
στην αργη κινηση ειμαι απολαυστικη αααααααααααααααααααχαχααχαχαχχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom