lexritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
νταξει εγω ναβοηθησωγαμησω ηθελα...![]()
![]()
![]()
νταξει εγω ναβοηθησωγαμησω ηθελα...![]()
![]()
![]()
Ε μα δεν καταλαβαινεις κι εσυ. Επιτηδες το λεει γιατι ξερει οτι δεν γουσταρω να παω μπουζουκια, σε ειπα οτι δεν πιανεστε απο πουθενα. Αμα την στειλω με φιλους θα γκρινιαζει αυριο, αμα παω και βαριεμαι θα με ζαλισει συνεχεια, γιατι εισαι ετσι και δεν σ'αρεσει και θα χαζογελαει απο πανω. Αν δεν βγουμε θα ειναι μουτρομενη ολο το βραδυ :Sκαι μέρα γκρινιάζετε για γκομενες. Μλκα τι ακούν τα αυτιά μου
αστα..Τύπε άμα σου ζαλίζει τα αρχίδια για μια μαλακία όπως τα μπουζούκια ήδη θα έπρεπε να την έχεις στείλει.
Θα πάθεις και θα μάθεις, έτσι είναι το σωστό, εμείς είμαστε απλώς κυνικοί κωλόγεροι οπότε όπως στο είπα ξέχασέ το κιόλας.
μεγάλη ψυχή..νταξει εγω να βοηθησω ηθελα...![]()
![]()
![]()
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη Έλληνας που δεν έβαλε φωτό προφίλ τη σημαία της Γαλλίας. Δεν είχε δώσει δικαιώματα, λένε φίλοι και γείτονες.
κουράστηκα. Παοκ κι ας μην γαμησω πότεΕ μα δεν καταλαβαινεις κι εσυ. Επιτηδες το λεει γιατι ξερει οτι δεν γουσταρω να παω μπουζουκια, σε ειπα οτι δεν πιανεστε απο πουθενα. Αμα την στειλω με φιλους θα γκρινιαζει αυριο, αμα παω και βαριεμαι θα με ζαλισει συνεχεια, γιατι εισαι ετσι και δεν σ'αρεσει και θα χαζογελαει απο πανω. Αν δεν βγουμε θα ειναι μουτρομενη ολο το βραδυ :S
Δεν ειναι ετσι φιλε, τεσπα την κανω και κατι θα σκεφτω αργοτερα. Καλος σας βραδυ παιδιαΤύπε άμα σου ζαλίζει τα αρχίδια για μια μαλακία όπως τα μπουζούκια ήδη θα έπρεπε να την έχεις στείλει.
Θα πάθεις και θα μάθεις, έτσι είναι το σωστό, εμείς είμαστε απλώς κυνικοί κωλόγεροι οπότε όπως στο είπα ξέχασέ το κιόλας.
τα καθάρισα τα έπλυνα και τα έβρασα
εφαγα χθες σε ταβερνα.τα καθάρισα τα έπλυνα και τα έβρασα
δεν είναι κακό..εφαγα χθες σε ταβερνα.
και συκωταρια![]()
ε?γιατι σε λενε ανεπρoκοπη τοτε μερικοι μερικοι?
ε και?
εμας δεν μας πειραζουν ρε τυπε.
εμεις δεν ειχαμε αποικιες,ουτε πηγαμε στο χωριο τους να τους διδαξουμε δημοκρατια.
2,5 εκατομμυρια Συριοι υπαρχουν στην Τουρκια.
Ποιος ευθυνεται γι αυτο?
Οχι παντως οι Ελληνες κ γι αυτο δεν μας ενοχλουν.