tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.006
- Πόντοι
- 606
αφου δεν ειναι το μεταξουργειο παλι καλαΓερμανικά FKK – Ο επόμενος στόχος του Ισλαμικού Κράτους;
αφου δεν ειναι το μεταξουργειο παλι καλαΓερμανικά FKK – Ο επόμενος στόχος του Ισλαμικού Κράτους;
ειδικα αυτοι ειναι που μας αγαπανε λογω Μεγαλου Αλεξανδρου.Τύπε οι τύποι από τα ορεινά χωριά του Αφγανιστάν δεν νομίζω να είναι αστέρια στην διπλωματική ιστορία. Φαντάζομαι μας βλέπουν ως αλλόθρησκους, που όσους πιο πολλούς φάνε, τόσο πιο πολλά ουρί θα χαλβαδιάσουν σε σχέση με καμιά κατσίκα που κουτουπώνουν στην ζούλα γιατί γυναίκα δε βλέπουν (λόγω μπούρκας) ούτε ζωγραφιστή (οι τσόντες απαγορεύονται). Άμα σου τάζουν ότι θα γαμήσεις επιτέλους δε νομίζω να κωλώσουν γιατί είμαστε καλύτεροι από τους κωλογάλλους.
Ο φανατισμος δεν διακρίνεται ιδιαίτερα για την όρασή του (κατά το όλοι οι μουσουλμάνοι είναι τρελαμένοι τζιχαντιστές).
αχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πρεπει να με ακουσανε στο τετραγωνοαφου δεν ειναι το μεταξουργειο παλι καλα
φραντζελικο ή καραμελα?θετεις σοβαρες προβληματικες απόψε
Αυριο θα το ξεχασειπαντως ο πρεντεντερης βγηκε ειπε εχουμε πολεμο
ειδικα αυτοι ειναι που μας αγαπανε λογω Μεγαλου Αλεξανδρου.
Αυτοι δεν γαμανε?
Απο 3-5 γυναικες ο καθενας εχουν,ασε που πινουν τα καλυτερα.
αυριο το πρωι εγω θα παω λευκο πυργο για φραπε και πρει φορ παρισ οτι και να λεςφραντζελικο ή καραμελα?
ναγια ή μαριαλενα?
λιλα ή νικολκρος?
Αυτα ειναι ερωτηματα κ εσεις μαλακιζοσαστε με τους γαλλους κ τους ψυχοπαθεις τζιχαντιστες.
Χαλασε το μπουρδελα
τεραστια θα την χαρακτήριζα ..Ρέ καραγκιοζάκο, ἀπὸ τὰ 148.000 μέλη σ' ἐμένα βρῆκες νὰ κολλήσης; Μεγάλη ἀτυχία σου.
ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.
Στελνει πιμι ο βλαξ
εσυ φταις.τεραστια θα την χαρακτήριζα ..
γενικα φταιω για ολα αλλα εχω και ενα αλλο προβληματισμο θελω να βαλω στο αβαταρ την γαλλικη σημαια και τα χρωματα της με χλωμιαζουν τον κωλο..εσυ φταις.
του ειπες οτι εχω μαυρη πουτσα και τωρα αντε να ξεκολλησει
εγω ξεκιναω απο σημερα.αυριο το πρωι εγω θα παω λευκο πυργο για φραπε και πρει φορ παρισ οτι και να λες
εντωμεταξυ επαιξε φαση στο τουιτερ και καποιος εκανε την ακροπολη στα χρωματα της ρουμανικης σημαιας και τα μμε εγκυρα παντα το εβγαλαν οτι και καλα ηταν η ακροπολη στα χρωματα της γαλλικης σημαιας χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχΒάψτον μόνο μπλε, θα καταλάβουμε.
Αντε σιγα,σιγα να ετοιμαζομαστε για τα μπουζουκια!
Αντε σιγα,σιγα να ετοιμαζομαστε για τα μπουζουκια!