blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.696
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα παιδάκια (σε αυτάκια)
έχασα τίποτα?
Ο κ. raopau μας ανήγγειλε ότι συνουσιάσθηκε!
Καλημέρα παιδάκια (σε αυτάκια)
έχασα τίποτα?
Ερειζερ το τραγουδάκι ολίγον γλυκανάλατο όντως. Ίσως ο μπλιζ το έχει συνδέσει με την εικόνα γιατί κατά τα άλλα.. Αχαχαχαχαχα
Η ταινία μου άρεσε πολύ από πλευράς σκηνοθεσίας. Είναι πολύ ατμοσφαιρική. Αλλά και το σενάριο ήταν αρκετά καλό. Ο Bond γίνεται όλο και πιο σκοτεινός σε κάθε νέο έργο, εσωστρεφής, πολύ μοναχικός και απόμακρος. Καμία σχέση με τον ατσαλάκωτο υπερήρωα του παρελθόντος.
Υ.Γ. Εντάξει ... υπάρχει το γνωστό ανίκητο σε κάθε <μονομαχία > και γι΄ αυτό άλλωστε και ο κόσμος χειροκρότησε στο τέλος ...
Ο κ. raopau μας ανήγγειλε ότι συνουσιάσθηκε!
Ναι, το έχω προσέξει και ίσως γι' αυτό μου αρέσει ο συγκεκριμένος ηθοποιός πάρα πολύ στις ταινίες αυτές.
Καλή η λάμψη, πχ του Κόννερυ (ΘΕΟΣ!!), αλλά και το να βλέπεις έναν πιο γήινο χαρακτήρα, να τσαλακώνεται,
να πέφτει, να ξανασηκώνεται, τουλάχιστον σ' εμένα, αρέσει πολύ.
η οποία έφερε και μια, σπάνια, έκρηξη σοβαρότητας...
σε τραγούδι σε φαι σε μπινελικωμα η σε σεξ ?
καμιά ιδέα?
σε τραγούδι σε φαι σε μπινελικωμα η σε σεξ ?
Έχει σοβαρή σχέση τώρα. Πρέπει να είναι σοβαρός.
Φαντάζεσθε να καλέσει το νηματοθέτη στον αρραβώνα του;
αχαχαχαχαχα που να ξέρω από αυτό μάνα μου ρώτα τον ραο παο!
αχαχαχαχαχα που να ξέρω από αυτό μάνα μου ρώτα τον ραο παο!
ξέχασα, είσαι μια Αγία!
που να ξέρεις από αυτά...
σας αφήνω, καλή συνέχεια.
τέλειος καιρός αλλά έχουμε και δουλειές...
Θα είμαι η μοναδική αγία στην νέα ιστορία που αναδείχθηκε μέσα από ιστοσελίδα μπουρδελων αχαχαχαχαχα η Αγία ερι η μπουρδελιωτισα αχαχαχαχαχα
οι αμερικανοι ως γνωστον ειναι τελειωμενες αμοιβαδες.η ηγεσια τους ηξερε επακριβως τι θα συμβει κ πουλησε πανεμορφα το παραμυθακι.Τυπε και οι Αμερικανοι δε μπορουσαν να διανοηθουν αεροπλανα να πεφτουν στο κεντρο της ΝΥ αλλα επεσαν.... Ουτε εμεις το 2007 πιστευαμε οτι θα ειμαστε σημερα σε αυτα τα χαλια, ουτε οι ψηφοφοροι του τσυριζα πιστευαν οτι υπαρχει χειροτερα απο τους Σαμαροβενιζελους.....
Expect the unexpected λενε οι Αμερικανοι και εχουν δικιο.
Εχεις δει λαθρομεταναστες απο τη Συρια και οπου σκατα εχουν ερθει;;;
μπα.Χουζ, πρωτοξάδελφα είμαστε?
οι αμερικανοι ως γνωστον ειναι τελειωμενες αμοιβαδες.η ηγεσια τους ηξερε επακριβως τι θα συμβει κ πουλησε πανεμορφα το παραμυθακι.
Η μαζα των ελληνων οντως δεν πιστευε πως θα φτασουμε εδω που ειμαστε,οπως κ τωρα δεν πιστευει πως υπαρχουν κ χειροτερα.
Εχω δει κ το χειροτερο?
Ολα τα σογια μου(πατερα και μητερας)οταν ηρθαν απο την μικρα ασια,την ιδια κ χειροτερη αντιμετωπιση βιωσαν απο τους γηγενεις φασιστες.