Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
tumblr_nqzxebacqN1retscio1_500.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.340
Πόντοι
5.006
εντωμεταξύ ολοι εξαφανιστηκαν...τι γινεται, ντρεπονται που τον παιζω???? :think: :think: :think: :think: :think:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
εγω λεω να αφηνουμε τον καθένα να μπαίνει να βριζει για να μην του δωσουμε την ικανοποιηση να φαει μπαν και να χαρει. φανταστικη ιδέα πως δεν την είχαμε σκεφτεί. φαντάζομαι δεν σας πειράζει αν σιχτιρίσει ολο σας το σοι ε; θα ειστε κουλ.  :2funny: Τι ακουνε τα ομορφα αυτια μου  :wanker:
Βασικα ναι και μεχρι τον προ-προ-προ-προ-παππου να μου βρισει,στα παπαρια μου,θα εχω παθει κατι?θα μου εχει κανει καποια ζημια?για ποιο λογο να ασχοληθω με τον καθε μαλακα?να προστατεψω τι ακριβως?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βασικα ναι και μεχρι τον προ-προ-προ-προ-παππου να μου βρισει,στα παπαρια μου,θα εχω παθει κατι?θα μου εχει κανει καποια ζημια?για ποιο λογο να ασχοληθω με τον καθε μαλακα?να προστατεψω τι ακριβως?
  Ωραία άποψη. Επομένως μπορώ να βρίζω άνετα  :rockon: :rockon: Τον έχετε πιει  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
παιδιά θέλω και εγω συμβουλες και νουθεσίες για το πως να συμπεριφέρομαι στα τρολ και γενικα στον ιστοτοπο για να μην δωσω λαβες σε τυπους οπως ο αλκοολικος ο αλλος ο αποτυχημενος βλάκας, ο εραστης αλεξ του διαδικτύου το τσολι ο ψιψιναλ ο πικερ κτλ
Επίσης θέλω να μου πειτε με τι πρεπει να προσβάλλομαι γιατί βλέπω υπάρχει πίνακας  . απο την διαφάνεια τον κατεβάσατε; :2funny:  Επίσης να μου πείτε πότε να πάω τουαλέτα. Να ξέρω πως  να συμπεριφέρομαι μην πληγωθούν οι αδελφές του σαιτ.
:2funny:

Δείτε,

Όταν ο νηματοθέτης "συνεργαζόταν" με διάφορα πολύ γνωστά τραμπουκοτρόλ για να τραμπουκίσουν την δ. Ροζαλία, ούτε εγώ (που πάντα ήμουν αντίθετος στην εκδίωξη του κραυγαλέα ξιπασμένου ζεύγους  από το παρόν νήμα επειδή με διασκέδαζε) αλλά ούτε και ο κ. Νικοτρίβης (που με δήλωση του την θεωρεί την δ. Ροζαλία μέλος του παρόντος νήματος) βγήκαμε να του καταλογίσουμε ευθύνες ταΐσματος και να γράψουμε περί αντιδεοντολογικής συνεργασίας κ.λ.π.  

Συνεπώς, θεωρώ εκτός από άσχετη, μάλλον όψιμου ενδιαφέροντος και επιλεκτική την απόδοση ευθυνών "συνεργσασίας" με τρόλ, μόνον στο κ. Μπράμπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom