Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.982
- Πόντοι
- 1.406
κανε δουλεια σου εσυ Αρχονταεντωμεταξύ ολοι εξαφανιστηκαν...τι γινεται, ντρεπονται που τον παιζω????
πωωω τι το κανει το κοριτσι ο αλητης....
Βασικα ναι και μεχρι τον προ-προ-προ-προ-παππου να μου βρισει,στα παπαρια μου,θα εχω παθει κατι?θα μου εχει κανει καποια ζημια?για ποιο λογο να ασχοληθω με τον καθε μαλακα?να προστατεψω τι ακριβως?εγω λεω να αφηνουμε τον καθένα να μπαίνει να βριζει για να μην του δωσουμε την ικανοποιηση να φαει μπαν και να χαρει. φανταστικη ιδέα πως δεν την είχαμε σκεφτεί. φαντάζομαι δεν σας πειράζει αν σιχτιρίσει ολο σας το σοι ε; θα ειστε κουλ. Τι ακουνε τα ομορφα αυτια μου
Ωραία άποψη. Επομένως μπορώ να βρίζω άνετα Τον έχετε πιειΒασικα ναι και μεχρι τον προ-προ-προ-προ-παππου να μου βρισει,στα παπαρια μου,θα εχω παθει κατι?θα μου εχει κανει καποια ζημια?για ποιο λογο να ασχοληθω με τον καθε μαλακα?να προστατεψω τι ακριβως?
παιδιά θέλω και εγω συμβουλες και νουθεσίες για το πως να συμπεριφέρομαι στα τρολ και γενικα στον ιστοτοπο για να μην δωσω λαβες σε τυπους οπως ο αλκοολικος ο αλλος ο αποτυχημενος βλάκας, ο εραστης αλεξ του διαδικτύου το τσολι ο ψιψιναλ ο πικερ κτλ
Επίσης θέλω να μου πειτε με τι πρεπει να προσβάλλομαι γιατί βλέπω υπάρχει πίνακας . απο την διαφάνεια τον κατεβάσατε; Επίσης να μου πείτε πότε να πάω τουαλέτα. Να ξέρω πως να συμπεριφέρομαι μην πληγωθούν οι αδελφές του σαιτ.
τι πίνουμε?Ωραία άποψη. Επομένως μπορώ να βρίζω άνετα Τον έχετε πιει