Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
Το ποστ του Διομήδη δεν είπε και σε σας τίποτε?  :think:

Βεβαίως. Και το σχολίασα μάλιστα!

Μάλλον όμως εκείνο το σχολιό μου, καθώς και τα υπόλοιπα,  δεν λένε τίποτα σε εσάς, που συνεχίζετε τον στρουθοκαμηλισμό σας  μην θέλωντας  να αντικρίσετε την πραγματικότητα του αποτελέσματος.

Άλλωστε ο φίλτατος Διομήδης μας υπέδειξε (με τον δικό του τρόπο), αν μην ταΐζουμε τα τρολ μέ την "τροφή" που θέλουν. Δεν μας υπέδειξε ή  απαγόρευσε να τα ταΐζουμε "φαρμάκι".

Αν σας λείπει ο μιάου μπορείτε να τον φιλοξενήσετε στο γηροκομείο. Η στέρηση που νιώθει αυτή τη στιγμή, θα μετριαστεί από τη θαλπωρή σας.

Φρονώ ότι η "καύλα" που νιώθει αυτή την στιγμή (επειδή κατάφερε εν τέλει τα πλήγματα που επιθυμούσε) είναι αρκετή για να κατευνάσει το στερητικό του σύνδρομο για αρκετό καιρό.

Το ΄ότι  κάποια στιγμή θα επανέλθει βέβαια, έιναι σίγουρο. Όλοι οι κυνηγοί και οι ψαράδες επισκέπτονται κυνηγότοπους και ψαρότοπους στους οποίους έχουν "χτυπήσει" καλά κομμάτια. Και αυτό, εσείς ειδικά, θα έπρεπε να το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα.   :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Κοιτα, οτι ο μιαου μιαου το γαμησε, ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ. Και καλως πηρε τον πουλο του γιατι επρεπε. Απο κει και περα ο μπραμπ εκανε την πλακα του και μονο αυτο, θες για να πικαρει τη γεροντοκορη, πες το κι ετσι, οχι παντως οτι εκανε κατι κακο που ανταλλαξε 2-3 ποστ με το troll......
don__t_feed_the_troll___by_blag001-d5r7e47.png

τα κόκκινα γράμματα τα είδατε καλά? Μήπως έπρεπε να βάλει πράσινα?

και να είστε σίγουρος πως από εδώ και πέρα τα τρολ θα έχουν ολίγα λεπτά ζωής  ;)

όσο για την καύλα του, αδιαφορώ, με ενδιαφέρουν μόνο οι δικές μου καύλες  :hi:

άλλοι τα τάιζαν με την τροφή που θέλουν, όχι εγώ

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.049
Πόντοι
606
αν ερθει ο νιαου νιαου παντως εγω δε τον ταιζω γιατι εχω γαυρο πλακι και δε στελνω ουτε φωτογραφια :hi:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
εσύ φίλε δεν τάισες ποτέ τρολλ  :hi:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.049
Πόντοι
606

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
don__t_feed_the_troll___by_blag001-d5r7e47.png

τα κόκκινα γράμματα τα είδατε καλά? Μήπως έπρεπε να βάλει πράσινα?

Δεν βλέπω κάτι που να αναιρεί το προηγούμενο σχολιό μου. Το πνεύμα (έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ) είναι το "μην ταϊζετε τα τρολ", και δεν έχει καμία σχέση, ούτε έρχεται σε αντίθεση με το "δηλητηριάστε τα τρολ" που υπστηριζω εγώ.

και να είστε σίγουρος πως από εδώ και πέρα τα τρολ θα έχουν ολίγα λεπτά ζωής  ;)

Ετσι ταΐζετε και δίνετε πάτημα στον οιοδήποτε κακεντρεχή καθώς και στα επίδοξα μελλοντικά τρολ, να σας κατηγορούν για ρουφιανοκουμπάκια.

όσο για την καύλα του, αδιαφορώ, με ενδιαφέρουν μόνο οι δικές μου καύλες  :hi:

Αν σας ενδιέφεραν μονον οι δικές σας "καύλες" ούτε θα εκνευριζόσαστε, αλλά ούτε και θα του δίνατε σημασία. Πολλώ δε μάλλω δεν θα ανταλλάσατε ούτε ένα πόστ.

άλλοι τα τάιζαν με την τροφή που θέλουν, όχι εγώ

Δεν νομίζω. Το ταΐσατε και πολύ γερά μάλιστα όταν αναφερθήκατε στον πατέρα του (έστω και αν υποννοούσατε κάτι άλλο).

Οπότε, μην συνεχίζετε να στρουθοκαμηλίζετε.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
Αν θελετε καντε ολοι μαζι μια μαγκια,σταματηστε να μιλατε για τον Μιο,ουτε αναλυση για το τι εγινε ,ουτε ποιος φταιει ουτε χιουμοριστικα ποστ,απολυτως τιποτα,ουτε μισο ποστ.Αν δημιουργηθηκαν παρεξηγησεις ας λυθουν μεσω πμ μεταξυ των εμπλεκομενων και οχι στο θρεντ,οχι γιατι κουραζουν απλα με το να ασχολουμαστε ακομα με το συγκεκριμενο θεμα γινεται αυτο ακριβως που λεει ο Αγιος,το τρολ τριβει τα χερια του απο ικανοποιηση.Δεν σας προσφερει κατι η ενασχοληση λοιπον με το ζητημα,χεστε το ολοκληρωτικα και ας μην αναφερθει ουτε καν το ονομα του συγκεκριμενου,οπως του αξιζει αλλωστε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
Αν θελετε καντε ολοι μαζι μια μαγκια,σταματηστε να μιλατε για τον Μιο,ουτε αναλυση για το τι εγινε ,ουτε ποιος φταιει ουτε χιουμοριστικα ποστ,απολυτως τιποτα,ουτε μισο ποστ.Αν δημιουργηθηκαν παρεξηγησεις ας λυθουν μεσω πμ μεταξυ των εμπλεκομενων και οχι στο θρεντ,οχι γιατι κουραζουν απλα με το να ασχολουμαστε ακομα με το συγκεκριμενο θεμα γινεται αυτο ακριβως που λεει ο Αγιος,το τρολ τριβει τα χερια του απο ικανοποιηση.Δεν σας προσφερει κατι η ενασχοληση λοιπον με το ζητημα,χεστε το ολοκληρωτικα και ας μην αναφερθει ουτε καν το ονομα του συγκεκριμενου,οπως του αξιζει αλλωστε

Ετσι!  :thumbsup:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Δεν βλέπω κάτι που να αναιρεί το προηγούμενο σχολιό μου. Το πνεύμα (έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ) είναι το "μην ταϊζετε τα τρολ", και δεν έχει καμία σχέση, ούτε έρχεται σε αντίθεση με το "δηλητηριάστε τα τρολ" που υπστηριζω εγώ.

Ετσι ταΐζετε και δίνετε πάτημα στον οιοδήποτε κακεντρεχή καθώς και στα επίδοξα μελλοντικά τρολ, να σας κατηγορούν για ρουφιανοκουμπάκια.

Αν σας ενδιέφεραν μονον οι δικές σας "καύλες" ούτε θα εκνευριζόσαστε, αλλά ούτε και θα του δίνατε σημασία. Πολλώ δε μάλλω δεν θα ανταλλάσατε ούτε ένα πόστ.

Δεν νομίζω. Το ταΐσατε και πολύ γερά μάλιστα όταν αναφερθήκατε στον πατέρα του (έστω και αν υποννοούσατε κάτι άλλο).

Οπότε, μην συνεχίζετε να στρουθοκαμηλίζετε.

Γράφω στα αρχίδια μου όποιον με κατηγορήσει για ρουφιανοκουμπάκια. Το λήγω εδώ, δεν θέλω να μιλήσω για την κατ΄ιδίαν συζήτηση που είχαμε στο περιστατικό σας με τον Ντιντή.

Αλήθεια την επιστολή τότε τη γράψατε? Εγώ πάντως την έγραψα τότε για λογαριασμό σας.

Έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και ξέρω να υποστηρίζω ανθρώπους που έχω πιει ένα ποτηράκι κρασί.  :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
Γράφω στα αρχίδια μου όποιον με κατηγορήσει για ρουφιανοκουμπάκια. Το λήγω εδώ, δεν θέλω να μιλήσω για την κατ΄ιδίαν συζήτηση που είχαμε στο περιστατικό σας με τον Ντιντή.

Και καλά κάνετε! Μην δίνετε όμως λαβές.

Αλήθεια την επιστολή τότε τη γράψατε? Εγώ πάντως την έγραψα τότε για λογαριασμό σας.

Δεν χρειάστηκε. Προς μεγάλη μου έκπληξη με πληροφόρησαν αρκετά μέλη μέσω π.μ., ότι είχαν αναλάβει και αυτά την ίδια πρωτοβουλία με εσάς. Πάντως δεν ενθυμούμαι να σας είχα ζητήσει να μεσολαβήσετε αντί εμού και για λογαριασμό μου. (θα ρωτήσω βέβαια και τον κ. Τσουλούφα για το αν κατάλαβε κάτι διαφορετικό). Σας ευχαριστώ πάντως.

Έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και ξέρω να υποστηρίζω ανθρώπους που έχω πιει ένα ποτηράκι κρασί.  :hi:

Δείτε,

Επειδή διακρίνω ότι το πάτε αλλού, θέλω να είμαι ξεκάθαρος.

Για να μπώ στην διαδικασία να καλέσω εγώ προσωπικά κάποιον για να πιούμε μαζί ένα ποτήρι κρασί, σημαίνει ότι τον εκτιμώ. Αλλιως δεν θα τον καλούσα.  Όους λοιπόν εκτιμώ, τους υποστηρίζω. Οφείλω όμως (επειδή ακριβώς τους εκτιμώ), να τους τα λέω  χύμα. Τουτέστιν, που και πότε (κατά την προσωπική μου άποψη πάντα)είχαν δίκιο και που έσφαλαν.    

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παιδιά θέλω και εγω συμβουλες και νουθεσίες για το πως να συμπεριφέρομαι στα τρολ και γενικα στον ιστοτοπο για να μην δωσω λαβες σε τυπους οπως ο αλκοολικος ο αλλος ο αποτυχημενος βλάκας, ο εραστης αλεξ του διαδικτύου το τσολι ο ψιψιναλ ο πικερ κτλ
Επίσης θέλω να μου πειτε με τι πρεπει να προσβάλλομαι γιατί βλέπω υπάρχει πίνακας  . απο την διαφάνεια τον κατεβάσατε; :2funny:  Επίσης να μου πείτε πότε να πάω τουαλέτα. Να ξέρω πως  να συμπεριφέρομαι μην πληγωθούν οι αδελφές του σαιτ.
:2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τι ευαισθησίες θεε μου . Ρίγη συγκίνησης  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.212
Πόντοι
2.606
παιδιά θέλω και εγω συμβουλες και νουθεσίες για το πως να συμπεριφέρομαι στα τρολ και γενικα στον ιστοτοπο για να μην δωσω λαβες σε τυπους οπως ο αλκοολικος ο αλλος ο αποτυχημενος βλάκας, ο εραστης αλεξ του διαδικτύου το τσολι ο ψιψιναλ ο πικερ κτλ
Επίσης θέλω να μου πειτε με τι πρεπει να προσβάλλομαι γιατί βλέπω υπάρχει πίνακας  . απο την διαφάνεια τον κατεβάσατε; :2funny:  Επίσης να μου πείτε πότε να πάω τουαλέτα. Να ξέρω πως  να συμπεριφέρομαι μην πληγωθούν οι αδελφές του σαιτ.
:2funny:
ελα σβολι τσακω  :2on1:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.340
Πόντοι
5.006
τυπε αυτή τη στιγμη εχω 1 ελευθερο χερι ετοιμο για όλα...δεν ξερω αν το πιανεις το υπονοουμενο... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

εγω λεω να αφηνουμε τον καθένα να μπαίνει να βριζει για να μην του δωσουμε την ικανοποιηση να φαει μπαν και να χαρει. φανταστικη ιδέα πως δεν την είχαμε σκεφτεί. φαντάζομαι δεν σας πειράζει αν σιχτιρίσει ολο σας το σοι ε; θα ειστε κουλ.  :2funny: Τι ακουνε τα ομορφα αυτια μου  :wanker:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.212
Πόντοι
2.606

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Aκου να σου πω χρυσο μου,θα μας φερεσαι ομορφα σε μας τις αδελφες του σαϊτ γιατι αλλιως θα σε ξεμαλιασουμε
:effemine:
http://[URL unfurl="true"]www.angrygaypope.com/ftp/angy_gay_pope_tented_fingers.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Δεν μου εχεις δείξει δείγματα αδελφής γλυκιε μου. Βέβαια ποτε δεν ξέρει κανεις . στα πμ σου τουλαχιστον δεν εχω δει κατι  ;D αλλες είναι οι πουσταρες  ;D

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom