maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Και στην τελικη ο μιαουμιαου δεν ηταν troll, ενας ψευτοτραμπουκος που εβριζε 2-3 nick εδω μεσα ηταν....... Εχει αλλα trollακια εδω μεσα με μασκα.....
κανα εκατομμυριο φορες.Σας εχει τυχει να ζεστανετε φαι στα μικροκυματα και το πανω πανω να εχει γινει σα λιωμενο πλαστικο αλλα το απο μεσα να ειναι παγωμενο?
Σας εχει τυχει να ζεστανετε φαι στα μικροκυματα και το πανω πανω να εχει γινει σα λιωμενο πλαστικο αλλα το απο μεσα να ειναι παγωμενο?
Εγω φταιω που ειπα να φαω σπιτικο φαι σημερα και ζεστανα την καρμποναρα που παραγκειλα το μεσημερι, αλλη φορα θα φευγει το σουβλακι συνεφο
Όταν το 99% των φαγητων σου ειναι σουβλακια και βρομικο η καρμποναρα σου φαίνεται απο σπιτισπιτική καρμπονάρα παραγγελία?
σου προτεινω να μη ξαναζεσταινεις φαγητα απ εξω.Εγω φταιω που ειπα να φαω σπιτικο φαι σημερα και ζεστανα την καρμποναρα που παραγκειλα το μεσημερι, αλλη φορα θα φευγει το σουβλακι συνεφο
Ετσι και αλλιως τωρα με τους καινουριους φορους δε θα μου ξαναφτασουν τα λεφτα να φαω απεξωσου προτεινω να μη ξαναζεσταινεις φαγητα απ εξω.
φευγουν που φευγουν νικς αβερτα.μη σε χασουμε κ εσενα
Ετσι και αλλιως τωρα με τους καινουριους φορους δε θα μου ξαναφτασουν τα λεφτα να φαω απεξω
γιατι θα σε φτανουν να τρως απο μεσα?Ετσι και αλλιως τωρα με τους καινουριους φορους δε θα μου ξαναφτασουν τα λεφτα να φαω απεξω
Όλα αυτά είναι προσωρινά γιατί δεν αργεί η μέρα που το σχέδιο θα γίνει πραγματικότητα και θα παντρευτώ μια πάμπλουτη και μουνάρα μιλφ που θα 6 μήνες το χρόνο θα φεύγει για δουλειές και θα με αφήνει στη βίλα της με 300 χιλιάρικα κασερι για ξόδεμα
Ε low profile μη μας την γραπώσει η εφορία με το που πιάσαμε την καλή300 χιλιάρικα για 6 μήνες ΜΟΝΟ?????
έχει βρεθεί το target group?Ε low profile μη μας την γραπώσει η εφορία με το που πιάσαμε την καλή