κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.177
- Πόντοι
- 19.795
εσυ θα με καψεις τελιως που εγραψα εγω για παοκζιδες?
για θεσσαλονικεις λεω γενικα
![]()
κ ποιοι ειναι οι γνησιοι θεσσαλονικεις?
οι γριες μηπως?
Ευτυχώς δι εμέ, δεν συχνάζουμε στα ίδια μέρη. Δι αυτόν τον λόγον λοιπόν είναι τουλάχιστον αφελές το να κρίνετε εξ ίδίων τα αλλότρια.![]()
εικρινείς;![]()
ναι εσυ δε τρως σε ψησταριες,εκει τρωνε μονο οι λαικοι κ οι κοινες
εσυ το τρως το κρεατακι σου μονο σε πιανο μπαρ κ οταν μερακλωνεις τρως κ κρεατακι απο την πισω πορτα
![]()
εσυ θα με καψεις τελιως που εγραψα εγω για παοκζιδες?
για θεσσαλονικεις λεω γενικα
![]()
Οι γριες ειναι η συμπαθης μειοψηφια της πολης. Ο μεγαλος, γνησιος και ντομπρος, στα αθλητικα, λαος στην πολη ειναι αυτος του ΑΡΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
μαθε πρωτα την ιστορια της πολης σου κ ελλα να μηλισουμε στο ωραιο
εισαι ο μοναδικος που συμπαθω προς το παρον σε αυτο το θρεντ αλλα απο ιστορια εισαι αδιαβαστος
Μ' αυτα και μ' αυτα του γεμισαμε του ξιπασμενου νηματοθετη αλλες 3-4 σελιδες. Ο οποιος κατι επαθε και θελει να μας πεισει οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΛΥΘΗΚΕ.
Ρε παπαρα, απο τα γραφομενα καταλαβα οτι εκανες εκδρομη με κλαμπ του Ολυμπιακου, Πορτο Λεονε, αρα οι εικονες και η αντιπαλοτητα που θεωρητικα εχεις ειναι απο αυτους. Στο μυαλο τους βεβαια αλλα οτι μαλακια οπαδικη εχεις δει στη Θεσαλονικη ξεκιναει και τελειωνει σε αυτους.
μαθε πρωτα την ιστορια της πολης σου κ ελλα να μηλισουμε στο ωραιο
εισαι ο μοναδικος που συμπαθω προς το παρον σε αυτο το θρεντ αλλα απο ιστορια εισαι αδιαβαστος
ναι εσυ δε τρως σε ψησταριες,εκει τρωνε μονο οι λαικοι κ οι κοινες
εσυ το τρως το κρεατακι σου μονο σε πιανο μπαρ κ οταν μερακλωνεις τρως κ κρεατακι απο την πισω πορτα
![]()
Ευχριστώ! Το δίορθωσα.
Αν και δεν είμαι ο Αλέξανδρος, δράττομαι της ευκαιρίας, και σας καλωσορίζω στο νήμα και στον ιστότοπο εν γένει.![]()
μονο στην τουμπα πηγαινε εκδρομες ο ολυμπιακος?
εισαι απο μαλαματινες?
σε παω.......πες την αληθεια
![]()