blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
Πιόνια είναι που μας διασκεδάζουν.
Όταν τους βαρεθούμε, θα τους πετάξουμε έξω.
Απλά πράγματα!
Το κυριε σε αυτακια Αγιε?????
[move][size=30pt]ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ![/size][/move]
Το νήμα μας υπέκλεψε από το Δημόσιο Γηροκομείο ποίημα, που συνέγραψε ο Άγιος σε ένα φωτεινό διάλειμμά του.
Τον προκαλούμε να αμφισβητήσει την αυθεντικότητα του κειμένου!!!
Τι όμορφη είν΄ η ζωή
Σαν φθάσει στα εξήντα
Τα νιάτα κι αν επέρασαν
Και έφθασες στα ...ήντα
Ξέρεις τι θέλεις, τι ζητάς
Και δεν πισωγυρίζεις
Τον εαυτό σου κυβερνάς
Χρόνο σου ορίζεις.
Έχεις το χρόνο να σκεφθείς
Το χρόνο να διαβάσεις
Χρόνο για να ξεκουραστείς
Χαρές να απολαύσεις.
Μπορείς να δεις τους φίλους σου
Την φύση να θαυμάσεις
Και τους καρπούς των κόπων σου
Τώρα να απολαύσεις.
Τα πόδια λίγο κι αν πονούν
Μη δίνεις σημασία
Η ηρεμία της ψυχής
Αυτή έχει αξία.
καρραγκιοζακο τα πιονια εκτος απο σκακι κ επιτραπεζια παιχνιδια ,χρησιμοποιουντε εξισου καλα σε αντικατασταση του δονητη κυριε αρχοντομαλακα blizardeye
που εκτος απο πολυξεριδης,σπασαρχιδης,κομπλεξικος εισαι κ μεγιστος αρχιμαλακας με διπλωμα Δ επαγγελματικο
εισαι τοσο πολυ φαντασμενος κ ψωνισμενος που θεωρεις αλλους συνανθρωπους σου συμπατριωτες σου(αν κ εφοσον εισαι ελληνας) κατωτερους κ τους επικαλεις πιονια
τελειως καλοπροερετα πηγαινε κ κοιταξετο η μαλακια,η φαντασια κ τα κομπλεξ σου εχουν βαρεσει κοκκινα
μια ερωτηση εχω να σου κανω
γενηθηκες μαλακας η εγινες στην πορεια απο την πολυ προπονηση???
καρραγκιοζακο τα πιονια εκτος απο σκακι κ επιτραπεζια παιχνιδια ,χρησιμοποιουντε εξισου καλα σε αντικατασταση του δονητη κυριε αρχοντομαλακα blizardeye
που εκτος απο πολυξεριδης,σπασαρχιδης,κομπλεξικος εισαι κ μεγιστος αρχιμαλακας με διπλωμα Δ επαγγελματικο
εισαι τοσο πολυ φαντασμενος κ ψωνισμενος που θεωρεις αλλους συνανθρωπους σου συμπατριωτες σου(αν κ εφοσον εισαι ελληνας) κατωτερους κ τους επικαλεις πιονια
τελειως καλοπροερετα πηγαινε κ κοιταξετο η μαλακια,η φαντασια κ τα κομπλεξ σου εχουν βαρεσει κοκκινα
μια ερωτηση εχω να σου κανω
γενηθηκες μαλακας η εγινες στην πορεια απο την πολυ προπονηση???
Έλληνας είναι. Πλήν όμως, "βαπτισμένος στα νερά του θερμαϊκού". Γι΄αυτό άλλωστε έχει και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, όπως και όσοι κατάγονται από την "λεβεντογέννα Κρήτη"
Ααααα, ετσι εξηγειται, καταγωμενος απο την κομπλεξουπολη, ποσα συνδρομα κουβαλαει πανω του.
Υ.Γ. Απο την κομπλεξουπολη καταγομαι και ο ιδιος αλλα σε καθε κανονα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.....
Όντως. Αν και αποτελεί κανόνα, δεν είστε όλοι οι επαρχιώτες κομπλεξικοί. Έχω γνωρίσει πολλά αξιόλογα και πολύ προσγειωμένα άτομα.
Ωωωωωω, πολυ συμφωνεις μαζι μου εσυ φιλτατε, θα δεχθεις επιπληξεις......θα εισελθουν τα αγρια nicknames......
Όντως. Αν και αποτελεί κανόνα, δεν είστε όλοι οι επαρχιώτες κομπλεξικοί. Έχω γνωρίσει πολλά αξιόλογα και πολύ προσγειωμένα άτομα.
οταν το παιζεις να βαζεις κ λιγο σαλιο βοηθαει στο να μην κανεις καλους
δεν ειναι θεμα επαρχιας φιλε μου.....η κατοικοι της θεσσαλονικης(οι περισοτεροι) ειναι μπουνταλαδες κ μπουφοι
υπαρχουν επαρχιωτες που ειναι μεγαλα τσακαλια κ κανουν μαγκα τον ποιο μαγκα της αθηνας σε ολους τους τομεις
Τα πιόνια που προστατεύουν τον "Βασιλέα" τους ενοείτε. ;)