Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν ψάξετε σε βάθος, θα διαπιστώσετε, ότι όλοι όσοι καμώνονται τους "μάγκες" στην Αθήνα, είναι κατά κύριο λόγο προϊόντα αστυφιλίας. Κομπλεξικοί και κουτοπόνηροι επαρχιώτες και γόνοι επαρχιωτών, που το παίζουν "φωτεινοί παντογνώστες", και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.
Οι γκάγκαροι, δεν χρειάζεται να είναι μάγκες. Είναι αριστοκράτες που χρησιμοποιούν τους "μάγκες" ως "υπηρετικό προσωπικό".
μιλησε κανεις?
μασα το κ καντο νιανια ρε τυπε μου
δεν ειμαστε ολοι της ανωτερης σχολης εδω μεσα
σε λιγο θα ξεκινησεις να γραφεις κ στην καθαρευουσα
ελεος
σε πορνοσαιτ βρισκεστε δεν ειστε σε δικηγορικο φορουμ
![]()
εικρινείς;Για να είμαι εικρινείς, περίμενα να εμφανισθεί κάνας αξιωματικός (όπως ο κ. Νικοτρίβης), ή κάνας πύργος (όπως ο κ. Μπουχέσας)...
μασα το κ καντο νιανια ρε τυπε μου
δεν ειμαστε ολοι της ανωτερης σχολης εδω μεσα
σε λιγο θα ξεκινησεις να γραφεις κ στην καθαρευουσα
ελεος
σε πορνοσαιτ βρισκεστε δεν ειστε σε δικηγορικο φορουμ
![]()
Βλεπω ότι επηρεαστήκατε ήδη από το πνεύμα του "ναπολεονίσκου" νηματοθέτη, και ομοίως με αυτόν, αρχίσατε τις διακτατορικές κρίσεις και τις υποδείξεις. Κρίμα!
Τα πιόνια που προστατεύουν τον "Βασιλέα" τους ενοείτε. ;)
Κατι πηρε το αυτι μου για "πιονια" εδω μεσα.....
τωρα εξηγουντε ολλα της ιστοριας
ο τυπος ειναι μπουγατσοκοιμας δηλαδη
τουτεστιν μεγαλωσε απο μικρος μην πιστευοντας στον αγιο βασιλη επηδη ειναι κοκκινος κ αλλα τετοια πολλα
οποτε ακουω θεσσαλονικη 2 πραγματα μου ερχονται στο μυαλο
1.το ενα ειναι οταν ανεβενα παλια με το πορτο λεονε στην θεσσαλονικη ποσο κομπλεξικοι κ μικροι σαν ανθρωποι ειναι
κ 2.
επισης μια εποχη ετυχε να μεινω θεσσαλονικη 8 μηνες(εμενα κοντα στο μακεδονια το πανεπιστημιο) οταν εμενα θεσσαλονικη ειχα γνορισει απο καμακι μια παρεα απο φοιτητριες
περνω εναν κολητο(αθηναιο) κ παμε στο σπιτι τους που κανανε παρτυ,το οτι θα καναμε παρτουζα ηταν δεδομενο 2 εμεις κ τρεις σουρομενες φοιτητριες μεχρι την στιγμη που χτυπαει το κουδουνι κ ηταν 2 θεσαλονικεις γειτονες.....ηταν τοσο κουτοι κ μπουνταλαδες που αντι να μπουν στο κολπο να γινει της κολασεως μας ξεκινησαν κοντρα μεταξυ αθηνας κ θεσσαλονικης
εκτος του οτι γιναμαι ξεφτυλα στις γκομενες,φαγανε πολυ ξυλο κ δεν γαμισε κανεις..........ποιο μεγαλος μαλακας κ κομπλεξικος απο τον θεσσαλονικο στην ελλαδα δεν υπαρχει!!!
Βλεπω ότι επηρεαστήκατε ήδη από το πνεύμα του "ναπολεονίσκου" νηματοθέτη, και ομοίως με αυτόν, αρχίσατε τις διακτατορικές κρίσεις και τις υποδείξεις. Κρίμα!
Κατι πηρε το αυτι μου για "πιονια" εδω μεσα.....
να σε δω σε ψησταρια με αλβανο σερβιτωρο κ αλβανο ψηστη να παραγγελνεις με αυτη την διαλεκτο κ αυτο το υφος κ δεν θελω κατι αλλο για το 2015
![]()
Καλα, το γαμησες και συ, οι μπαοξηδες δεν ειναι γνησιοι Θεσσαλονικεις, χωρια που ειναι οι τερμα κομπλεξικοι της πολης.
να σε δω σε ψησταρια με αλβανο σερβιτωρο κ αλβανο ψηστη να παραγγελνεις με αυτη την διαλεκτο κ αυτο το υφος κ δεν θελω κατι αλλο για το 2015
![]()
κ ποιοι ειναι οι γνησιοι θεσσαλονικεις?
οι γριες μηπως?
Καλα, το γαμησες και συ, οι μπαοξηδες δεν ειναι γνησιοι Θεσσαλονικεις, χωρια που ειναι οι τερμα κομπλεξικοι της πολης.