Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
επαιξες πουστικο παιχνιδι καλυπτομενη ως πριν λιγο πισω απ την ανωνυμια σου και χτυπησες κατω απ την μεση οταν δεν μπορουσες να τα βγαλεις περα το εκανες ομως σε λαθος ανθρωπο απ οτι θα καταλαβεις  ;)
:new_shocked: η εριναλ εκανε τετοιο πραγμα..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
επαιξες πουστικο παιχνιδι καλυπτομενη ως πριν λιγο πισω απ την ανωνυμια σου και χτυπησες κατω απ την μεση οταν δεν μπορουσες να τα βγαλεις περα το εκανες ομως σε λαθος ανθρωπο απ οτι θα καταλαβεις  ;)
καλα καλα δεν σε ξερω σου εκανα και πουτσια;  :2funny: ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε . Δεν πας καλα μανα μου . και φαινεσαι αρχικα για νορμαλ τυπος .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
καλα καλα δεν σε ξερω σου εκανα και πουτσια;  :2funny: ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε . Δεν πας καλα μανα μου . και φαινεσαι αρχικα για νορμαλ τυπος .
επειδη δεν παω καλα οντως κατσε στα αυγα σου  κι αν ξαναβαλεις αλλη φορα    στο στομα σου αλλον εκτος απο εμενα θα στην κοψω την γλωσσα και θα στην σερβιρω στο πιατο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
επειδη δεν παω καλα οντως κατσε στα αυγα σου αν ξαναβαλεις   στο στομα σου αλλον εκτος απο εμενα θα στην κοψω την γλωσσα και θα στην σερβιρω στο πιατο
σε εμένα τα λές αυτα; :2funny: λάθος άτομο διάλεξες πες τα στο μπαρμπι στον αλεξ σε κανα κουταβι  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βιον ανθοσπαρτο κοπελα μ  :grin: στειλε με προσκλητηριο αλλα να με εχεις και στην μασα δεξιωση ε  :grin:
ο γάμος θα γίνει απλός χωρίς κόσμο εκτός κι αν κάποιος καίγεται όλοι θα είναι όμως και εσύ φυσικά στο πάρτυ. Θα φαγωθούν πλαγιές.. Μην πω κοπάδια αχαχαχαχαχα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
σε εμένα τα λές αυτα; :2funny: λάθος άτομο διάλεξες πες τα στο μπαρμπι στον αλεξ σε κανα κουταβι  :grin:
ασ τα λογυδρια και τον αλεξ στην μπαντα  και τυπωσε το καλα στην γκλαβα σου αυτο που σου πα 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ασ τα λογυδρια και τον αλεξ και τυπωσε το στην γκλαβα σου αυτο που σου πα καλα
προσπαθεις για ακομα μια φορα ενω μιλαμε για τον βλαχαντερ να μονοπωλήσεις το ενδιαφερον μου και επιασες τις απειλες . κουραζεις.. :coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
προσπαθεις για ακομα μια φορα ενω μιλαμε για τον βλαχαντερ να μονοπωλήσεις το ενδιαφερον μου και επιασες τις απειλες . κουραζεις.. :coffee:
:tooth: μιλαω με σαρλιζ θερον και δεν το χα παρει χαμπαρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom