Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.955
- Πόντοι
- 1.406
Δηλαδή αν σου πει σκύψε θα σκύψεις;
Το ίδιο κάνεις και σε όλους τους μαγαζάτορες που επισκέπτεσαι;
Πρέπει να έχεις πρόβλημα να καθήσεις τύπε.
δευκα, σιγα μην μπει στον κοπο να εξηγησει στον οποιονδηποτε, δικο του θεωρει πως ειναι το μαγαζι
μαξιμε, ποσων χρονων εισαι? και πιστευεις ακομα πως υπαρχουν κανονες (νομοι) που ισχυουν για ολους το ιδιο
αγιε απο σενα δεν το περιμενα...συμφωνω αλλα διατηρεις ακομα τετοιες ελπιδες..
ζουμε εποχη παρακμης,
εγω συμφωνω με τον χταποδακια, ειμαστε μονοι... ουτοπιες δεν τρεφω πια..
παντως ο ανθρωπος αυτος ηταν ενα αξιοσεβαστο νικ με πολυ πολυ χιουμορ, σου εφτιαχνε τη διαθεση ..
Παρσιφαλ...ο μονος απο τους ιπποτες της στρογγυλης τραπεζης που εφτασε να δει το Γκρααλ..
Μην ασχολεισθε με ετεροκινητα δουλικα, κ. deuka.
Μποκα, Σισιε, Καρτακης, Βλαχαντερ.
4 νικς με τη δικη του προσωπικοτητα το καθε ενα. Εξυπνα και με χιουμορ. Και οι 4 μπαναριστηκαν στο νημα μας.
Καποια στιγμη θα κουραστουμε και θα φυγουμε ολοι. Ουδεις αναντικαταστατος στην ζωη και σ αυτον τον ιστοτοπο. Απο την αλλη ομως οι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε ηδη παρεα δτη πραγματικη ζωη κ επικοινωνουμε ποικιλλοτροπως.
Δεν ξερω πια ποιος χρειαχεται ποιον. Εμεις το μπου η το μπου εμας;
Αν ο ιστοτοπος αυτος επιθυμει γλιτσες και ψυχακηδες ως μελη τοτε σιγουρα θα βρει πολλους. Και εχει ηδη πολλους τετοιους ως μελη.
Μαγκες ειναι τιμη μας να ειμαστε η ΕΞΑΙΡΕΣΗ και ειμαστε περηφανοι γι αυτο.
Εως να μπαναριστουμε ολοι ας τους μπαινουμε στη μυτη.Εμεις δεν θα χασουμε.
πάλι κλάψα σε κάθε ευκαιρία βλήμα?πρίγκηπα της κλαψαςΆντε λοιπον στο παρεακι σας αφου εκει ειστε καλοί φίλοι και παιδιά με ιδιαίτερα χαρίσματα. Και πατε εκει να κρίνετε τους πάντες γιατι οταν το κάνετε δημοσίως ΕΣΕΙΣ ξεφτιλιζεστε. Τζάμπα μάγκες.
Οσο για την τελευταία πρόταση, κοιτάξουμε στον καθρέφτη καλυτερα.
Μαξιμε δεν σε θέλουμε στο θρεντ και μας μπαστακωθηκες παριστανοντας το γλύφτης του Αντισθενη. Μας δίνεις και συμβουλές συμπεριφοράς γελοιε στο αν γουστάρουμε τους ανθρώπους πίσω από τα νικ λες και ξέρεις βόδι όρθιο τι σχέση έχουμε με το καθένα. Εκτός από ηλιθιο και αμόρφωτος είσαι και πουστρακι.σίχαμα κάνεις και υποδείξεις για φιλίες.
κλάψα. Στο δημοτικό δεν σε έπαιζαν γιατί το έπαιζες ρουφιανακι ?Σύρει και αυνανισου ρε. Τωρα έγινα και γλείφτης του Αντισθένη χαζοβιολα. Αγραμματη, ουτε να διαβάζεις και να καταλαβαινεις δε μπορεις.
δευκα, σιγα μην μπει στον κοπο να εξηγησει στον οποιονδηποτε, δικο του θεωρει πως ειναι το μαγαζι
μαξιμε, ποσων χρονων εισαι? και πιστευεις ακομα πως υπαρχουν κανονες (νομοι) που ισχυουν για ολους το ιδιο
αγιε απο σενα δεν το περιμενα...συμφωνω αλλα διατηρεις ακομα τετοιες ελπιδες..
ζουμε εποχη παρακμης,
εγω συμφωνω με τον χταποδακια, ειμαστε μονοι... ουτοπιες δεν τρεφω πια..
παντως ο ανθρωπος αυτος ηταν ενα αξιοσεβαστο νικ με πολυ πολυ χιουμορ, σου εφτιαχνε τη διαθεση ..
Παρσιφαλ...ο μονος απο τους ιπποτες της στρογγυλης τραπεζης που εφτασε να δει το Γκρααλ..
Μαξιμε δεν σε θέλουμε στο θρεντ και μας μπαστακωθηκες παριστανοντας το γλύφτης του Αντισθενη. Μας δίνεις και συμβουλές συμπεριφοράς γελοιε στο αν γουστάρουμε τους ανθρώπους πίσω από τα νικ λες και ξέρεις βόδι όρθιο τι σχέση έχουμε με το καθένα. Εκτός από ηλιθιο και αμόρφωτος είσαι και πουστρακι.σίχαμα κάνεις και υποδείξεις για φιλίες.
δεν σε θέλουμε ξουτ κλαψιάρη.Κανε μου έγκληση ρε χωροφύλακα του bou.com ρε........οταν εκραζα τη ροζυ και έκανα γλυκές σε σένα ήμουν καλός, ε; Τότε με θέλατε; Άντε ρε στο Κορδελιο.
Καλώς τον άγιο. Ο άγιος είναι ρομαντικός κασι στο βάθος του βλέπεις το απέξω
Κασι, δεν εχει να κανει με ηλικίες, ειναι θεμα αυτοσεβασμού και αντιλήψεων του καθενός, επειδη ειναι σάπια η κοινωνία που ζούμε δε σημαίνει οτι το δεχόμαστε και το εφαρμόζουμε και εμείς.
δεν σε θέλουμε ξουτ κλαψιάρη.
Και πρέπει να παραιτηθώ και να να παραδοθώ στην παρακμή άνευ όρων;;;
Απίστευτο μου φαίνεται ότι το γράψατε εσείς.
Καλώς τον άγιο. Ο άγιος είναι ρομαντικός κασι στο βάθος του βλέπεις το απέξω