Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.955
Πόντοι
1.406
tumblr_nwako23FbD1s4o48go1_1280.jpg
tumblr_nwa8vd2s841ufnt61o1_1280.jpg
tumblr_nw3f6x83TK1uxrszjo1_540.jpg
tumblr_nvw1rgCU671ugaqhgo1_500.jpg
tumblr_nv2zs423ag1ugqs7eo1_1280.jpg
tumblr_nw40ys5Quu1ufnt61o1_500.jpg

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δηλαδή αν σου πει σκύψε θα σκύψεις;

Το ίδιο κάνεις και σε όλους τους μαγαζάτορες που επισκέπτεσαι;

Πρέπει να έχεις πρόβλημα να καθήσεις τύπε.

Επειδη πιστευω οτι μιλάμε σωστά τα Ελληνικα δεν χρειάζεται εξήγηση. Οταν το μαγαζι ειναι ωραίο και σου αρεσει το στυλ του το επισκεπτεσαι και ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ του. Αν δε Σ αρεσει, φεύγεις, αν σε διώξουν φεύγεις και πας για το επόμενο.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δευκα, σιγα μην μπει στον κοπο να εξηγησει στον οποιονδηποτε, δικο του θεωρει πως ειναι το μαγαζι
μαξιμε, ποσων χρονων εισαι?  και πιστευεις ακομα πως υπαρχουν κανονες (νομοι) που ισχυουν για ολους το ιδιο

αγιε απο σενα δεν το περιμενα...συμφωνω αλλα διατηρεις ακομα τετοιες ελπιδες..
ζουμε εποχη παρακμης,
εγω συμφωνω με τον χταποδακια, ειμαστε μονοι... ουτοπιες δεν τρεφω πια..
παντως ο ανθρωπος αυτος ηταν ενα αξιοσεβαστο νικ με πολυ πολυ χιουμορ, σου εφτιαχνε τη διαθεση ..

Παρσιφαλ...ο μονος απο τους ιπποτες της στρογγυλης τραπεζης που εφτασε να δει το Γκρααλ..

:hi:

Κασι, δεν εχει να κανει με ηλικίες, ειναι θεμα αυτοσεβασμού και αντιλήψεων του καθενός, επειδη ειναι σάπια η κοινωνία που ζούμε δε σημαίνει οτι το δεχόμαστε και το εφαρμόζουμε και εμείς.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μαξιμε δεν σε θέλουμε στο θρεντ και μας μπαστακωθηκες παριστανοντας το γλύφτης του Αντισθενη. Μας δίνεις και συμβουλές συμπεριφοράς γελοιε στο αν γουστάρουμε τους ανθρώπους πίσω από τα νικ λες και ξέρεις βόδι όρθιο τι σχέση έχουμε με το καθένα. Εκτός από ηλιθιο και αμόρφωτος είσαι και πουστρακι.σίχαμα κάνεις και υποδείξεις για φιλίες.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μποκα, Σισιε, Καρτακης, Βλαχαντερ.
4 νικς με τη δικη του προσωπικοτητα το καθε ενα. Εξυπνα και με χιουμορ. Και οι 4 μπαναριστηκαν στο νημα μας.
Καποια στιγμη θα κουραστουμε και θα φυγουμε ολοι. Ουδεις αναντικαταστατος στην ζωη και σ αυτον τον ιστοτοπο. Απο την αλλη ομως οι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε ηδη παρεα δτη πραγματικη ζωη κ επικοινωνουμε ποικιλλοτροπως.
Δεν ξερω πια ποιος χρειαχεται ποιον. Εμεις το μπου η το μπου εμας;
Αν ο ιστοτοπος αυτος επιθυμει γλιτσες και ψυχακηδες ως μελη τοτε σιγουρα θα βρει πολλους. Και εχει ηδη πολλους τετοιους ως μελη.
Μαγκες ειναι τιμη μας να ειμαστε η ΕΞΑΙΡΕΣΗ και ειμαστε περηφανοι γι αυτο.
Εως να μπαναριστουμε ολοι ας τους μπαινουμε στη μυτη.Εμεις δεν θα χασουμε.

Άντε λοιπον στο παρεακι σας αφου εκει ειστε καλοί φίλοι και παιδιά με ιδιαίτερα χαρίσματα. Και πατε εκει να κρίνετε τους πάντες γιατι οταν το κάνετε δημοσίως ΕΣΕΙΣ ξεφτιλιζεστε. Τζάμπα μάγκες.

Οσο για την τελευταία πρόταση, κοιτάξου στον καθρέφτη καλυτερα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Άντε λοιπον στο παρεακι σας αφου εκει ειστε καλοί φίλοι και παιδιά με ιδιαίτερα χαρίσματα. Και πατε εκει να κρίνετε τους πάντες γιατι οταν το κάνετε δημοσίως ΕΣΕΙΣ ξεφτιλιζεστε. Τζάμπα μάγκες.

Οσο για την τελευταία πρόταση, κοιτάξουμε στον καθρέφτη καλυτερα.
πάλι κλάψα σε κάθε ευκαιρία βλήμα?πρίγκηπα της κλαψας

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μαξιμε δεν σε θέλουμε στο θρεντ και μας μπαστακωθηκες παριστανοντας το γλύφτης του Αντισθενη. Μας δίνεις και συμβουλές συμπεριφοράς γελοιε στο αν γουστάρουμε τους ανθρώπους πίσω από τα νικ λες και ξέρεις βόδι όρθιο τι σχέση έχουμε με το καθένα. Εκτός από ηλιθιο και αμόρφωτος είσαι και πουστρακι.σίχαμα κάνεις και υποδείξεις για φιλίες.

Σύρει και αυνανισου ρε. Τωρα έγινα και γλείφτης του Αντισθένη χαζοβιολα. Αγραμματη, ουτε να διαβάζεις και να καταλαβαινεις δε μπορεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σύρει και αυνανισου ρε. Τωρα έγινα και γλείφτης του Αντισθένη χαζοβιολα. Αγραμματη, ουτε να διαβάζεις και να καταλαβαινεις δε μπορεις.
κλάψα. Στο δημοτικό δεν σε έπαιζαν γιατί το έπαιζες ρουφιανακι ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.775
Πόντοι
25.467
δευκα, σιγα μην μπει στον κοπο να εξηγησει στον οποιονδηποτε, δικο του θεωρει πως ειναι το μαγαζι
μαξιμε, ποσων χρονων εισαι?  και πιστευεις ακομα πως υπαρχουν κανονες (νομοι) που ισχυουν για ολους το ιδιο

αγιε απο σενα δεν το περιμενα...συμφωνω αλλα διατηρεις ακομα τετοιες ελπιδες..
ζουμε εποχη παρακμης,

εγω συμφωνω με τον χταποδακια, ειμαστε μονοι... ουτοπιες δεν τρεφω πια..
παντως ο ανθρωπος αυτος ηταν ενα αξιοσεβαστο νικ με πολυ πολυ χιουμορ, σου εφτιαχνε τη διαθεση ..

Παρσιφαλ...ο μονος απο τους ιπποτες της στρογγυλης τραπεζης που εφτασε να δει το Γκρααλ..

:hi:

Και πρέπει να παραιτηθώ και να να παραδοθώ στην παρακμή άνευ όρων;;;

Απίστευτο μου φαίνεται ότι το γράψατε εσείς.  

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Κανε μου έγκληση ρε χωροφύλακα του bou.com ρε........οταν εκραζα τη ροζυ και έκανα γλυκές σε σένα ήμουν καλός, ε; Τότε με θέλατε; Άντε ρε στο Κορδελιο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλώς τον άγιο. Ο άγιος είναι ρομαντικός κασι στο βάθος του βλέπεις το απέξω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κανε μου έγκληση ρε χωροφύλακα του bou.com ρε........οταν εκραζα τη ροζυ και έκανα γλυκές σε σένα ήμουν καλός, ε; Τότε με θέλατε; Άντε ρε στο Κορδελιο.
δεν σε θέλουμε ξουτ κλαψιάρη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.775
Πόντοι
25.467
Καλώς τον άγιο. Ο άγιος είναι ρομαντικός κασι στο βάθος του βλέπεις το απέξω

Ο Άγιος είναι "σπόρτσμαν" (με την έννοια ότι μου αρέσει το fair play), και αυτό το έχω επιδείξει-αποδείξει πολλάκις. Ο καθείς παιζει  μόνον με τα όπλα τις ικανότητες και το ταλεντο που διαθέτει. Μεροληψίες, ρουσφέτια, "πλάτες" και ρουφιανιές  μου ήταν πάντα εμετικά.

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
Κασι, δεν εχει να κανει με ηλικίες, ειναι θεμα αυτοσεβασμού και αντιλήψεων του καθενός, επειδη ειναι σάπια η κοινωνία που ζούμε δε σημαίνει οτι το δεχόμαστε και το εφαρμόζουμε και εμείς.

προφανως δεν εφαρμοζουμε αυτο που απορριπτουμε, επειδη το κανει καποιος διπλα
θα κανουμε οτι θεωρουμε σωστο αλλα αυτο επηρρεαζει ελαχιστα το περιβαλλον

εδω το θεμα ειναι πως θελουμε το  βλαχαδερο χταποδακι  πισω

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
Και πρέπει να παραιτηθώ και να να παραδοθώ στην παρακμή άνευ όρων;;;

Απίστευτο μου φαίνεται ότι το γράψατε εσείς.  

οχι οχι  παραιτηση με κανεναν τροπο
μαλλον πρεπει να ομολογησω πως εκνευριστηκα πολυ ασχημα με το γεγονος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom