Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Αλήθεια Αντισθένη θα μπορούσες να μας γράψεις δυο κουβέντες γιατί μπαναρίστηκε ο Βλαχάντερ; Ας είναι και του τύπου γιατί έτσι γουστάρω.

Υπάρχει κάποια λογική, είναι προσωπικό, αφορά την ομαλή λειτουργία του φόρουμ, έστι κάβλωσε κάποιος;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αλήθεια Αντισθένη θα μπορούσες να μας γράψεις δυο κουβέντες γιατί μπαναρίστηκε ο Βλαχάντερ; Ας είναι και του τύπου γιατί έτσι γουστάρω.

Υπάρχει κάποια λογική, είναι προσωπικό, αφορά την ομαλή λειτουργία του φόρουμ, έστι κάβλωσε κάποιος;

Γενικά θα ηταν ενδιαφέρον να μάθουμε πως πέφτουν τα μπαν, τα warning, τα mute γιατι νομίζω οτι οι κανόνες ειναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ και ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Τον έχουμε καλέσει κι άλλοι προκειμένου να προβεί έστω και σε κάποιο μικρό σχόλιο επ΄αυτού, αλλά πάντα τηρεί σιγή ιχθύος.

Είναι λυπηρό πάντως να βλέπεις να προστατεύονται ψυχοπαθή μέλη που "γαμωμανιάζουν" με το "καλημέρα", κλώνοι που ο μόνος σκοπός  συμμετοχής τους στον παρόντα είναι το να προκαλούν και να καθυβρίζουν,  "μεσιέδες" που αποδεδειγμένα είναι "πλασιέδες", μέλη που τυγχάνουν ολοφάνερα ρουφιάνοι και σπογγοκωλάριοι, και να  εκδιώχνονται μέλη και κλώνοι που (φαινομενικά τουλάχιστον) δεν έχουν δώσει αφορμή.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εννοειται θα το αλλαξω κωλογερε. Οτι πει ο Αγιος εκτος να μην θελει :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αντισθένη και εγω θα ήθελα να ξαναγυρισει ο βλαχαντερ με τον οποιο προφανως εχεις καποιο θεμα και εγω προσωπικως δεν θέλω να μάθω. Αλλά γουσταρω να ειναι εδω και δεν κατανοω γιατι  σε πιανει μανα μου κριση. και εγω δεν ειμαι οφελος για το σαιτ και εχω βριστει με ολους αλλα δεν με μπανιαρατε. Και στ απολιτικα απεχουμε και στα οπαδικα στο κατω κατω και παλι ενω λεω οτι θελω μπαν δεν εφαγα. Η φάση με τον βλαχαντερ παρατραβηξε.. Και φυσικα οπως εχω πει στο παρελθον μαγαζι σου ειναι αλλα φεσρου σαν επαγγελματιας στο κατω κατω το ψωμακι σου δεν τρωγει κανεις. Αυτα και θα πω κι αλλα μετα. και με τον καρτακι τα ιδια ειχαμε σε αλλη φαση και με τον σισιε που επισης δεν εκαμε τιποτα παρα υποστηριξε το φιλο του.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795

Συνημμένα

• IMG_20151017_133108.jpg
    IMG_20151017_133108.jpg
    39,2 KB · Εμφανίσεις: 3

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
επισης εμενα μου αρεσουν οι κωλοι που βαζεις κωλογερε  :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
καργιολα εγω παντως το κσαταφχαριστιεμαι  το μπινελικι που σου ριχνω αμα φαω μπαν δεν τρεχει καστανο μην κλαψεις θα φυγω χαρουμενος

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Αντισθένη και εγω θα ήθελα να ξαναγυρισει ο βλαχαντερ με τον οποιο προφανως εχεις καποιο θεμα και εγω προσωπικως δεν θέλω να μάθω. Αλλά γουσταρω να ειναι εδω και δεν κατανοω γιατι  σε πιανει μανα μου κριση. και εγω δεν ειμαι οφελος για το σαιτ και εχω βριστει με ολους αλλα δεν με μπανιαρατε. Και στ απολιτικα απεχουμε και στα οπαδικα στο κατω κατω και παλι ενω λεω οτι θελω μπαν δεν εφαγα. Η φάση με τον βλαχαντερ παρατραβηξε.. Και φυσικα οπως εχω πει στο παρελθον μαγαζι σου ειναι αλλα φεσρου σαν επαγγελματιας στο κατω κατω το ψωμακι σου δεν τρωγει κανεις. Αυτα και θα πω κι αλλα μετα. και με τον καρτακι τα ιδια ειχαμε σε αλλη φαση και με τον σισιε που επισης δεν εκαμε τιποτα παρα υποστηριξε το φιλο του.

Προσυπογράφω, με καλύπτει πλήρως το πνεύμα και η ουσία των λεχθέντων.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καργιολα εγω παντως το κσαταφχαριστιεμαι  το μπινελικι που σου ριχνω αμα φαω μπαν δεν τρεχει καστανο μην κλαψεις θα φυγω χαρουμενος
καλα εσυ εισαι παπαρας εχουμε πει  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
επισης ο βλαχαντερ ειναι ενα παιδι με μορφωση κοινωνικη και προσωπικη και ξέρει να φερθεί. Εχει χιουμορ ειναι έξυπνος και ξέρει πως θα μιλησει στον καθενα και ειναι αξιαγάπητος. Τον θέλουμε πισω  :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
επισης ο βλαχαντερ ειναι ενα παιδι με μορφωση κοινωνικη και προσωπικη και ξέρει να φερθεί. Εχει χιουμορ ειναι έξυπνος και ξέρει πως θα μιλησει στον καθενα και ειναι αξιαγάπητος. Τον θέλουμε πισω  :rockon:
για μενα οταν συμβει το μοιραιο μπαν  μην πεις καλη κουβεντα θα αναστηθω και θα σε ταραξω στην φαπα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
για μενα οταν συμβει το μοιραιο μπαν  μην πεις καλη κουβεντα θα αναστηθω και θα σε ταραξω στην φαπα
Κάποτε στην αρχή που σε έβλεπα εδώ είπα καλές κουβέντες  για εσένα και άλλους και σε εσένα και μετά έκανες τα πάντα να μου αποδείξεις ότι είσαι χαμαιτυπείο. Θεώρησες σωστό να προσπαθήσεις να "ξεφτιλίσεις" την καλή μου διάθεση προς εσένα με τρόπο ανάρμοστο για άντρα. Δεν σε κακιώνω γιατί προφανώς δεν μπορεί κανείς ξαφνικά να αλλάξει και να βελτιωθεί.  Όμως μην περιμένεις να σου φερθώ με τον ίδιο τρόπο που φέρομαι σε Κυρίους όπως ο βλαχάντερ. Χιούμορ έχεις και είναι το μοναδικό που σου αναγνωρίζω. είμαι καλή αλλά δεν είμαι χαζή και με υποτιμάς αν νομίζεις πως η αντίδρασή μου απέναντι σε όσους κάνουν αηδίες πίσω μου ειναι τέτοια επειδή δεν μπορεί να είναι άλλη. Δεν με πειράζει βέβαια ούτε αυτό, μέχρι εκεί φτάνει το μυαλο σας μερικών.Συνέχισε να μας διασκεδάζεις :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
Κάποτε στην αρχή που σε έβλεπα εδώ είπα καλές κουβέντες  για εσένα και άλλους και σε εσένα και μετά έκανες τα πάντα να μου αποδείξεις ότι είσαι χαμαιτυπείο. Θεώρησες σωστό να προσπαθήσεις να "ξεφτιλίσεις" την καλή μου διάθεση προς εσένα με τρόπο ανάρμοστο για άντρα. Δεν σε κακιώνω γιατί προφανώς δεν μπορεί κανείς ξαφνικά να αλλάξει και να βελτιωθεί.  Όμως μην περιμένεις να σου φερθώ με τον ίδιο τρόπο που φέρομαι σε Κυρίους όπως ο βλαχάντερ. Χιούμορ έχεις και είναι το μοναδικό που σου αναγνωρίζω. είμαι καλή αλλά δεν είμαι χαζή και με υποτιμάς αν νομίζεις πως η αντίδρασή μου απέναντι σε όσους κάνουν αηδίες πίσω μου ειναι τέτοια επειδή δεν μπορεί να είναι άλλη. Δεν με πειράζει βέβαια ούτε αυτό, μέχρι εκεί φτάνει το μυαλο σας μερικών.Συνέχισε να μας διασκεδάζεις :hi:
η αντιδραση σου απεναντι μου ειναι αυτη που σου επιτρεπουν οι δυναμεις σου τις οποιες σου αναγνωριζω οτι εχεις καταλαβει οτι δεν φτανουν για να τα βγαλουν περα μαζι μου θα τρως καρπαζιες για οσο εγω το επιθυμω η οι αρμοδιοι του σαιτ μεχρι τοτε στρωσε σβερκο φροκαλο  :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
η αντιδραση σου απεναντι μου ειναι αυτη που σου επιτρεπουν οι δυναμεις σου τις οποιες σου αναγνωριζω οτι εχεις καταλαβει οτι δεν φτανουν για να τα βγαλουν περα μαζι μου θα τρως καρπαζιες για οσο εγω το επιθυμω η οι αρμοδιοι του σαιτ μεχρι τοτε στρωσε σβερκο φροκαλο  :hi:
Δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερη σημασία σορρυ.. :dunno:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και γυρνάμε πάλι στο θέμα μας τον βλαχαντερ. για τον οποίο δεν βλέπω να έχουμε απάντηση απο αντισθένη  :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
Δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερη σημασία σορρυ.. :dunno:
επαιξες πουστικο παιχνιδι καλυπτομενη ως πριν λιγο πισω απ την ανωνυμια σου και χτυπησες κατω απ την μεση οταν δεν μπορουσες να τα βγαλεις περα το εκανες ομως σε λαθος ανθρωπο απ οτι θα καταλαβεις  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom