Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τριτη και δεκατρεις σημερα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εσυ εκτός απο γελοίος μαλάκας, παπάρας σκυλάκι του αλεξ του αρχιμαλάκα του σαιτ (με βουλα) εισαι και αθλιος . Διοτι σε εχω φτυσει με χιλιους τροπους και συνεχιζεις να τρεχεις πισω μου και να με παραθετεις ειτε σου δινω σημασια ειτε οχι (για τετοια ξεφτιλα μιλαμε), μας τα εχεις πριξει σαν κλαψομουνα για το μπαν που εφαγες επειδη ηρθες σαν μας πουλησεις μαγκια και τελος εφτασες να στηρίζεσαι στα αρχιδια του μπραμπ για να μου την πεις. Ολα αυτα ειναι ίδιον ξεφτιλισμενου ανδρα. Αυτο ακριβως εισαι. Αλλά θες να το παιξεις και εσυ πατρις θρησκεια οικογενεια στο μπουρδελα. Κλαψε λιγακι ακομα για το μπαν. Και πες ρουφιάνους στα πμ το νικ τον μπλιζ και τον γιορκι τον λουτσο και οσους μου εχεις πει. Συνεχισε σημερα εχω πολυ ορεξη θα σε παω γαμιοντας.. :tooth:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα βρωμα, παρε φορα και ελα να μου τα αερισεις......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
καταλαβα...
Ωραια θα τσουλισει η μερα παλι σημερα  :tooth:

Για να δουμε, θα φαει μπαν η βρωμα που με αποκαλει "μαλακα"??? Γιατι τα λουλουδια εδω μεσα ισχυριζονται οτι δεν πατανε κουμπακια αναφορας και οτι εγω εφαγα μπαν γιατι ειπα "μαλακα" καπου τον nick trive........

Κοτες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Για να δουμε, θα φαει μπαν η βρωμα που με αποκαλει "μαλακα"??? Γιατι τα λουλουδια εδω μεσα ισχυριζονται οτι δεν πατανε κουμπακια αναφορας και οτι εγω εφαγα μπαν γιατι ειπα "μαλακα" καπου τον nick trive........

Κοτες.
Εσυ πρεπει να εχεις τρομερα μεγαλο αι κιου τελικα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα βρωμα, παρε φορα και ελα να μου τα αερισεις......
Και μιας και δεν εισαι κοτα εσυ εγω ερχομαι σπιτι σου οπως σου ειπα να μιλησουμε απο κοντα και να ζητησω συγνωμη . εισαι μεσα; στειλε διευθυνσουλα στο νησακι και ερχομαι.  :coffee:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και μιας και δεν εισαι κοτα εσυ εγω ερχομαι σπιτι σου οπως σου ειπα να μιλησουμε απο κοντα και να ζητησω συγνωμη . εισαι μεσα; στειλε διευθυνσουλα στο νησακι και ερχομαι.  :coffee:

Εσυ βλαχακι για να ερθεις στο "νησακι" πρεπει να γινεις πρωτα ανθρωπος, κορδελιοτες και δενδροποταμιτες στο νησακι δε μαζευουμε....... Μ αυτα τα μουτρα το πολυ μεχρι τη Βεργια και τη Σωζοπολη εισαι.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
f6ff7864bd2e567c26ff7454fe9859a0.gif

κατσε να στείλω ενα αρκουδακι στον αγιο με τον οποιο πιρφοριζω  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εσυ βλαχακι για να ερθεις στο "νησακι" πρεπει να γινεις πρωτα ανθρωπος, κορδελιοτες και δενδροποταμιτες στο νησακι δε μαζευουμε....... Μ αυτα τα μουτρα το πολυ μεχρι τη Βεργια και τη Σωζοπολη εισαι.....
να σου παει.. μην μαθουν οτι μπαινεις μπουρδελα ε; :2funny:

Επισκέπτης

Κοτες.
κοιτα αδερφε θα στο πω οσο πιο απλα μπορω...
Εισαι ένα μελος 8 χρονια με 6000 ποστ και 0 κριτικες. Ουτε τζερτζελε του κανεις στο σαιτ, ουτε με τη θεματολογια ασχολείσαι. Αμα ενοχλεις είναι παρα πολύ ευκολο λοιπον να πατηθεί το κουμπακι από ψηλα και να φας το μπαν...
Με ρουφιανοκουμπο μπαν πολύ σπανια πεφτει εκτως αν είναι καμια σουπερ χοντραδα.

Αυτά.
Αλλα μην σας ενοχλω... Συνεχιστε  :coffee:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εισαι ένα μελος 8 χρονια με 6000 ποστ και 0 κριτικες. Ουτε τζερτζελε του κανεις στο σαιτ, ουτε με τη θεματολογια ασχολείσαι. Αμα ενοχλεις είναι παρα πολύ ευκολο λοιπον να πατηθεί το κουμπακι από ψηλα και να φας το μπαν...

Αυτά.

"καποιους φιλους και κολλητους"......

Τα αλλα τα εχω γραμμενα. Αν το site ηταν μονο για πουτανες και κριτικες δε θα υπηρχε η κοινοτητα και ολα αυτα τα θεματα, θα περιοριζοταν μονο σε θεματα καθαρα και μονο του αθληματος. Για καποιο λογο το εχουν αφησει να απλωθει τοσο. Αλλο 5.000 μελη μπουρδελοπουτανοβιοι και αλλο 100.000 καθε καρυδιας καρυδι.

Κατα τα αλλα εχεις δικιο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Αυτά.
Ο τυπος ειναι αλητης ολικής. Μπηκε ωραία ωραία τον καλως ορίσαμε και ολα καλα κάναμε και την πλακιτσα . μετα την ειδε αλλιως και την έπεσε στον Τομα στο ασχετο και μετα στον Νικ που ξερεις τα παιδια καμια σχεση με επιθετικοτητες και τετοια.
και μετα εφαγε μπαν (ουτε καταλαβε το βοδι γιατι και απο ποιον) και αρχισε να στελνει πμ και να την πεφτει σε ατομα που ουτε καν ηταν εδω μεσα οταν εφαγε μπαν. Και ουτε γκομενα δεν κανει ετσι απο κλαψα..
τοσες κοπελες εφαγαν μπαν εδω μεσα με αξιοπρεπεια τουτος εδω ..  μιλαμε για υπερτατη κλαψα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
"καποιους φιλους και κολλητους"......

Τα αλλα τα εχω γραμμενα. Αν το site ηταν μονο για πουτανες και κριτικες δε θα υπηρχε η κοινοτητα και ολα αυτα τα θεματα, θα περιοριζοταν μονο σε θεματα καθαρα και μονο του αθληματος. Για καποιο λογο το εχουν αφησει να απλωθει τοσο. Αλλο 5.000 μελη μπουρδελοπουτανοβιοι και αλλο 100.000 καθε καρυδιας καρυδι.

Κατα τα αλλα εχεις δικιο.
κλαψεεεεεεεε.. που ελεγε και μια ψυχη παλαι ποτε στο μεξικο  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι νομιζεις????? Δοκιμασε.
Τι πραγμα να δοκιμασω ρε παπαρα ; νομιζεις την ορεξη σου εχω; απλα γελαω με την κατάντια σου που πας να το παιξεις και σωστος και σε αδικησαν στο μπουρδελα ολοκληρος αντρας με οικογενεια και δεν ξερεις να φερθεις . γτπ εισαι τελειως..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο τυπος ειναι αλητης ολικής. Μπηκε ωραία ωραία τον καλως ορίσαμε και ολα καλα κάναμε και την πλακιτσα . μετα την ειδε αλλιως και την έπεσε στον Τομα στο ασχετο και μετα στον Νικ που ξερεις τα παιδια καμια σχεση με επιθετικοτητες και τετοια.
και μετα εφαγε μπαν (ουτε καταλαβε το βοδι γιατι και απο ποιον) και αρχισε να στελνει πμ και να την πεφτει σε ατομα που ουτε καν ηταν εδω μεσα οταν εφαγε μπαν. Και ουτε γκομενα δεν κανει ετσι απο κλαψα..
τοσες κοπελες εφαγαν μπαν εδω μεσα με αξιοπρεπεια τουτος εδω ..  μιλαμε για υπερτατη κλαψα.

Σου τα επιστρεφω ολα, βρωμα. Το γιατι εφαγα μπαν, οποιος θελει παει εδω διαβαζει 3-4 σελιδες και μαθαινει τι και πως.

Ολα, βρωμα, ξεκινησαν οταν μου επιτεθηκε ο τομαχοκ γιατι πηρε στραβα το χιουμορ μου οτι "με χαρτζηλικωνει ο μπλιζ για να γραφω" και ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.......μετα μπηκε και ο τριβε και σιγα σιγα ηρθε ολο το ΠΑΡΕΑΚΙ.

Αντε με το καθε τελειωμενο σκουπιδι που εχει αποψη για ολα εδω μεσα.

Η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι βρε σουργελο? Εγω ζω και εκτος bou, ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ομως δεν τη σηκωνω, εσυ ζεις για το bou και για την πουστια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σου τα επιστρεφω ολα, βρωμα. Το γιατι εφαγα μπαν, οποιος θελει παει εδω διαβαζει 3-4 σελιδες και μαθαινει τι και πως.

Ολα, βρωμα, ξεκινησαν οταν μου επιτεθηκε ο τομαχοκ γιατι πηρε στραβα το χιουμορ μου οτι "με χαρτζηλικωνει ο μπλιζ για να γραφω" και ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.......μετα μπηκε και ο τριβε και σιγα σιγα ηρθε ολο το ΠΑΡΕΑΚΙ.

Αντε με το καθε τελειωμενο σκουπιδι που εχει αποψη για ολα εδω μεσα.

Η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι βρε σουργελο? Εγω ζω και εκτος bou, ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ομως δεν τη σηκωνω, εσυ ζεις για το bou και για την πουστια.
Κλαψε σε βαρέθηκα  :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τι πραγμα να δοκιμασω ρε παπαρα ; νομιζεις την ορεξη σου εχω; απλα γελαω με την κατάντια σου που πας να το παιξεις και σωστος και σε αδικησαν στο μπουρδελα ολοκληρος αντρας με οικογενεια και δεν ξερεις να φερθεις . γτπ εισαι τελειως..

Το μπου ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας, στραβοι, κουτσοι, σωστοι, ντομπροι, μπεσαληδες, πουστρακια, ρουφιανοι, ολοι οσοι κυκλοφορουν εκει εξω ειναι και εδω, ετσι παει.

Αντε σε βαρεθηκα, αν νομιζεις οτι με γλεντησες τωρα και με πηγες γαμιοντας....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom