blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
καλως τον εξαιρετικο και αξιότιμο φίλο μαςΧαιρετώ το νήμα και τα εξαίρετα μέλη του μηδενός εξαιρουμένου
Χαιρετώ το νήμα και τα εξαίρετα μέλη του μηδενός εξαιρουμένου
ολοι του φταίνε και κατα τα λοιπα εχει ζωη του φταίει το νημα εγω η ατιμη κενωνια και η ζωη που αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους ριχνει στα ταρταρα
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΟΥΤ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟκοιτα αδερφε θα στο πω οσο πιο απλα μπορω...
Εισαι ένα μελος 8 χρονια με 6000 ποστ και 0 κριτικες. Ουτε τζερτζελε του κανεις στο σαιτ, ουτε με τη θεματολογια ασχολείσαι. Αμα ενοχλεις είναι παρα πολύ ευκολο λοιπον να πατηθεί το κουμπακι από ψηλα και να φας το μπαν...
Με ρουφιανοκουμπο μπαν πολύ σπανια πεφτει εκτως αν είναι καμια σουπερ χοντραδα.
Αυτά.
Αλλα μην σας ενοχλω... Συνεχιστε![]()
Αγαπητέ φίλε την Καλημέρα μου Προσωπικά κι ιδιαιτέρως σε σας.
Καλά δεν ειμαστε και κολλητοι αλλα μια " φιλικη αγαπη" την εχουμεΣτο "φίλο" το γαμησες ρε Ερι. Χα χα Χα
Καλημέρα και σε σένα και σ όλους
αν σου εξηγήσουμε θα με κανεις μπαν χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΟΥΤ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ
ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΟΥΜΠΟ;
Καλημερα παιδακια.
ολοι του φταίνε και κατα τα λοιπα εχει ζωη του φταίει το νημα εγω η ατιμη κενωνια και η ζωη που αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους ριχνει στα ταρταρα![]()
μεγαλοψυχία. εγω παλι ειμαι ετοιμη να δαγκωσω σημεριςΑρκετά ασχοληθήκαμε με το θέμα αυτό.
Τα είπε, εκτονώθηκε, κανείς δεν τον έλαβε σοβαρά υπόψη.
Το νήμα μας επιτέλεσε και ρόλο ψυχοθεραπευτή και μακάρι να ένιωσε καλύτερα.
Ας υπάγει στο καλό!
Σίγουρα έχουμε χιούμορ ( οκ εγώ λίγο παραπάνω αλλά εσύ είσαι πιο όμορφη ) ;)Καλά δεν ειμαστε και κολλητοι αλλα μια " φιλικη αγαπη" την εχουμε![]()
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΟΥΤ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ
ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΟΥΜΠΟ;
Καλημερα παιδακια.
Χαιρετώ το νήμα και τα εξαίρετα μέλη του μηδενός εξαιρουμένου
γιαουρτι;Ερι Μπεχέκμπα γιαχέτιτ σοκάρα γιαόρτνα μεναουάρα!!!!!!!!!