erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εγώ πάλι όχι αλλά γενικώς δεν έχω τον φόβο του πέουςΤον εχω δει σε τρακαρισματα και ξερω
εγώ πάλι όχι αλλά γενικώς δεν έχω τον φόβο του πέουςΤον εχω δει σε τρακαρισματα και ξερω
του μικρου πεους ομως???εγώ πάλι όχι αλλά γενικώς δεν έχω τον φόβο του πέους
γνωρίζεις μαξιμε ότι είμαι αστυνόμος α ετσι ?να έρθω αύριο σπίτι σου με ένα κλιμάκιο να ζητήσω συγνώμη από όλους για την προσβλητική συμπεριφορά που έχω στο μπουρδελα ? Η θα ενοχλήσω ?Της την εχουν πει της ηλιθιας για τη μαλακια που εκανε και την ξανακανει στα καπακια. Ποσο ζωον.
δεν έχει κανείς μικρό πεος. Όλοι έχουν μεγάλα σκληρά και ολορθα..του μικρου πεους ομως???
συρε κοιμήσου κι άσε τα καναρίνια να κελαηδούν οχι με κανναβούρι με πενηντάρικαγνωρίζεις μαξιμε ότι είμαι αστυνόμος α ετσι ?να έρθω αύριο σπίτι σου με ένα κλιμάκιο να ζητήσω συγνώμη από όλους για την προσβλητική συμπεριφορά που έχω στο μπουρδελα ? Η θα ενοχλήσω ?![]()
Δωσε μου την ευκαιρια να σε βγαλω απο αυτην την πλανηδεν έχει κανείς μικρό πεος. Όλοι έχουν μεγάλα σκληρά και ολορθα..
γνωρίζεις μαξιμε ότι είμαι αστυνόμος α ετσι ?να έρθω αύριο σπίτι σου με ένα κλιμάκιο να ζητήσω συγνώμη από όλους για την προσβλητική συμπεριφορά που έχω στο μπουρδελα ? Η θα ενοχλήσω ?![]()
γεια σουκαυλαερι
Υπαρχει λυση μαν. Μπορεις να την βαλσαμωσεις και να την εχεις για 3d πορνογραφικο υλικο..
ψηφίσατε για τον καλύτερο ποιητή του κόσμου?![]()
Προσοχή πριν το δείτε να φέρετε δίπλα σας κανά δυο κουβάδες, θα σας χρειαστούν
![]()
Halara o pirforomalakas tou mina.
παιδια μου ηρθε μια φλασια!
Βαρεθηκα να παιζω κρυφτουλι... Αυτος είμαι!! Οποιος γουσταρει ας με μπαναρει και χωρις λογο αν ειναι...
Δεν γαμιεται!!!! Όπως εχω ξαναπει εγω κερδισμένος εχω βγει από το σαιτ...
Ο κολλητος μου από εδώ μεσα δεν εχει καμια σχεση με τις πολιτικες πεποιθήσεις τις δικες μου...
Εχω κανει φιλαράκια που ξερω από κοντα και αλλους που θα ηθελα πολύ να γνωρισω αλλα δεν ειχα χρονο...
Ένα μεγαλο ευχαριστω στον Μπλιζ, τον Νικ, την Εριναλ και τους λοιπους φιλους που με ανεχτηκαν να κανω τον χαβαλέ στα λημέρια τους.
Επισης ένα πιο μεγαλο ευχαριστω σε αυτους που με γνωρισαν... Δεν λεω νικ για ευνόητους λογους (αυτοι ξερουν!!!!)
Αν από αυριο συνεχισουμε να τα λεμε θα τα λετε με τον κθουλου και όχι με τον βλαχαντερ... Βεβαια για το νημα ο κθουλου θα είναι ο πιρφορος σας χωρις καμια αλλαγη!
Εκφραζω τα σεβη μου στον Αγιο, στην Εριναλ, στον Μπλιζ, τον Νικ και ολους οσους ειπαν μια καλη κουβεντα για μενα οσο καιρο ετρωγα μπαν από καπριτσιο.
Φυσικα δεν ξεχναω τον ccss13 και τον kosnik που κατά 90% εφαγαν για μενα το μπαν
Επισης δεν μπορω παρα να αναφερθώ σε διαφορους "εχθρούς" μου και κυριως στον πορνοπαππο που ελαβε θεση όταν επρεπε...
Σας ευχαριστω ολους μαζι και τον καθενα ξεχωριστα και ελπιζω να τα λεμε!!!
κι αλλος εξωγηινος στο νημα
και ΤΙ εξωγηινος
![]()
![]()
πω πω και μας το επαιζε βοσκαρουδι
καλημέρα Μπλιζ[size=20pt]Η αυτοκαταστροφική τάση σας καθιστά το νικ σας και την προσωπικότητά σας ακόμη πιο αγαπητή σε όλους μας.
Δεν σας ανεχθήκαμε. Σας θέλουμε μαζί μας με όποιο νικ επιλέγετε.
Οι πολιτικές πεποιθήσεις σας ουδόλως μας αφορούν.
Άλλωστε είσθε άτομο με αξιοπρέπεια, ευγένεια και χιούμορ και ... γι΄ αυτό ποτέ δεν θα καταστείτε πιρφόρος. Είναι παρά φύσιν για εσάς [ μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για τους κ.κ. raopau & The Saint!].
Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσετε να είσθε μαζί μας![/size]
[size=20pt]Η αυτοκαταστροφική τάση σας καθιστά το νικ σας και την προσωπικότητά σας ακόμη πιο αγαπητή σε όλους μας.
Δεν σας ανεχθήκαμε. Σας θέλουμε μαζί μας με όποιο νικ επιλέγετε.
Οι πολιτικές πεποιθήσεις σας ουδόλως μας αφορούν.
Άλλωστε είσθε άτομο με αξιοπρέπεια, ευγένεια και χιούμορ και ... γι΄ αυτό ποτέ δεν θα καταστείτε πιρφόρος. Είναι παρά φύσιν για εσάς [ μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για τους κ.κ. raopau & The Saint!].
Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσετε να είσθε μαζί μας![/size]
καλημέραΜπραμπblizardeye
Ευχαριστω![]()
προσωπικες διαφορες δεν ειχα με κανεναν... Απεκτησα μονο όταν εγινα στοχοςΝα συμπληρώσω επίσης ότι οι προσωπικές διαφορές σας, στις οποίες αναφερθήκατε, δεν μας είναι γνωστές και τελικά δεν αφορούν στην ουσία τους το νήμα μας. Έχουμε τελείως διαφορετικό προσανατολισμό ως νήμα.