Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Της την εχουν πει της ηλιθιας για τη μαλακια που εκανε και την ξανακανει στα καπακια. Ποσο ζωον.
γνωρίζεις μαξιμε ότι είμαι αστυνόμος α ετσι ?να έρθω αύριο σπίτι σου με ένα κλιμάκιο να ζητήσω συγνώμη από όλους για την προσβλητική συμπεριφορά που έχω στο μπουρδελα ? Η θα ενοχλήσω ? :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.133
Πόντοι
2.606
γνωρίζεις μαξιμε ότι είμαι αστυνόμος α ετσι ?να έρθω αύριο σπίτι σου με ένα κλιμάκιο να ζητήσω συγνώμη από όλους για την προσβλητική συμπεριφορά που έχω στο μπουρδελα ? Η θα ενοχλήσω ? :grin:
συρε κοιμήσου κι άσε  τα καναρίνια να κελαηδούν οχι με κανναβούρι με πενηντάρικα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Εκτος απο ηλιθια και πολλα αλλα εχεις και μια παγερη αισθηση του χιουμορ. Σ αφηνω στον Μπραμπ, ουτε να σε φτυσω. Εχεις την αυλη σου, τρομαρα σου, δεν εχεις αναγκη.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Καλημέρα, γέροντες!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Προσοχή πριν το δείτε να φέρετε δίπλα σας κανά δυο κουβάδες, θα σας χρειαστούν

images

Halara o pirforomalakas tou mina.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Μήπως είναι ο δροσερός;  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
παιδια μου ηρθε μια φλασια!

Βαρεθηκα να παιζω κρυφτουλι... Αυτος είμαι!! Οποιος γουσταρει ας με μπαναρει και χωρις λογο αν ειναι...
Δεν γαμιεται!!!! Όπως εχω ξαναπει εγω κερδισμένος εχω βγει από το σαιτ...
Ο κολλητος μου από εδώ μεσα δεν εχει καμια σχεση με τις πολιτικες πεποιθήσεις τις δικες μου...
Εχω κανει φιλαράκια που ξερω από κοντα και αλλους που θα ηθελα πολύ να γνωρισω αλλα δεν ειχα χρονο...
Ένα μεγαλο ευχαριστω στον Μπλιζ, τον Νικ, την Εριναλ και τους λοιπους φιλους που με ανεχτηκαν να κανω τον χαβαλέ στα λημέρια τους.
Επισης ένα πιο μεγαλο ευχαριστω σε αυτους που με γνωρισαν... Δεν λεω νικ για ευνόητους λογους (αυτοι ξερουν!!!!)
Αν από αυριο συνεχισουμε να τα λεμε θα τα λετε με τον κθουλου και όχι με τον βλαχαντερ... Βεβαια για το νημα ο κθουλου θα είναι ο πιρφορος σας χωρις καμια αλλαγη!
Εκφραζω τα σεβη μου στον Αγιο, στην Εριναλ, στον Μπλιζ, τον Νικ και ολους οσους ειπαν μια καλη κουβεντα για μενα οσο καιρο ετρωγα μπαν από καπριτσιο.
Φυσικα δεν ξεχναω τον ccss13 και τον kosnik που κατά 90% εφαγαν για μενα το μπαν
Επισης δεν μπορω παρα να αναφερθώ σε διαφορους "εχθρούς" μου και κυριως στον πορνοπαππο που ελαβε θεση όταν επρεπε...
Σας ευχαριστω ολους μαζι και τον καθενα ξεχωριστα και ελπιζω να τα λεμε!!!

[size=20pt]Η αυτοκαταστροφική τάση σας καθιστά το νικ σας και την προσωπικότητά σας ακόμη πιο αγαπητή σε όλους μας.
Δεν σας ανεχθήκαμε. Σας θέλουμε μαζί μας με όποιο νικ επιλέγετε.
Οι πολιτικές πεποιθήσεις σας ουδόλως μας αφορούν.
Άλλωστε είσθε άτομο με αξιοπρέπεια, ευγένεια και χιούμορ και ... γι΄ αυτό ποτέ δεν θα καταστείτε πιρφόρος. Είναι παρά φύσιν για εσάς [ μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για τους κ.κ. raopau & The Saint!  :grin: ].
Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσετε να είσθε μαζί μας!
[/size]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
κι αλλος εξωγηινος στο νημα   :new_shocked:
και ΤΙ εξωγηινος

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

πω πω και μας το επαιζε βοσκαρουδι

:thumbsup:
Είμαστε πολλοί τελικά!
Οι ποταποί γήινοι δεν μας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη ...

Επισκέπτης
[size=20pt]Η αυτοκαταστροφική τάση σας καθιστά το νικ σας και την προσωπικότητά σας ακόμη πιο αγαπητή σε όλους μας.
Άλλωστε είσθε άτομο με αξιοπρέπεια, ευγένεια και χιούμορ και ... γι΄ αυτό ποτέ δεν θα καταστείτε πιρφόρος. Είναι παρά φύσιν για εσάς [ μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για τους κ.κ. raopau & The Saint!  :grin: ].
[/size]
καλημέρα Μπλιζ
Ευχαριστω  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Άλλωστε είσθε άτομο με αξιοπρέπεια, ευγένεια και χιούμορ και ... γι΄ αυτό ποτέ δεν θα καταστείτε πιρφόρος. Είναι παρά φύσιν για εσάς [ μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για τους κ.κ. raopau & The Saint!  :grin: ].
[/size]

Να συμπληρώσω επίσης ότι οι προσωπικές διαφορές σας, στις οποίες αναφερθήκατε, δεν μας είναι γνωστές και τελικά δεν αφορούν στην ουσία τους το νήμα μας. Έχουμε τελείως διαφορετικό προσανατολισμό ως νήμα.

Επισκέπτης
Να συμπληρώσω επίσης ότι οι προσωπικές διαφορές σας, στις οποίες αναφερθήκατε, δεν μας είναι γνωστές και τελικά δεν αφορούν στην ουσία τους το νήμα μας. Έχουμε τελείως διαφορετικό προσανατολισμό ως νήμα.
προσωπικες διαφορες δεν ειχα με κανεναν... Απεκτησα μονο όταν εγινα στοχος

Επισκέπτης
διορθωθηκε είμαι και πιρφορος τι να κανουμε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom