eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Νσι κι εγω θελω Μελετη..............................................Ελεονωρα![]()
![]()
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.tribune.gr/wp-content/uploads/2014/09/meleti-11-630x400.jpg[/img[/URL]])
Νσι κι εγω θελω Μελετη..............................................Ελεονωρα![]()
![]()
και από που προήλθε η κρίση αυτή ?από την λέξη δεξιομουτρο ?μήπως να χρησιμοποιώ την λέξη δεξιό γουρουνι καλύτερα ?αχαχαχαωπ λαθος Αρανιτισα ειναι το σωστο σορρυ σε μπερδεψα,ΑΡ ΑΝ η αλλιώς αριστερή ανασύνθεση αριστερό ιδεολογικό ρεύμα επηρεασμένο από το δομικό μαρξισμό ,ο Λεφτις τα ξερει καλα αυτα
:o :o :o Αρανιτισα και απο τις σκληρες κιολαςκαι από που προήλθε η κρίση αυτή ?από την λέξη δεξιομουτρο ?μήπως να χρησιμοποιώ την λέξη δεξιό γουρουνι καλύτερα ?αχαχαχα
:o :o :o Αρανιτισα και απο τις σκληρες κιολας![]()
γιατί τύπε ο βλαχαντερ μπαίνει άνετα από την κοπέλα του και πολλά μέλη επίσης παλιά μάλιστα άνετα έμπαιναν και μαζί. Πως θεωρείς ότι την είπα σε κάποιον. Επίσης εδώ είναι μπουρδελο το σαιτ πολλοί κάνουν αυτή τη δουλειά. Δύσκολο να την έκανε και ο μπραμπ ?κακό είναι ?πολύ ζόρι για το τίποτα τραβάτε..
έχουμε πολλούς νταήδες βλέπω. Οικογενειαρχες να υποθέσω.Σκασε εσυ, δε σε παιρνει.
Πρωτα σε κολυμβηθρα για βαφτιση και εξιλεωση........και θαβλεπε απ την πορειαΔεν θα με έκανες π αρεα βασιλοφρων επειδή είμαι αρσιτέτοια ? Είμαι πολύ κακία ?αχαχαχαχαχα
έχουμε πολλούς νταήδες βλέπω. Οικογενειαρχες να υποθέσω.
Κανε την κολυμπυθρα τζακουζι και ειμαι μεσα(στο τζακουζιΠρωτα σε κολυμβηθρα για βαφτιση και εξιλεωση........και θαβλεπε απ την πορεια
Μια φορα, τον εξορκισμο δεν τον γλυτωνειs![]()
Οκ αλλα ομωs θα την ξυριζαμε πρωτα...Μ αυτη την συμφωνιαΚανε την κολυμπυθρα τζακουζι και ειμαι μεσα(στο τζακουζι)
μην μπλέκεις εσυ θα το σφουγγαρίσω μόνος μου το ξερατοΣυνεχισε να δειχνεις ποσο βρωμα εισαι.
σπίρτο είσαι. Μακριά μου λοιπόνΣυνεχισε να δειχνεις ποσο βρωμα εισαι.
αχαχαχαχαχα πάντως ούτε είχα ακούσει την ορολογίαΚανε την κολυμπυθρα τζακουζι και ειμαι μεσα(στο τζακουζι)
Ποιο??? Το κολυμβηθρα??? Δεν εισαι Χριστιανη ρε???αχαχαχαχαχα πάντως ούτε είχα ακούσει την ορολογία
είμαι όταν με βολεύει αχαχαχαχαχαΠοιο??? Το κολυμβηθρα??? Δεν εισαι Χριστιανη ρε???
Νταξει Ελληνορθοδοξη ...Η δε γυνη να φοβειται τον ανδραείμαι όταν με βολεύει αχαχαχαχαχα
Λαιφ.. Αν έχεις δει το χαρο με τα μάτια λίγα πράγματα φοβάσαι και σίγουρα όχι άντρα.Νταξει Ελληνορθοδοξη ...Η δε γυνη να φοβειται τον ανδρα
μην μπλέκεις εσυ θα το σφουγγαρίσω μόνος μου το ξερατο
Τον εχω δει σε τρακαρισματα και ξερωΛαιφ.. Αν έχεις δει το χαρο με τα μάτια λίγα πράγματα φοβάσαι και σίγουρα όχι άντρα.