NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
εχω γαμησει εξυπνοτερα μυαλα απ το δικο σου και το κορμι που ακολουθουσε δεν ηταν σαν το δικο σου ....
γιατί έβγαλες το ξι? δεν θα το καταλάβαινε λες?
εχω γαμησει εξυπνοτερα μυαλα απ το δικο σου και το κορμι που ακολουθουσε δεν ηταν σαν το δικο σου ....
σκασιλα μουεχω γαμησει εξυπνοτερα μυαλα απ το δικο σου και το κορμι που ακολουθουσε δεν ηταν σαν το δικο σου ....
τι μεντολες καλε; μαντολες χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα εχεις χασει τα λογια σουΠαπαρια μέντολες
τι μεντολες καλε; μαντολες χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα εχεις χασει τα λογια σου
τα θελε ο κωλος του ζαρωμενου του γιαρμα που εβγαλε και γλωσσαχονδρο
εχεις γαμησει και εσυ πιο εξυπνες και πιο ομορφες απο εμενα και με κορμι πιο ασχημο απο το δικο μου;σε είχα πιο ψαγμένη, μην υποβιβάζεσαι
παπάρια μάντολες/μέντολες: βλακείες, ανούσια θέματα, ψέμα
ναι με εκανες τα μουτρα κρεαςτα θελε ο κωλος του ζαρωμενου του γιαρμα που εβγαλε και γλωσσα
εχεις γαμησει και εσυ πιο εξυπνες και πιο ομορφες απο εμενα και με κορμι πιο ασχημο απο το δικο μου;
το κακο δεν ειναι οτι εισαι χοντροπετση αλλο οτι εισαι γενικοτερα χοντρηναι με εκανες τα μουτρα κρεας
περιεργο γιατι ολοι οι ξυπνακηδες με γαριδακια γαμανε αβερτα και μουναρες και φυσικα γυναικες με μυαλοδεν έχω γαμήσει ποτέ, με αποφεύγουν οι γυναίκες
περιεργο γιατι ολοι οι ξυπνακηδες με γαριδακια γαμανε αβερτα και μουναρες και φυσικα γυναικες με μυαλο
Μια χαρα ειναι οι χοντρες σαν και εμενατο κακο δεν ειναι οτι εισαι χοντροπετση αλλο οτι εισαι γενικοτερα χοντρη
ολα τα γουρουνια την ιδια μυτη εχετεδεν είμαι έξυπνος, με μπερδεύεις με άλλον
Ειδικα με τον Αγιο που εχουμε διαψευσθει εως τωρα 2 - 3 φορες ...
το ερ είναι από πίσω
εσενα σε θαυμάζουμε κάθε μέρα δωρεάν καρυατιδασημερα και αυριο τα μουσεια ειναι με ελευθερη εισοδο Θεσ/νικη ειναι και Αθήνα;