Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.882
Πόντοι
1.406
CO7CdaGWgAAM_GX.jpg

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
τυπε ξερω μια αλλη διασημη πορνοσταρ γραφει κι εδω μεσα σου κανει? σαντρα λοβ  :grin:
Οχι δεν μ'ενδιαφερει αλλη, αν ξερει καποιος κατι για αυτη που εγραψα ας το πει..μην ειστε παρτακιδες.  :P

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.097
Πόντοι
26.096
εδω μεσα μονο το ποτε θα πεθανουμε και το ποτε θα βρει επιτελους γαμια η βρωμα δεν ξερουμε  :grin:

Μας αδικειτε.
Στο νημα μας εχουμε κανει προοδο σε σχεση με το πρωτο σκελος.
Για παραδειγμα για τον Αγιο ξερουμε οτι ειναι θεμα ολιγων μηνων!

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Μας αδικειτε.
Στο νημα μας εχουμε κανει προοδο σε σχεση με το πρωτο σκελος.
Για παραδειγμα για τον Αγιο ξερουμε οτι ειναι θεμα ολιγων μηνων!

o χρόνος, όπως έχει αποδειχθεί, είναι σχετικός! :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Θυμάσαι τι έγινε εκείνο το καλοκαίρι;

Cassi: Τα πράγματα πάντα ήταν ξεκάθαρα. Θέλω τις γυναίκες όσο και τους άντρες. Αν και έχω δοκιμάσει με το κάθε φύλλο ξεχωριστά, η σκέψη μιας ομαδικής συνεύρεσης ήταν η απόλυτη φαντασίωση. Καθώς περνούσε ο καιρός, με την πρώτη μου μεγάλη σχέση με γυναίκα, την Έρη, της το εκμυστηρεύτηκα. Δεν ξαναείπαμε τίποτα και θεώρησα ότι το είχε ξεχάσει. Το καλοκαίρι πήγαμε Ισπανία για 3 εβδομάδες. Μέναμε με ένα straight ζευγάρι, κόλαση και οι δύο. Ο Marco από το Περού, ένας κούκλος που θα μπορούσε να είναι μοντέλο, και η Μayanna, με πλούσιες καμπύλες και στήθος, από την Πορτογαλία. Η αλήθεια είναι ότι ακούγοντας τους να κάνουν σεξ ανανέωσε τη σχέση μας με την Έρη. Πλέον τους ήθελα και τους δύο. Αν όχι κανονικά, έστω να τους βλέπω να το κάνουν. Τρεις μέρες πριν επιστρέψουμε Ελλάδα, αποφασίσαμε να κάνουμε πάρτι αποχαιρετισμού στο σπίτι. Το αλκοόλ είχε την τιμητική του. Μετά από πολλές μπίρες και ακόμα περισσότερα σφηνάκια Κασάσα όλα έμοιαζαν υπέροχα. Οι αναστολές  πήγαν περίπατο, όπως και ξαφνικά ο Marco και η Mayanna. Μετά από λίγο τους ανακαλύψαμε στη βεράντα. Αυτή του έκανε μασάζ λουσμένη με λάδι, ενώ τριβόταν πάνω του αργά κι αισθησιακά ολόγυμνη. Δεν πίστευα στα μάτια μου και την τύχη μου! Τζακ ποτ! Αφού δεν μπορούσα να τους έχω, θα τους έβλεπα. Εκείνοι συνέχιζαν, δίνοντας ένα σόου συγκλονιστικό. Αυτή ιδρωμένη με τα μαλλιά της να κολλάνε στα λάδια και μια γκριμάτσα απίστευτης ηδονής. Αυτός να την σφίγγει αφήνοντας της κοκκινίλες. Αρχίσαμε  με την Έρη να γινόμαστε πολύ εκδηλωτικές μεταξύ μας, με αποτέλεσμα να μας ακούσουν και να μας δουν. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Προς έκπληξη μου, ο Marco έσκασε ένα χαμόγελο και μας προσκάλεσε στην παρέα τους. Δεν χρειαζόνταν δεύτερες σκέψεις. Τα πέντε μέτρα που μας χώριζαν μέχρι να πάμε στο μέρος τους ήταν για μένα ο δρόμος προς τον παράδεισο. Τελικά, μας βρήκε το ξημέρωμα μπλεγμένους όλους μαζί. Για τις επόμενες δυόμισι μέρες, το σκηνικό επαναλαμβανόταν συνεχώς με κάθε συνδυασμό. Siempre enamorada de España!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

χωρίς σχόλια...
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

χαχαχαχαχαχαχχ στην αρχή νόμιζα πως έχεις προσαρμόσει τα ονόματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom