Θυμάσαι τι έγινε εκείνο το καλοκαίρι;
Cassi: Τα πράγματα πάντα ήταν ξεκάθαρα. Θέλω τις γυναίκες όσο και τους άντρες. Αν και έχω δοκιμάσει με το κάθε φύλλο ξεχωριστά, η σκέψη μιας ομαδικής συνεύρεσης ήταν η απόλυτη φαντασίωση. Καθώς περνούσε ο καιρός,
με την πρώτη μου μεγάλη σχέση με γυναίκα, την
Έρη, της το εκμυστηρεύτηκα. Δεν ξαναείπαμε τίποτα και θεώρησα ότι το είχε ξεχάσει. Το καλοκαίρι πήγαμε
Ισπανία για 3 εβδομάδες. Μέναμε με ένα straight ζευγάρι, κόλαση και οι δύο. Ο Marco από το Περού, ένας κούκλος που θα μπορούσε να είναι μοντέλο, και η Μayanna, με πλούσιες καμπύλες και στήθος, από την Πορτογαλία. Η αλήθεια είναι ότι ακούγοντας τους να κάνουν σεξ
ανανέωσε τη σχέση μας με την Έρη. Πλέον τους ήθελα και τους δύο. Αν όχι κανονικά, έστω να τους βλέπω να το κάνουν. Τρεις μέρες πριν επιστρέψουμε Ελλάδα, αποφασίσαμε να κάνουμε πάρτι αποχαιρετισμού στο σπίτι. Το αλκοόλ είχε την τιμητική του. Μετά από πολλές μπίρες και ακόμα περισσότερα σφηνάκια Κασάσα όλα έμοιαζαν υπέροχα. Οι αναστολές πήγαν περίπατο, όπως και ξαφνικά ο Marco και η Mayanna. Μετά από λίγο τους ανακαλύψαμε στη βεράντα. Αυτή του έκανε μασάζ λουσμένη με λάδι, ενώ τριβόταν πάνω του αργά κι αισθησιακά ολόγυμνη. Δεν πίστευα στα μάτια μου και την τύχη μου! Τζακ ποτ! Αφού δεν μπορούσα να τους έχω, θα τους έβλεπα. Εκείνοι συνέχιζαν, δίνοντας ένα σόου συγκλονιστικό. Αυτή ιδρωμένη με τα μαλλιά της να κολλάνε στα λάδια και μια γκριμάτσα απίστευτης ηδονής. Αυτός να την σφίγγει αφήνοντας της κοκκινίλες.
Αρχίσαμε με την Έρη να γινόμαστε πολύ εκδηλωτικές μεταξύ μας, με αποτέλεσμα να μας ακούσουν και να μας δουν. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Προς έκπληξη μου, ο Marco έσκασε ένα χαμόγελο και μας προσκάλεσε στην παρέα τους. Δεν χρειαζόνταν δεύτερες σκέψεις. Τα πέντε μέτρα που μας χώριζαν μέχρι να πάμε στο μέρος τους ήταν για μένα ο δρόμος προς τον παράδεισο. Τελικά, μας βρήκε το ξημέρωμα μπλεγμένους όλους μαζί. Για τις επόμενες δυόμισι μέρες, το σκηνικό επαναλαμβανόταν συνεχώς με κάθε συνδυασμό. Siempre enamorada de España!
χωρίς σχόλια...