Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Να  κλεισουμε τα  διοδια.......Υπαρχει χρονοs  :grin:

Ίσα που προλαβαίνουμε να βάλουμε σε εφαρμογή το σχέδιο εκκένωσης...  :S

το μπου ειναι το μοναδικό της ταξίδι αλλα δυστυχώς κι ο τελικός της προορισμός  :grin:

Το μόνον της ζωής της ταξίδιον.  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.928
Πόντοι
2.606
Ειμαι σίγουρος οταν την ρωτάνε αριθμό δελτίου ταυτοτητας δίνει τους κωδικούς του μπου  :2funny:

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
Θυμάσαι τι έγινε εκείνο το καλοκαίρι;

Cassi: Τα πράγματα πάντα ήταν ξεκάθαρα. Θέλω τις γυναίκες όσο και τους άντρες. Αν και έχω δοκιμάσει με το κάθε φύλλο ξεχωριστά, η σκέψη μιας ομαδικής συνεύρεσης ήταν η απόλυτη φαντασίωση. Καθώς περνούσε ο καιρός, με την πρώτη μου μεγάλη σχέση με γυναίκα, την Έρη, της το εκμυστηρεύτηκα. Δεν ξαναείπαμε τίποτα και θεώρησα ότι το είχε ξεχάσει. Το καλοκαίρι πήγαμε Ισπανία για 3 εβδομάδες. Μέναμε με ένα straight ζευγάρι, κόλαση και οι δύο. Ο Marco από το Περού, ένας κούκλος που θα μπορούσε να είναι μοντέλο, και η Μayanna, με πλούσιες καμπύλες και στήθος, από την Πορτογαλία. Η αλήθεια είναι ότι ακούγοντας τους να κάνουν σεξ ανανέωσε τη σχέση μας με την Έρη. Πλέον τους ήθελα και τους δύο. Αν όχι κανονικά, έστω να τους βλέπω να το κάνουν. Τρεις μέρες πριν επιστρέψουμε Ελλάδα, αποφασίσαμε να κάνουμε πάρτι αποχαιρετισμού στο σπίτι. Το αλκοόλ είχε την τιμητική του. Μετά από πολλές μπίρες και ακόμα περισσότερα σφηνάκια Κασάσα όλα έμοιαζαν υπέροχα. Οι αναστολές  πήγαν περίπατο, όπως και ξαφνικά ο Marco και η Mayanna. Μετά από λίγο τους ανακαλύψαμε στη βεράντα. Αυτή του έκανε μασάζ λουσμένη με λάδι, ενώ τριβόταν πάνω του αργά κι αισθησιακά ολόγυμνη. Δεν πίστευα στα μάτια μου και την τύχη μου! Τζακ ποτ! Αφού δεν μπορούσα να τους έχω, θα τους έβλεπα. Εκείνοι συνέχιζαν, δίνοντας ένα σόου συγκλονιστικό. Αυτή ιδρωμένη με τα μαλλιά της να κολλάνε στα λάδια και μια γκριμάτσα απίστευτης ηδονής. Αυτός να την σφίγγει αφήνοντας της κοκκινίλες. Αρχίσαμε  με την Έρη να γινόμαστε πολύ εκδηλωτικές μεταξύ μας, με αποτέλεσμα να μας ακούσουν και να μας δουν. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Προς έκπληξη μου, ο Marco έσκασε ένα χαμόγελο και μας προσκάλεσε στην παρέα τους. Δεν χρειαζόνταν δεύτερες σκέψεις. Τα πέντε μέτρα που μας χώριζαν μέχρι να πάμε στο μέρος τους ήταν για μένα ο δρόμος προς τον παράδεισο. Τελικά, μας βρήκε το ξημέρωμα μπλεγμένους όλους μαζί. Για τις επόμενες δυόμισι μέρες, το σκηνικό επαναλαμβανόταν συνεχώς με κάθε συνδυασμό. Siempre enamorada de España!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

χωρίς σχόλια...
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

που το ξετρυπωσες βρε "ατιμουλικο"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παντως πολυ νεροβραστες οι συναδελφισσες του φολοου μι, τι αηδιες ειναι αυτες ?
η πρωτη, και καλα της την επεσε "χιππισσα" απο αλλη εποχη   :jerking:
η αλλη "κολλησε μετα γαλαζια ματια :uglystupid:
η αλλη παλι με τον κρητικο? τι ηταν αυτο? τη μια αισθανεται ερωτικη και εξαλλη...την αλλη αφηνει το κρητικοπουλο  να τη ζαλιζει στις ερωτησεις...αντι να τον ριξει κατω και να τον κανει να πει ελεος φτανει και μετα να περιλαβει και τον αλλον που ξεροσταλιαζε....τι αηδιες θα διαβασουμε ακομα
ουτε αρλεκιν να ηταν...

οσο για την ιστορια της κασσι χε χε χε  
ποιος ηταν ο μυστηριωδης  "Μαρκος"  ακου "Μαρκος απο το Περου" ναι "Περου" τη λεμε τωρα...
και του οποιου τη συνοδο  την λενε Μayanna (Maya = ψευδαισθηση , illusion...)

παγιδα ηταν τελικα  αγαπητε eraser, ναι παγιδα που μας εστησε αριστοτεχνικα ο αλλος εξωγηινος
μας διελυσε ολη νυχτα
ασε που υποψιαζομαι πως η νυχτα δεν ειχε κανονικη διαρκεια..
κατι πειραξε και διεσταλη η κλιμακα του χρονου...

just do it

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
0
Αναρωτιέμαι ποιες από τις 2 συνθήκες του θέματος πρέπει να πληρώ για να γράφω εδώ? μήπως και τις 2?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom