blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.670
- Πόντοι
- 26.096
Αγάλι, αγάλι η αγουρίδα γίνεται μέλι, παιδί μου!δεν εχου φανει στο λογαριασμο ακομα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΕΙ!
Αγάλι, αγάλι η αγουρίδα γίνεται μέλι, παιδί μου!δεν εχου φανει στο λογαριασμο ακομα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΕΙ!
Ειναι κυριακη και ειναι στην εκκλησια οι τραπεζιτεςδεν εχου φανει στο λογαριασμο ακομα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΕΙ!
Να πας να δουλέψεις στην επιχείρηση του κ. Μπίρλα για να βγάλεις παραπάνω χρήματα ...!στο νημα "συμβουλες πεσιματος" ακουγονται ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!!
το 10δεκαρικο του θειου δεν φτανει....
κατσε ρε θειε.....Να πας να δουλέψεις στην επιχείρηση του κ. Μπίρλα για να βγάλεις παραπάνω χρήματα ...!
Με ακόμη 10.000€ είσαι εντάξει,, παιδί μου;;;κατσε ρε θειε.....
να βρουμε μια λυση, μην με σπρωχνεις στον υποκοσμο
ενταξει θειε....10+10+5 καλως.....αλλα στο ρεβεγιον θα στηριξεις?Με ακόμη 10.000€ είσαι εντάξει,, παιδί μου;;;
Θα βρεις επιτέλους γκόμενα;;;;;
Σε συγκίνησε η συμβουλή για πεσίματα σε κηδείες;;στο νημα "συμβουλες πεσιματος" ακουγονται ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!!
το 10δεκαρικο του θειου δεν φτανει....
Ο κ. @The Saint* είναι ειδικός να βρίσκει γκόμενες σε κηδείες και μνημόσυνα.Σε συγκίνησε η συμβουλή για πεσίματα σε κηδείες;;
Να παίξεις χαρτιά στο ρεβεγιόν για να βγάλεις χρήματα ...!ενταξει θειε....10+10+5 καλως.....αλλα στο ρεβεγιον θα στηριξεις?
Καλά τα λέει!αφιερωμενο....
«Γέρασα χωρίς να ζητήσω άδεια από κανέναν..
Τόλμησα να περπατήσω στο κόκκινο χαλί, το όμορφο πρόσωπο και σώμα μου με όλες μου τις ρυτίδες και λιγο υπέρβαρη, με όλα όσα μου έδωσε η φύση, χωρίς δισταγμό και εντελώς αδιάφορη για την άποψη των υποστηρικτών της άπειρης νιότης. Και αυτό είναι φοβερό. Γιατί κάποιος πρέπει επιτέλους να πει στον κόσμο ότι το να μεγαλώνεις δεν είναι καθόλου ντροπή».
~~ Μόνικα Μπελούτσι
Σας εκανα αναφορα γιατι δεν με λυπαστε καθολου!!!Να πας να δουλέψεις στην επιχείρηση του κ. Μπίρλα για να βγάλεις παραπάνω χρήματα ...!
Γιατί, κύριε;Σας εκανα αναφορα γιατι δεν με λυπαστε καθολου!!!
Κακη ψυχρη και αναποδη Κυριακη.
Μέλος μαςαφιερωμενο....
«Γέρασα χωρίς να ζητήσω άδεια από κανέναν..
Τόλμησα να περπατήσω στο κόκκινο χαλί, το όμορφο πρόσωπο και σώμα μου με όλες μου τις ρυτίδες και λιγο υπέρβαρη, με όλα όσα μου έδωσε η φύση, χωρίς δισταγμό και εντελώς αδιάφορη για την άποψη των υποστηρικτών της άπειρης νιότης. Και αυτό είναι φοβερό. Γιατί κάποιος πρέπει επιτέλους να πει στον κόσμο ότι το να μεγαλώνεις δεν είναι καθόλου ντροπή».
~~ Μόνικα Μπελούτσι
Λάκη εσύ;;Κατέθεσα τις ψήφους μου στα 2,3,5,6,8 κυρίως γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Αρίστος βρήκε μανάρι. Συνήθως οι μπάρμαν και οι DJ γαμάνε
Επίσης ανυπομονώ να συμμετάσχω στην ψηφοφορία που θα αφορά τον αγαπημένο μας γιο πλοιοκτήτη Ωρίωνα.
Όσο για τον @Gojiberry πιστεύω πως είναι ο δεύτερος λογαριασμός του @troubakhs που θέλει διπλό χαρτζιλίκι από τον αγαπημένο θείο του...
Ακούστε, κύριε!Κατέθεσα τις ψήφους μου στα 2,3,5,6,8 κυρίως γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Αρίστος βρήκε μανάρι. Συνήθως οι μπάρμαν και οι DJ γαμάνε
Επίσης ανυπομονώ να συμμετάσχω στην ψηφοφορία που θα αφορά τον αγαπημένο μας γιο πλοιοκτήτη Ωρίωνα.
Όσο για τον @Gojiberry πιστεύω πως είναι ο δεύτερος λογαριασμός του @troubakhs που θέλει διπλό χαρτζιλίκι από τον αγαπημένο θείο του...
αλλα φευ στην νιοστην3. ο κ. @Gojiberry είναι κλώνος του Αρίσταρχου. Ο ανεψιός μου έχει το θάρρος και μου ζητάει χρήματα συνέχεια και με κάθε τρόπο. Ξέρετε πόσα emails, μου στέλνει καθημερινά;;;;
Ρομά μένουν στον Ασπρόπυργο ...Ο Cpt Kei ψήφισε μόνο την 5η επιλογή. Ο Αρίστος πέρασε στην ιστορία. Οι επόμενες γενιές θα μιλούν γι΄αυτόν τον μυστηριώδη καλλιτέχνη και την εξαφάνισή του. Για τον Γκοτζίρα, εγώ πιστεύω ότι είναι ένας απλός, τίμιος φιστικάς από τον Ασπρόπυργο που ξέρει καλά τί σημαίνει βιοπάλη.