troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.686
- Πόντοι
- 5.506
θειε μου στα ειχα πει αλλα .....Παιδί μου, δεν σχολίασες το σχόλιό μου για τον κ. Μπίρλας ...
Φτάνει με τους καφέδες!
....δεν ειναι καφες
θειε μου στα ειχα πει αλλα .....Παιδί μου, δεν σχολίασες το σχόλιό μου για τον κ. Μπίρλας ...
Φτάνει με τους καφέδες!
και δεν θες να μαθεις της βασικες εννοιες του στροκτουραλισμου ρε ρεμπεσκε?Εγώ πάντως μπάρμπα αν είναι ωραίο το μελαχροινο, να το ΓΑΜΗΣΩ θέλω.
Δεν ασχολούμαι με έννοιες που πρέπει να τις γκουγκλάρωκαι δεν θες να μαθεις της βασικες εννοιες του στροκτουραλισμου ρε ρεμπεσκε?
σε αποκληρωνουμε
Understood!θειε μου στα ειχα πει αλλα .....
....δεν ειναι καφες
Μπράβο, παιδί μου!και δεν θες να μαθεις της βασικες εννοιες του στροκτουραλισμου ρε ρεμπεσκε?
σε αποκληρωνουμε
Αν ο νηματοθέτης ήταν όλο αυτό τελος πάντων, θα είχε ό,τι μελαχρινό γκομενάκι ήθελε και δε θα παρακαλούσε για γνωριμίες από εδώ κι από εκεί.Ο νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα.
Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
1. Να μην είστε αδιάκριτος!Αν ο νηματοθέτης ήταν όλο αυτό τελος πάντων, θα είχε ό,τι μελαχρινό γκομενάκι ήθελε και δε θα παρακαλούσε για γνωριμίες από εδώ κι από εκεί.
Προσπαθείτε με λόγιο τρόπο των οποίων ούτε εγώ κατανοώ πλήρως να εισέλθετε στον κόσμο της μελαχρινής sugar...Και σεις αισχρός είστε, κύριε και μου αποδίδετε ταπεινές και χαμερπείς σκέψεις και προθέσεις!
Ο Νηματοθέτης θα ήθελε να συζητήσει με την Sugar και να ακούσει -μετά θρησκευτικής προσηλώσεως- την γνώμη της για τις βασικές έννοιες του στρουκτουραλισμού, που είναι η ολότητα και η διάδραση σε μια ιδανική μορφή που επιδέχονται μια λογικο-μαθηματική διατύπωση!
1. Να μην είστε αδιάκριτος!
2. Να συμπάσχετε με τα πάθη της Οντότητας!
3. Οι μελαχρινές προφανώς δεν διαθέτουν Υπερβατική Λογική...
4. Δεν παρακαλώ κανένα. Συζητώ με θέμα τις δυνητικές ευκαιρίες, κύριε!
Απαγορεύεται δηλαδή και μία απλή συζήτηση με την μελαχρινή Sugar;;;Προσπαθείτε με λόγιο τρόπο των οποίων ούτε εγώ κατανοώ πλήρως να εισέλθετε στον κόσμο της μελαχρινής sugar...
Πώς θέλετε λοιπόν να καταλάβει ένα απλό και ταπεινό κορίτσι & να εισέλθει στις δύσκολες θεωρίες του δομισμού ??
Μην στήνετε λοιπόν λόγιες παγίδες σε ένα 24χρονο sugar .
Φεύ.
Η Σοφία μελαχρινή είναι;;Απαγορεύεται δηλαδή και μία απλή συζήτηση με την μελαχρινή Sugar;;;
Μία συζήτησή της μαζί μου θα της ανοίξει Νέους Κόσμους, κύριε!
Μην αποτρέπεται μία νεαρά μελαχρινή να εντρυφήσει στους κόλπους της Σοφίας ενός 92χρονου υπερήλικος!
Και σεις μελαχρινός πρέπει να είστε...Όταν τα επιχειρήματα τελειώνουν απαντούμε έτσι:
Συγγνωμη αλλα εσεις δεν εχετε ονομασει το νημα οι παππουληδες(γεροι) και μικροτσουτσουνοι(μικροψωληδες)??Που είναι ο κ. @troubakhs μου;;;;
Ο κ. @Μπιρλας μας χαρακτήρισε στον Βαρόνο ως μικροψώληδες-γέρους ....
Τελικά, μάλλον είχες δίκιο, παιδί μου.
Αυτός μπήκε ανάμεσά μας για να μας χωρίσει και να μου φάει την σύνταξη του ΟΓΑ...
ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΑΔΗΣΣυγγνωμη αλλα εσεις δεν εχετε ονομασει το νημα οι παππουληδες(γεροι) και μικροτσουτσουνοι(μικροψωληδες)??
Σου εκανα αναφορα γαι τα κεφαλαια..ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΑΔΗΣ
Και σεις μελαχρινός πρέπει να είστε...
Στερείστε υπερβατικής λογικής!
Φευ!
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΘΑΔΗΣΣυγγνωμη αλλα εσεις δεν εχετε ονομασει το νημα οι παππουληδες(γεροι) και μικροτσουτσουνοι(μικροψωληδες)??
Σου εκανΕ αναφορα γαι τα κεφαλαια..ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΘΑΔΗΣ
Συγνώμη και εσείς πρέπει να μας το χτυπάτε;;; ΦεύΣυγγνωμη αλλα εσεις δεν εχετε ονομασει το νημα οι παππουληδες(γεροι) και μικροτσουτσουνοι(μικροψωληδες)??
Σας εκανα αναφορα για τα κεφαλαιαΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΘΑΔΗΣ
Θείο βάλε παραγγελία τα σώβρακα του Αγιου Βασίλη...Σου εκανΕ αναφορα γαι τα κεφαλαια..
Καλη Κυριακη