barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.792
- Πόντοι
- 5.506
Τη σύνταξη του ΟΓΑ δε θα τη φαςΣας εκανα αναφορα για τα κεφαλαια
Καλη Κυριακη
Τη σύνταξη του ΟΓΑ δε θα τη φαςΣας εκανα αναφορα για τα κεφαλαια
Καλη Κυριακη
Πείτε τα, κύριε!Συγνώμη και εσείς πρέπει να μας το χτυπάτε;;; Φεύ
γιατι γαμεις το χριστουγεννιατο πνευμα και την χαρμοσυνηση διαθεση του νηματος?Σας εκανα αναφορα για τα κεφαλαια
Καλη Κυριακη
Θείο βάλε παραγγελία τα σώβρακα του Αγιου Βασίλη...
με τι λεφτα ρε θειο? με ξαναμαναποκληρωσε...Θείο βάλε παραγγελία τα σώβρακα του Αγιου Βασίλη...
Παιδί μου, με συγκινείς!γιατι γαμεις το χριστουγεννιατο πνευμα και την χαρμοσυνηση διαθεση του νηματος?
Σου εκανα αναφορα γιατι βωμολοχεις.γιατι γαμεις το χριστουγεννιατο πνευμα και την χαρμοσυνηση διαθεση του νηματος?
Το υποψιαζόμουν ότι από εκεί ξεκινούν όλα.Τη σύνταξη του ΟΓΑ δε θα τη φας
Θείο έγινε το θαύμα...με τι λεφτα ρε θειο? με ξαναμαναποκληρωσε...
Ποιος είναι ο Ιβαν;Παιδί μου, με συγκινείς!
Μόλις έβαλα άλλες 5.000 στο ΙΒΑΝ!
Θα σε αποκληρώσω την 1η Ιανουαρίου 2025, παιδί μου!με τι λεφτα ρε θειο? με ξαναμαναποκληρωσε...
Ποιος είναι ο Ιβαν;
ο κολητος μου στην σαλονικη....παει του δινει το πακετο ο θειος και μου τα φερνει πειραιαΠοιος είναι ο Ιβαν;
Σου εκανα αναφορα γιατι βωμολοχεις.ο κολητος μου στην σαλονικη....παει του δινει το πακετο ο θειος και μου τα φερνει πειραια
Σου φτανει το ταλιρακι να παρεις σωβρακα ή να του πω να βαλει κατι παραπανω να παρεις και καλτσες?ο κολητος μου στην σαλονικη....παει του δινει το πακετο ο θειος και μου τα φερνει πειραια
Χθες του έδωσα και ακόμη 10.000 €...Οποία αβρότητα εμπεριέχουν οι ευχές περί Καλής Κυριακής, που τα μέλη μας ανταλλάσσουν.
Σε λίγο θα απολαμβάνυμε το τέϊόν μας στον Σύλλογο Αναγνωστριών Λογοτεχνικών Βιβλίων!
Φευ!!!
Ειναι που βγηκαμε ολοι απο τον εκκλησιασμο και εχουμε καλη διαθεση!!!!Οποία αβρότητα εμπεριέχουν οι ευχές περί Καλής Κυριακής, που τα μέλη μας ανταλλάσσουν.
Σε λίγο θα απολαμβάνυμε το τέϊόν μας στον Σύλλογο Αναγνωστριών Λογοτεχνικών Βιβλίων!
Φευ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χθες του έδωσα και ακόμη 10.000 €...
δεν εχου φανει στο λογαριασμο ακομα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΕΙ!Οποία αβρότητα εμπεριέχουν οι ευχές περί Καλής Κυριακής, που τα μέλη μας ανταλλάσσουν.
Φευ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χθες του έδωσα και ακόμη 10.000 €...
Φέρτε την sugar να μας εξηγήσει τις επιλογές της ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ!
Τι σόι ψηφοφορία είναι αυτή με εννέα επιλογές??
Ο κύριος που αρέσκεται στις ψηφοφορίες υποτιμάει τη νοημοσύνη μας.
ΑΡΝΟΎΜΑΙ ΝΑ ΨΗΦΊΣΩ.