troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.923
- Πόντοι
- 5.506
Θείε, θα ήθελα να σου μιλήσω για κάτι σημαντικό. Αντιμετωπίζω μια δύσκολη οικονομική κατάσταση και χρειάζομαι βοήθεια.
Θείε, θα ήθελα να σου μιλήσω για κάτι σημαντικό. Αντιμετωπίζω μια δύσκολη οικονομική κατάσταση και χρειάζομαι βοήθεια.
Να απευθυνθείς, παιδί μου, εις το workhouse (poorhouse) Πειραιώς!Θείε, θα ήθελα να σου μιλήσω για κάτι σημαντικό. Αντιμετωπίζω μια δύσκολη οικονομική κατάσταση και χρειάζομαι βοήθεια.
Θες να σου κανονισω εναν ερανο μερες που ειναι?Θείε, θα ήθελα να σου μιλήσω για κάτι σημαντικό. Αντιμετωπίζω μια δύσκολη οικονομική κατάσταση και χρειάζομαι βοήθεια.
Χρειάζομαι 500 ευρώ για να καλύψω έξοδα υγείας/εκπαίδευσης/λογαριασμούς, και δε γνωρίζω πού αλλού να στραφώ.Να απευθυνθείς, παιδί μου, εις το workhouse (poorhouse) Πειραιώς!
Χρειάζομαι 500 ευρώ για να καλύψω έξοδα υγείας/εκπαίδευσης/λογαριασμούς, και δε γνωρίζω πού αλλού να στραφώ.
Δεν χορταινω να το ακούω!
Κύριε Κυριάκο, εσείς;
στον κυριο ΧαρτοπολεμοΧρειάζομαι 500 ευρώ για να καλύψω έξοδα υγείας/εκπαίδευσης/λογαριασμούς, και δε γνωρίζω πού αλλού να στραφώ.
Υποδεικνύω πτωχοκομείον δια τον αχαιρευτον!Κύριε Κυριάκο, εσείς;
Από πού;καλησπέρα Live Photos
στο αγαπημένο μου πορνοξενοδοχειο Πριαμος ΠαγκράτιΑπό πού;
Είμαι πολλά χρόνια μακριά από το άθλημα...στο αγαπημένο μου πορνοξενοδοχειο Πριαμος Παγκράτι
Πενομαι!Θες να σου κανονισω εναν ερανο μερες που ειναι?
να κοιμηθει πηγε ο ανθρωπας ρε θειο...Είμαι πολλά χρόνια μακριά από το άθλημα...
Να περάσετε υπέροχα με όποια συναντηθείτε!
Βλέπεις, παιδί μου.να κοιμηθει πηγε ο ανθρωπας ρε θειο...
Μελαχρινή, ε;;;;
Μελαγχόλησες, νιώθεις πεταμένοςΒλέπεις, παιδί μου.
Έτσι κάνει ο καλός ο κόσμος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: