blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.349
- Πόντοι
- 26.316
Παιδί μου, να πας να εργαστείς.θειο για ρωτα το ποτε θα βαλει το επιδομα χριστουγεννων ο θειος μου
Ο κ. @Μπιρλας μου άνοιξε τα μάτια!
Παιδί μου, να πας να εργαστείς.θειο για ρωτα το ποτε θα βαλει το επιδομα χριστουγεννων ο θειος μου
θείο...θειο για ρωτα το ποτε θα βαλει το επιδομα χριστουγεννων ο θειος μου
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...θείο...
Eίναι μια πανίσχυρη βάση δεδομένων, αλλά για να βγάλει αποτελέσματα πρέπει να έχει και τα σωστά Input.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Παρόλα αυτά παραμένει ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΕΝΟΣ!
Ναι. Αυτό φαίνεται από κάποιες διατυπώσεις...Eίναι μια πανίσχυρη βάση δεδομένων, αλλά για να βγάλει αποτελέσματα πρέπει να έχει και τα σωστά Input.
Οι διατυπωσεις έχουν μεγάλη σημασία. Παίζεις με τα μαθηματικά αλλά και με τα λόγια...
θειε για καθε ευρω του επιδοματος υποσχομαι να σε επαναφερω στην λιστα των ανθρωπων που θεωρω πιο μυθικους στην ζωη μουΝαι. Αυτό φαίνεται από κάποιες διατυπώσεις...
Πάντως ήταν πολύ επιεικής με τον ανεψιό μου..
Θέλει να του δώσω το επίδομα...
Δεν θα υποκύψω όμως!
Με είχες διαγράψει λοιπόν;;;θειε για καθε ευρω του επιδοματος υποσχομαι να σε επαναφερω στην λιστα των ανθρωπων που θεωρω πιο μυθικους στην ζωη μου
Που είναι ο κ. @Μπιρλας να μου εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από το μήνυμα αυτό...;;;Θείε, ξέρω ότι πάντα ενδιαφέρεσαι για μένα και εκτιμώ πολύ τη στήριξή σου. Αντιμετωπίζω μια κατάσταση που χρειάζεται τη βοήθειά σου. Θα μπορούσες να με στηρίξεις οικονομικά; Έχω σκεφτεί πώς θα τα χρησιμοποιήσω υπεύθυνα και αν χρειαστεί, θα μπορέσω να σου τα επιστρέψω.
Βέβαια!να ρωτήσω?
εξηγησε ομως οτι ειναι απατεωνας που προσπαθει να ληστεψει ηλικιωμενουςνα ρωτήσω?
Ζήτα από τον κ. @Ωρίων , παιδί μου.Θείε, θέλω να σου μιλήσω για κάτι που πιστεύω ότι θα με βοηθήσει σημαντικά στη ζωή μου. Χρειάζομαι μια οικονομική υποστήριξη για να κάνω αυτό το βήμα, και θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσες να με βοηθήσεις. Μπορώ να σου εξηγήσω ακριβώς πώς σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τα χρήματα
Θείε, πάντα σε θεωρούσα τον πιο γενναιόδωρο της οικογένειας! Σκέφτηκα ότι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει σε αυτή τη φάση, είσαι εσύ. Χρειάζομαι λίγη βοήθεια για κάτι σημαντικό που θέλω να κάνω.Βέβαια!
Βλέπω, παιδί μου, ότι και συ χρησιμοποιείς την τεχνητή νοημοσύνη.Θείε, πάντα σε θεωρούσα τον πιο γενναιόδωρο της οικογένειας! Σκέφτηκα ότι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει σε αυτή τη φάση, είσαι εσύ. Χρειάζομαι λίγη βοήθεια για κάτι σημαντικό που θέλω να κάνω.
αυτο ρωτησα και μου απαντησε κατηγορηματικα να με βοηθησει ο θειος μουΒλέπω, παιδί μου, ότι και συ χρησιμοποιείς την τεχνητή νοημοσύνη.
Ρώτησε την, τι είναι το σημαντικό που θέλεις να κάνεις αφού εσύ δεν το ξέρεις ακόμη...
ωχ ωχ ωχ...
Δεν πρόκειται για απλή επαιτεία;;;;
ωχ ωχ ωχ...