blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Σκίζει το πουλεν μου, ο κ. raopau!
Συμφωνώ απόλυτα!Ναι αλλά εγώ έδωσα την ιδέα, επειδή έχω τον καθήκον να επιβλέπω την ψηφοφορία
του Βαρόνου ο κ. @Eraser.. είναι ο καταλληλότερος.
Αποφεύγω να χρηματοδοτώ ξένα ανίψια γιατί οι θείοι παρεξηγούνται μετά.Ζήτα από τον κ. @Ωρίων , παιδί μου.
Λένε ότι είναι πάμπλουτος!
Τα γραπτα μενουν αγαπητε!!!Που είναι ο κ. @Μπιρλας να μου εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από το μήνυμα αυτό...;;;
"Παιδιά",
άρχισε η ψηφοφορία στον Βαρόνο.
Δεν διευκρινίζεται αν θα έχουν προκριματικά ή είναι η τελική ψηφοφορία.
Μήπως ο κ. @rodriguez96 να μας το διευκρίνιζε;
Ο καθένας μας έχει τις επιλογές του και δικαίωμα για 6 ψήφους.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ως Νήμα, να στηρίξουμε τους κ.κ. @Saul και @raopau.
Ο κ. Saul είναι γέννημα θρέμμα του Νήματος.
Ο κ. raopau είναι... raopau ...
μπαχαλακηδες μανΑκόμα δεν μπορώ να καταλάβω με ποιό σκεπτικό με βάλανε στη ψηφοφορία
όχι και μπαχαλάκηδεςμπαχαλακηδες μαν
τα 2/3 ρε ροντ ΤΑ ΔΥΟΤΡΙΤΑ!!!!όχι και μπαχαλάκηδες
Για κάτσε που σε θέλω να βάλω ένα λίνκ να μου το σχολιάσειςτα 2/3 ρε ροντ ΤΑ ΔΥΟΤΡΙΤΑ!!!!
ε τι?Για κάτσε που σε θέλω να βάλω ένα λίνκ να μου το σχολιάσεις
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου! - Page 23400
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί...www.bourdela.com
Ποιος είναι μπαχαλάκιας?
ο τσελεπρες και ο κλεφτοκοτας βιρλας....Ποιος είναι μπαχαλάκιας?
Πίστευε ότι θέλεις, εγώ άλλα βλέπω μπαίνει ο Νικοτρίβης και από κάτω του γράφειο τσελεπρες και ο κλεφτοκοτας βιρλας....
Εδώ και κάποιες ώρες σκάβω στο παρελθόν.Αυτό λέγανε αρκετοί από χθες πως θα συμβεί, αυτό έγινε τελικά.
Δεν είναι παράλογο...
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Σίγουρα όχι εσκεμμένα. Ο καθένας μας έχει μια βάση από την οποία ξεκινάει ν' ακούσει και στην συνέχεια ανοίγει τα ακούσματά του ανάλογα με το τι του ταιριάζει καλύτερα.Εδώ και κάποιες ώρες σκάβω στο παρελθόν.
Βλέπω live από Crosby, Stills, Nash and Young.
Εκπληκτική σκηνική παρουσία.
Υπέροχες κιθάρες. Ποίηση στα λόγια.
Καλά φωνητικά.
Αυτούς γιατί τους αγνοήσαμε;;;
Αυτό λέγανε αρκετοί από χθες πως θα συμβεί, αυτό έγινε τελικά.
Δεν είναι παράλογο...
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com