Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.865
Πόντοι
3.786
Ορθόν για τους στεριανους.
Στην θάλασσα όμως ένας νόμος υπάρχει και αυτός είναι οι αποφάσεις του Καπετάνιου!
ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ.

Τα άλλα ισχύουν μόνο όταν οι Καπετάνιοι οδηγούν στους δρόμους των Αθηνών

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Τι ωραία :happy: βάζουμε τα παιδικά μας ινδάλματα που έχουμε πάνω από τα κρεβάτια μας :happy:
Θέα Αθηνά- θεά της σοφίας-εγεννηθη πάνοπλος
images.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Ιδού το δικό μου παιδικό ίνδαλμα.
1731226002435.jpeg
Κ.μπλιζ στο νήμα του Κ.Ε ο Ωρίων και ο αγράμματος όλο μιλάνε για παιδιά και πώς πρέπει να μεγαλώνουν κτλ- νομίζω έχουν γκαστρωσει τις γραμματέες τούς και μας το λένε σιγά σιγά - νομίζω θα χρειαστούν κάποια χρήματα για τα πρώτα έξοδα - πρέπει να βάλετε το χέρι στην τσέπη :D:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κ.μπλιζ στο νήμα του Κ.Ε ο Ωρίων και ο αγράμματος όλο μιλάνε για παιδιά και πώς πρέπει να μεγαλώνουν κτλ- νομίζω έχουν γκαστρωσει τις γραμματέες τούς και μας το λένε σιγά σιγά - νομίζω θα χρειαστούν κάποια χρήματα για τα πρώτα έξοδα - πρέπει να βάλετε το χέρι στην τσέπη :D:
Τι λέτε, κύριε;;;;

Δεν είμαι φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Πενομαι άλλωστε. Θα σας το επιβεβαιώσει και ο ανεψιός μου.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.299
Πόντοι
12.946
O @Ωρίων δεν ασχολείται με ασήμαντα ποσά :booty:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
O @Ωρίων δεν ασχολείται με ασήμαντα ποσά :booty:
Δεν το είπα για αυτό Ροντ - μάλλον το διατύπωσα λάθος :glasses: είπα μήπως ο κ.μπλιζ θέλει να γίνει νονός από τώρα - έχω ακούσει όταν γίνεσαι νονός ανοίγει η τύχη σου και ειδικά στις γκόμενες :glasses:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.699
Πόντοι
5.506
Δεν το είπα για αυτό Ροντ - μάλλον το διατύπωσα λάθος :glasses: είπα μήπως ο κ.μπλιζ θέλει να γίνει νονός από τώρα - έχω ακούσει όταν γίνεσαι νονός ανοίγει η τύχη σου και ειδικά στις γκόμενες :glasses:
χααχαχαχαχαχααχα
κονομησε το βαφτιστιρι.....
λαμπαδες και παπουτσια :2funny: :2funny:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
χααχαχαχαχαχααχα
κονομησε το βαφτιστιρι.....
λαμπαδες και παπουτσια :2funny: :2funny:
Θα μαλακώσει η ψυχούλα του κ μπλιζ με τα βαφτιστηρια - και μαζί με τα δωράκια που θα κάνει στα μικρά θα τσιμπάμε και εμείς οι μεγάλοι:happy: - πρώτος εσύ φυσικά -είσαι και τής οικογένειας

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.865
Πόντοι
3.786
Θα μαλακώσει η ψυχούλα του κ μπλιζ με τα βαφτιστηρια - και μαζί με τα δωράκια που θα κάνει στα μικρά θα τσιμπάμε και εμείς οι μεγάλοι:happy: - πρώτος εσύ φυσικά -είσαι και τής οικογένειας
Ναι ρε φίλε και μετά θα έχεις ένα παιδί που θα το συμβουλεύεις σε σημαντικά θέματα και θα σου απαντάει ότι είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα, μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη που αμυδρώς και σκιωδώς μπορείς να την κατανοήσεις και αυτό μόνο αν διαθέτεις επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής. Άσε καλύτερα. Τα βαφτίζουμε εγώ και ο Ναύαρχος που είμαστε άντρες έμπειροι, ψημένοι στην σκληρή δουλειά

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Ναι ρε φίλε και μετά θα έχεις ένα παιδί που θα το συμβουλεύεις σε σημαντικά θέματα και θα σου απαντάει ότι είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα, μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη που αμυδρώς και σκιωδώς μπορείς να την κατανοήσεις και αυτό μόνο αν διαθέτεις επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής. Άσε καλύτερα. Τα βαφτίζουμε εγώ και ο Ναύαρχος που είμαστε άντρες έμπειροι, ψημένοι στην σκληρή δουλειά
Εντάξει βρε παιδιά θα τα βρούμε με τα βαφτίσια :2funny: με το δικό μου πρόβλημα ποιός θα ασχοληθεί? :grin: ΓΙΑΤΙ δεν μου κάθεται η γραμματέας μου? ξέρει κανείς να μου απαντήσει :glasses:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.865
Πόντοι
3.786
Εντάξει βρε παιδιά θα τα βρούμε με τα βαφτίσια :2funny: με το δικό μου πρόβλημα ποιός θα ασχοληθεί? :grin: ΓΙΑΤΙ δεν μου κάθεται η γραμματέας μου? ξέρει κανείς να μου απαντήσει :glasses:
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά Τζίμη. Επειδή είσαι πολύ μπρουτ και δεν μιλάς στις γυναίκες όπως πρέπει. Στην μία λες "σε θέλω πιο ξεκωλιάρα", στην άλλη λες "η μουνίλα σου ταιριάζει πολύ με σαντιγί, να βάλουμε λίγη;" και τέτοια. Μην το αρνηθείς γιατί υπάρχουν ντοκουμέντα.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.299
Πόντοι
12.946
Γιατί βιάζεσαι, εδώ μας λές για βαφτίσια και νονούς,
ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.299
Πόντοι
12.946
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά Τζίμη. Επειδή είσαι πολύ μπρουτ και δεν μιλάς στις γυναίκες όπως πρέπει. Στην μία λες "σε θέλω πιο ξεκωλιάρα", στην άλλη λες "η μουνίλα σου ταιριάζει πολύ με σαντιγί, να βάλουμε λίγη;" και τέτοια. Μην το αρνηθείς γιατί υπάρχουν ντοκουμέντα.
Αυτό ακριβώς, εδώ είχε μπει μια Λολίτα και πριν την γνωρίσουμε
την ρώταγε για σουτιέν και κυλοτάκια, πως να του κάτσει γκόμενα μετά :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom