κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.008
- Πόντοι
- 19.795
Σήμερα τελείωσα. Στις 23 του μήνα είναι το ταξίδι.Πηγες Ισπανια ή ακομα "δουλευεις" 12ωρα???
Σήμερα τελείωσα. Στις 23 του μήνα είναι το ταξίδι.Πηγες Ισπανια ή ακομα "δουλευεις" 12ωρα???
Gamieste.Αν ήταν Ισπανία, νομίζετε ότι θα ασχολιόταν μαζί μας.
Μαζί με θήλυ θα πάει εκεί...
Πρέπει να πυκνώσετε τις παρουσίες σας στο παρόν Νήμα.Καλησπέρα αγαπημένα μου παππούδια, πέρασα για ένα γεια...
Και ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει κάτι παρόμοιο με αυτό που θα ζήσετε εσείς!Gamieste.
Συμφωνώ απόλυτα αγαπητέ, μου λείψατε...Πρέπει να πυκνώσετε τις παρουσίες σας στο παρόν Νήμα.
Στα περί Μυκόνου αρμόδιος είναι ο μούτσος, κ. @Ωρίων !Αγαπητέ @blizardeye μόλις ψήφισα και μου δημιουργήθηκε ένα πραγματικά τεράστιο ερώτημα. Είχε ψαλίδα στην κώμη της η Αγία Ελένη;;; Δεν είχαν κομμώτριες στο μοναστήρι;;; Στη Μύκονο θα την είχαν αφορίσει την καημένη...
Δισκάρα όπως και το gutter ballet ή το Hall... αλλά πραγματικά δεν μπορώ να ξεπεράσω το Sirens που ήταν και ο πρώτος δίσκος Savatage που απέκτησα...
She knows
As she reads the letter
That things were bound to stray
Winds blow
She pulls her coat tighter
And the letter flies away
With all the things she keeps inside
All the things that really matter
The face puts on its best disguise
And all is well
Until the heart betrays
έχω περίπου 1 μήνα τώρα που ακούω συνεχώς τους πρώτους δίσκους, με Criss OlivaΔισκάρα όπως και το gutter ballet ή το Hall... αλλά πραγματικά δεν μπορώ να ξεπεράσω το Sirens που ήταν και ο πρώτος δίσκος Savatage που απέκτησα...
κ.μπλιζ πολύ ευχαρίστως αλλά πρέπει να δώσει και το οκ ο Ωρίων - αυτός πληρώνει και την γραμματέα και το γραφείο- εγώ μόνο τα σταυρόλεξα φέρνω από το σπίτι μου - αφού δεν πηδάμε που δεν πηδάμε ας λύσουμε και κανένα σταυρόλεξο να περάσει η ώρα μακάρι να σάς κάτσει γιατί και στο γραφείο πού έρχεται τίποτα δεν κάνει η στα social media θα είναι η τα ζώδια θα διαβάζειΑφού δεν κάθεται σ' εσάς, θα μου την γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;;;
Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις ευχές, όλα καλά εδώ...
Βλέπω δεν έχεις αφήσει καμία παραπονεμένη, απολαμβάνω τις κριτικές σου όποτε περνάω. Να είσαι πάντα καλά Respect και από μένα...
Λογικό ο νηματοθέτης να μην επικροτεί τον οποιονδήποτε πόλεμο, καθότι ο πόλεμος είναι από μόνος του παραλογισμός. Προσωπικά πιστεύω πως δεν αξίζει σε καμία περίπτωση δυο άνθρωποι να παρεξηγιούνται για εταίρες ή για ότι γράφεται σε ένα site που σκοπό έχει την διασκέδαση και την ανταλλαγή πληροφοριών.Είσαι σίγουρος για αυτό; Η Νικόλ medusa message δεν δέχτηκε να τον δει πάλι, και από ότι ακούω και άλλα κορίτσια.
Άντε περιμένω πόλεμο τώρα. Αλλά δεν θα το επιστρέψει ο κ. @blizardeye
Εννοείται ότι δεν θα δεχθώ κανένα τέτοιου είδους πόλεμο εις το παρόν Νήμα!Είσαι σίγουρος για αυτό; Η Νικόλ medusa message δεν δέχτηκε να τον δει πάλι, και από ότι ακούω και άλλα κορίτσια.
Άντε περιμένω πόλεμο τώρα. Αλλά δεν θα το επιστρέψει ο κ. @blizardeye
Πρώτη φορά συναντώ μούτσο με τόση δύναμη....κ.μπλιζ πολύ ευχαρίστως αλλά πρέπει να δώσει και το οκ ο Ωρίων - αυτός πληρώνει και την γραμματέα και το γραφείο- εγώ μόνο τα σταυρόλεξα φέρνω από το σπίτι μου - αφού δεν πηδάμε που δεν πηδάμε ας λύσουμε και κανένα σταυρόλεξο να περάσει η ώρα μακάρι να σάς κάτσει γιατί και στο γραφείο πού έρχεται τίποτα δεν κάνει η στα social media θα είναι η τα ζώδια θα διαβάζει
Βάλτε μέσα και μια ψηλή αδύνατη μελαχρινή που να κοιτά τον δείκτη της βενζίνης στο ταμπλό, μήπως και το λύσουμε αυτό το θέμα που ταλανίζει το νήμαΑν ποτέ συναντήσω το τζίνι με τις 3 ευχές, γνωρίζω ήδη την πρώτη μου ευχή.
Θα ζητήσω να γνωρίσω μία γυναίκα, που έχει ανακαλύψει τον δείκτη της βενζίνης στο ταμπλό.
Μια γυναίκα που κοιτά τον δείκτη της βενζίνης στο ταμπλό.
Μια γυναίκα που ενδιαφέρεται και γνωρίζει και ενεργεί όταν ο δείκτης της βενζίνης στο ταμπλό είναι στο κόκκινο και έχουν ανάψει προειδοποιητικά λαμπάκια.
Και τα θαύματα , έχουν τα όρια τους. Τι να σου κάνει ένα τζίνι;Αν ποτέ συναντήσω το τζίνι με τις 3 ευχές, γνωρίζω ήδη την πρώτη μου ευχή.
Θα ζητήσω να γνωρίσω μία γυναίκα, που έχει ανακαλύψει τον δείκτη της βενζίνης στο ταμπλό.
Μια γυναίκα που κοιτά τον δείκτη της βενζίνης στο ταμπλό.
Μια γυναίκα που ενδιαφέρεται και γνωρίζει και ενεργεί όταν ο δείκτης της βενζίνης στο ταμπλό είναι στο κόκκινο και έχουν ανάψει προειδοποιητικά λαμπάκια.
Αγαπητή κυρία Ιωαννα Καλημερα σας ,Ένας κούκλος είσαι...κυριολεκτικά!
Δεν θα έλεγα κάτι αν δεν με ρωτούσες δημόσια...