blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.026
- Πόντοι
- 26.096
Και ο ανεψιός μου συνεχίζει να ντροπιάζει την Οικογένεια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοιτάξτε, κύριε!
Αν είναι να ευρω μια αδύνατη μελαχρινή και την βγάλω γκόμενα, τότε ακόμη και γητευτης τσιπούρας θα γίνω!
Και γιατί δεν απλοποιείται τα πράγματα, να δεχτείτε ότι ο @ΩρίωνΚαι μεσογειακό μέρμηγκα εάν είναι απαραίτητο!
Και σε τι θα βοηθήσει αυτό τον αοκνο, ατέρμονα πλην όμως παταγωδώς ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ αγώνα μου να ευρω γκόμενα;;;;Και γιατί δεν απλοποιείται τα πράγματα, να δεχτείτε ότι ο @Ωρίων
είναι εξαιρετικός επιχειρηματίας και οικονομολόγος.
Δε φταίμε εμείς που δεν διαβάζετε τα γύρω νήματα.
Τουλάχιστον δεν θα την πατήσετε, να έρθει σε ραντεβού κανένας ΓιακουμήςΚαι σε τι θα βοηθήσει αυτό τον αοκνο, ατέρμονα πλην όμως παταγωδώς ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ αγώνα μου να ευρω γκόμενα;;;;
Είστε σοφός!Τουλάχιστον δεν θα την πατήσετε, να έρθει σε ραντεβού κανένας Γιακουμής
Ούτε ένα λαϊκ δεν κάνετε στο καλό αυτό παιδί. Πώς περιμένετε μετά να σας στείλει την ψηλή αδύνατη μελαχρινή καλλονή με το ηδυπαθές βλέμμα;Και σε τι θα βοηθήσει αυτό τον αοκνο, ατέρμονα πλην όμως παταγωδώς ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ αγώνα μου να ευρω γκόμενα;;;;
Του κάνω θυμους. Lots of...Ούτε ένα λαϊκ δεν κάνετε στο καλό αυτό παιδί. Πώς περιμένετε μετά να σας στείλει την ψηλή αδύνατη μελαχρινή καλλονή με το ηδυπαθές βλέμμα;
Κανονικά αντί για εμο έπρεπε να υπήρχε το για αυτούς που τα λένε χωρίς στοιχεία,Πάρτε τα διπλώματα από τους γέροντες... Λέει ο άλλος...
Δηλαδή εμείς τι θα οδηγούμε;;;
Τέθριππον;;;;;
Πείτε τα, κύριε, προς την αυθαδιαζουσα νεολαίαν!Κανονικά αντί για εμο έπρεπε να υπήρχε το
έγιναν όλοι ειδικοί
Τι ηλικία έχουν οι οδηγοί που ευθύνονται για τα περισσότερα ατυχήματα
Ποιοι είναι τελικά οι πιο προσεκτικοί οδηγοί και αυτοί που προκαλούν τα λιγότερα ατυχήματα, οι μικρότεροι ή οι μεγαλύτεροι σε ηλικία;www.4troxoi.gr
Να μπλέξω με τον κάθε παπάρα, τα λένε τα στατιστικά των ασφαλιστικών:Πείτε τα, κύριε, προς την αυθαδιαζουσα νεολαίαν!
Συνεπώς , τα μέλη του παρόντος νήματος, που ανήκουν στους οδηγούς 81-4.500 σίγουρα θα ευθύνονται για ακόμα μικρότερο ποσοστό ατυχημάτων.Να μπλέξω με τον κάθε παπάρα, τα λένε τα στατιστικά των ασφαλιστικών:
Αντίθετα, οι οδηγοί 70-80 ετών εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της οδήγησης ιδιαίτερα προσεκτικοί και η συμμετοχή τους στα ατυχήματα περιορίζεται στο ποσοστό των 9,2%.
Ορθώς!Να μπλέξω με τον κάθε παπάρα, τα λένε τα στατιστικά των ασφαλιστικών:
Αντίθετα, οι οδηγοί 70-80 ετών εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της οδήγησης ιδιαίτερα προσεκτικοί και η συμμετοχή τους στα ατυχήματα περιορίζεται στο ποσοστό των 9,2%.
Χαχαχαχαχαχαχα..Συνεπώς , τα μέλη του παρόντος νήματος, που ανήκουν στους οδηγούς 81-4.500 σίγουρα θα ευθύνονται για ακόμα μικρότερο ποσοστό ατυχημάτων.
Εγώ, Ναύαρχε, όταν οδηγώ εις τους δρόμους της πόλεως των Αθηνών, δεν δύναμαι να αποτινάξω την συνήθεια που απέκτησα ως Κυβερνήτης δεξαμενόπλοιων. Πηγαίνω αργά και προσεκτικά, με το δεξί χέρι στο τιμόνι και το αριστερό εκτός οχήματος με τον μέσο προτεταμένο προς άπαντες ώστε να αποφεύγω άσκοπους διαπληκτισμούς.Να μπλέξω με τον κάθε παπάρα, τα λένε τα στατιστικά των ασφαλιστικών:
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχαΕγώ, Ναύαρχε, όταν οδηγώ εις τους δρόμους της πόλεως των Αθηνών, δεν δύναμαι να αποτινάξω την συνήθεια που απέκτησα ως Κυβερνήτης δεξαμενόπλοιων. Πηγαίνω αργά και προσεκτικά, με το δεξί χέρι στο τιμόνι και το αριστερό εκτός οχήματος με τον μέσο προτεταμένο προς άπαντες ώστε να αποφεύγω άσκοπους διαπληκτισμούς.
Θα πρότεινα να βάλετε μια σανίδα έξω από το πίσω παράθυρο.Εγώ, Ναύαρχε, όταν οδηγώ εις τους δρόμους της πόλεως των Αθηνών, δεν δύναμαι να αποτινάξω την συνήθεια που απέκτησα ως Κυβερνήτης δεξαμενόπλοιων. Πηγαίνω αργά και προσεκτικά, με το δεξί χέρι στο τιμόνι και το αριστερό εκτός οχήματος με τον μέσο προτεταμένο προς άπαντες ώστε να αποφεύγω άσκοπους διαπληκτισμούς.
Να μια καλή ιδέα! Μα δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλοι βιάζονται τόσο και κορνάρουν διαρκώς υστερικά. Βλέπετε κύριοι, από το καπέλο, ότι έχετε να κάνετε με Πλοίαρχο Α'. Όλοι θα φτάσουμε. Υπομονή και καλή διάθεση χρειάζεται μόνον.Θα πρότεινα να βάλετε μια σανίδα έξω από το πίσω παράθυρο.
Για να υπενθυμιζετε το Walk the plank, σε όσους ενδεχομένως να εκνευρίζονται από τον προτεταμένο μέσο δάκτυλο της χειρός σας.