You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.337
- Πόντοι
- 26.316
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.849
- Πόντοι
- 19.795
TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.com
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.593
- Πόντοι
- 3.656
Οχι και χειριστην!!!
Εχω την ταπεινη αποψη οτι ειναι εξαιρετικος απατεωνισκος,αεριτζης,λαμογιο!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.253
- Πόντοι
- 201
Η γνώμη μου αν μου επιτρέπετε είναι ότι ο κύριος troubakhs είναι ο οκ, απλά επιζητά να του παρέχετε ένα κάλο επίπεδο οικονομικής εξασφάλισης ούτως ώστε να μην ασχολείται με τον βιοπορισμό του και αναπόσπαστος να κατουράει στα νήματα των αντιπάλων του Ολυμπιακού.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.593
- Πόντοι
- 3.656
Πολυ ωραια κυριε....Οποιος λοιπον θελει να διαγει μια ανετη ζωη και να κατουραει δεξια και αριστερα,να ζηταει απο τον νηματοθετη μια οικονομικη βοηθεια!!Η γνώμη μου αν μου επιτρέπετε είναι ότι ο κύριος troubakhs είναι ο οκ, απλά επιζητά να του παρέχετε ένα κάλο επίπεδο οικονομικής εξασφάλισης ούτως ώστε να μην ασχολείται με τον βιοπορισμό του και αναπόσπαστος να κατουράει στα νήματα των αντιπάλων του Ολυμπιακού.
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.330
Αχ "πέφτω "όπου ναναι .. με τουμπαρει σιγά σιγά,έχει τον τρόπο του χαχαχαχα!Θα πέσει; Τι λέτε; Ευτυχώς δεν κάνετε τα ίδια παιδαριώδη λάθη όπως με την κυρία Μαρία Βασιλάκη. Βέβαια η @Sexyjoanna φαίνεται ότι διαθέτει επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
Να τα λέμε αυτά!
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 2.586
Κυρία Ιωαννα μας , σας εχω προειδοποιήσει παρα πολλες φορές ...Αχ "πέφτω "όπου ναναι .. με τουμπαρει σιγά σιγά,έχει τον τρόπο του χαχαχαχα!
Ο @blizardeye ειναι μια γρια μουχριτσα , που περιφερετε στα διαφορα νηματα των κορασίδων , τις παραμυθιάζει οτι ειναι κουλτουριάρης , large τυπος, οτι ξερει απο μουσικη και αλλα χαρωπα .
Διακεκριμένα και σοβαρα μέλη του νηματος , οπως ο υποφαινόμενος ο @κωλο-γερος , ο @amjik κλπ κλπ μπορουν να σας τον σκιαγραφησουν με τα μελανωτερα χρωματα ...
Ενα θα σας πω μονο , ολοι των αποκαλουμε ΘΑ ΘΑ Bliz κατα το ΘΑΘΑαντρεου ....
Ολο υποσχεσεις και στο τελος , μηδεν εις το πηλικον...
Σας παρακαλω , εσεις ειστε μια ομορφη , σοβαρη και αξιλογη κυρία με ορδες θαυμαστών , δεν εχετε καμια σχεση με αυτη τη γρια σβουνια
Καλημερα σας και καλη φωτιση να εχετε
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 2.586
ας βαλω και λιγη πγιοτητα
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 2.586
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.593
- Πόντοι
- 3.656
Α εσυ το εχεις σπουδασει το ιζνογκουντιλικι!!!!!!!!Κυρία Ιωαννα μας , σας εχω προειδοποιήσει παρα πολλες φορές ...
Ο @blizardeye ειναι μια γρια μουχριτσα , που περιφερετε στα διαφορα νηματα των κορασίδων , τις παραμυθιάζει οτι ειναι κουλτουριάρης , large τυπος, οτι ξερει απο μουσικη και αλλα χαρωπα .
Διακεκριμένα και σοβαρα μέλη του νηματος , οπως ο υποφαινόμενος ο @κωλο-γερος , ο @amjik κλπ κλπ μπορουν να σας τον σκιαγραφησουν με τα μελανωτερα χρωματα ...
Σας παρακαλω , εσεις ειστε μια ομορφη , σοβαρη και αξιλογη κυρία με ορδες θαυμαστών , δεν εχετε καμια σχεση με αυτη τη γρια σβουνια
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.725
- Πόντοι
- 12.756
"Ο απόλυτα φερέγγυος και αξιόπιστος" ..... για τον Μπιρλα ... μαλιστα.. το ακουσαμε και αυτό .. για τον δράκο των ηλικιωμένων
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 2.586
PhD εχω αλλα μη βγει παρα εξωΑ εσυ το εχεις σπουδασει το ιζνογκουντιλικι!!!!!!!!
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.330
Πληγώθηκα η ξανθιά...δεν νομίζω ,μ αγαπά..( εικονικά)Κυρία Ιωαννα μας , σας εχω προειδοποιήσει παρα πολλες φορές ...
Ευχαριστώ για τ όμορφη & σοβαρή
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 2.586
Φιλτατε και αγαπητε ....Συγνωμη τι ακριβως περιμενατε απο τον @blizardeye ενα σαν και τον εαυτο του θα εβαζε επι των οικονομικών ...."Ο απόλυτα φερέγγυος και αξιόπιστος" ..... για τον Μπιρλα ... μαλιστα.. το ακουσαμε και αυτό .. για τον δράκο των ηλικιωμένων
αλλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πληγώθηκα η ξανθιά...δεν νομίζω ,μ αγαπά..( εικονικά)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.638
- Πόντοι
- 12.946
Κυρία Ιωαννα μας , σας εχω προειδοποιήσει παρα πολλες φορές ...
Ανυπόστατες κατηγορίες, άμα κάνεις search στο προφίλ τουΠληγώθηκα η ξανθιά...δεν νομίζω ,μ αγαπά..( εικονικά)
Ευχαριστώ για τ όμορφη & σοβαρή
ΔΕΝ περιφέρετε σε διάφορα νήματα κορασίδων μόνο στην κα. Τζοάνα
άμα είχα αντιληφθεί κάτι θα το είχα φακελώσει
Τελευταία τροποποίηση:
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 2.586
ναι μην ξεχνας τους ν (οπου ν θετικος αριθμος του συνολου των Ζ ) κλωνους τουΑνυπόστατες κατηγορίες, άμα κάνεις search στο προφίλ του
ΔΕΝ περιφέρετε σε διάφορα νήματα κορασίδων.
άμα είχα αντιληφθεί κάτι θα το είχα φακελώσει
Οπου δεις σαλιαρη αγαπουλη σε νημα κορασίδος κατα 99,99% απο πισω κρυβεται ο πολυχρονεμένος μας νηματοθετης
GLASNOST και Perestroika συντροφοι
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.638
- Πόντοι
- 12.946
Θα ερευνηθεί και αυτό το ενδεχόμενοναι μην ξεχνας τους ν (οπου ν θετικος αριθμος του συνολου των Ζ ) κλωνους του
Οπου δεις σαλιαρη αγαπουλη σε νημα κορασίδος κατα 99,99% απο πισω κρυβεται ο πολυχρονεμένος μας νηματοθετης
GLASNOST και Perestroika συντροφοι
Χωρίς πλάκα δεν θυμάμαι ο @blizardeye να γράφει σε νήματα ανεξάρτητων,
παλιά στης Ε. Χατζή αλλά πάνε χρόνια.
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 2.586
Ρε φιλε με μενα εισαι ή με το λιοντάρι να ξερω ...Θα ερευνηθεί και αυτό το ενδεχόμενο
Χωρίς πλάκα δεν θυμάμαι ο @blizardeye να γράφει σε νήματα ανεξάρτητων,
παλιά στης Ε. Χατζή αλλά πάνε χρόνια.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.638
- Πόντοι
- 12.946
Βασικά είμαι με όποιον είναι κουβαρντάς, άπλας και κερνάειΡε φιλε με μενα εισαι ή με το λιοντάρι να ξερω ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις