Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.863
Πόντοι
5.506
Στη μνήμη πολλών από εμάς έχουν μείνει σκηνές από το Easy Rider. Εικόνες - Φωτογραφίες που ανακαλούμε σε διάφορες στιγμές στην ζωή μας, χωρίς λόγο και αιτία. Απλά και μόνο επειδή νιώσαμε ότι ανήκαμε και κάπου είμαστε κρυμμένοι μέσα στις φωτογραφίες αυτές ... Ήμασταν και εμείς εκεί μαζί τους!

ss3343223_-_photograph_of_peter_fonda_as_wyatt_dennis_hopper_as_billy_from_easy_rider_available_in_4_sizes_framed_or_unframed_buy_now_at_starstills__41774__91838.1394497416.jpg

EasyRiderHopper-MAIN2.jpg

345634115_134484416271579_1385523165551550871_n.jpg

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.034
Πόντοι
2.536
Ο Νηματοθέτης και ο blizardeye δεν σαλιαρίζουν με την κα. @Sexyjoanna ...
Φλερτάρουν την κα. Ιωάννα!
Θα πέσει; Τι λέτε; Ευτυχώς δεν κάνετε τα ίδια παιδαριώδη λάθη όπως με την κυρία Μαρία Βασιλάκη. Βέβαια η @Sexyjoanna φαίνεται ότι διαθέτει επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
Ο Νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
Να τα λέμε αυτά!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.801
Πόντοι
26.096
Θα πέσει; Τι λέτε; Ευτυχώς δεν κάνετε τα ίδια παιδαριώδη λάθη όπως με την κυρία Μαρία Βασιλάκη. Βέβαια η @Sexyjoanna φαίνεται ότι διαθέτει επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.

Να τα λέμε αυτά!
1. Αν θα πέσει η κα. @Sexyjoanna ;;; Άδηλον το μέλλον, κύριε. Πλην όμως δια μίαν υπέροχον Κυρίαν, ως η κα. Ιωάννα, αξίζει κάθε προσπάθεια.

2. Σχετικως με την κα. Μαρίαν Βασιλάκην θα σας είπω τα εξής: Η προσπάθειά μου υπονομεύθηκε υπό των συνήθων εχθρών του Νηματοθέτου και ως εκ τούτου η κυρία αυτή δεν εξετίμησε δεόντως τα υπέρογκα εισοδήματά μου [μηνιαία βασική σύνταξις ΟΓΑ], τον περιπετειώδη τρόπον ζωής μου [καθημερινές προσπάθειες διαφυγής εκ των πολλών δανειστών μου], τον υγιεινό τρόπο διατροφής μου [δωρεάν συσσίτια εις τας Ιεράς Μητροπόλεις] και πολλά ακόμη.
Τελώ βέβαιος ότι εις το μέλλον θα μεταμεληθεί και θα επανακάμψει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.801
Πόντοι
26.096
Καλά όλα αυτά, παιδί μου, αλλά με προβληματίζει η παρέα σου με τον κ. @Νίπλης ...
Ο απόλυτα φερέγγυος και αξιόπιστος, κ. @Μπιρλας , διατηρεί την χειρίστην των απόψεων για τον κ. Νίπλη.
Μήπως έχεις συστήσει συμμορία με τον κ. Νίπλη για να φάτε την περιουσία μου;;;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.222
Πόντοι
3.656
Καλά όλα αυτά, παιδί μου, αλλά με προβληματίζει η παρέα σου με τον κ. @Νίπλης ...
Ο απόλυτα φερέγγυος και αξιόπιστος, κ. @Μπιρλας , διατηρεί την χειρίστην των απόψεων για τον κ. Νίπλη.
Μήπως έχεις συστήσει συμμορία με τον κ. Νίπλη για να φάτε την περιουσία μου;;;
Οχι και χειριστην!!!
Εχω την ταπεινη αποψη οτι ειναι εξαιρετικος απατεωνισκος,αεριτζης,λαμογιο!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom