blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.304
- Πόντοι
- 26.316
Εγώ δεν δύναμαι να ίδω τόσο μακριά άνευ οματοϋαλίων!Πρωινός καφές για τα παπουδια.
Εγώ δεν δύναμαι να ίδω τόσο μακριά άνευ οματοϋαλίων!Πρωινός καφές για τα παπουδια.
Μπράβο στους γέροντες, πολύ καλή καφετέρια η elutza89Πρωινός καφές για τα παπουδια.
Σας ευχαριστούμε, κύριε!Μπράβο στους γέροντες, πολύ καλή καφετέρια η elutza89
Και προκομενο το κορίτσι. Όλες τις δουλειές κάνει.Μπράβο στους γέροντες, πολύ καλή καφετέρια η elutza89
Ναι βλέπω αλλά δεν μπορώ να κάνω download βιδεο,Και προκομενο το κορίτσι. Όλες τις δουλειές κάνει.
εκεί που έχω βάλει το βελάκι για πλήρη οθόνηΣας ευχαριστούμε, κύριε!
Εμείς δεν έχουμε δει τίποτε ... Πολύ μακρινό βίντεο!
Αν δεν βλεπεις και αυτο που γεμιζει την οθονη,παρε ενα κουτσουρακι βαλτον πανω,παρε και ενα μπαλτα και αστο να παει αστο...Σας ευχαριστούμε, κύριε!
Εμείς δεν έχουμε δει τίποτε ... Πολύ μακρινό βίντεο!
Να γίνει επίτιμο μέλος του νήματος και να οργανωθεί εκδρομή στο καφέ της με μέλη του νήματος να της επιδοθεί τιμητική διάκριση..Και προκομενο το κορίτσι. Όλες τις δουλειές κάνει.
Και είναι μελαχρινή ... [αν βλέπω καλά].Να γίνει επίτιμο μέλος του νήματος και να οργανωθεί εκδρομή στο καφέ της με μέλη του νήματος να της επιδοθεί τιμητική διάκριση..
Εδώ δεν βλέπω όλη την οθόνη, θα δω το μικροσκοπικό πάνω στο κούτσουρο;;;Αν δεν βλεπεις και αυτο που γεμιζει την οθονη,παρε ενα κουτσουρακι βαλτον πανω,παρε και ενα μπαλτα και αστο να παει αστο...
Και γιατί να μην γνωρίσετε απευθείας την ίδια?Και είναι μελαχρινή ... [αν βλέπω καλά].
Λέτε να μου γνωρίσει μία μελαχρινή φίλη της για να την βγάλω γκόμενα;;;
το ξερεις το ανεκδοτο με το λιονταρι και τον λαγο ε?Και είναι μελαχρινή ... [αν βλέπω καλά].
Λέτε να μου γνωρίσει μία μελαχρινή φίλη της για να την βγάλω γκόμενα;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδώ δεν βλέπω όλη την οθόνη, θα δω το μικροσκοπικό πάνω στο κούτσουρο;;;
Είναι από το χαρέμι του κ. κωλόγερου.Και γιατί να μην γνωρίσετε απευθείας την ίδια?
Όχι!το ξερεις το ανεκδοτο με το λιονταρι και τον λαγο ε?
Ειναι ο λεων στο δασος και αραζει πισω απο κατι δεντρα...Είναι από το χαρέμι του κ. κωλόγερου.
Δεν ασχολούμαι με γκόμενες φίλων [ούτε βέβαια και αυτές ασχολούνται με εμένα ...]
Φευ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι!
Αν πιάσει αυτήν γκόμενα δεν θα του γνωρίσει την φίλη της.Και γιατί να μην γνωρίσετε απευθείας την ίδια?
Ευχαριστώ πολύ
Εκπλησομαι ... Πού την βρήκε??Έχει επίσης και γκόμενα ...
Να τα λέμε και αυτά!
Καλό ξέρω και ένα άλλο, δεν το θυμάμαι ακριβώς και θα το πω με δικά μου λόγια.Ειναι ο λεων στο δασος και αραζει πισω απο κατι δεντρα...
Καποια στιγμη ακουει σουσουρο ,κοιταει και βλεπει τον λαγο σε ενα μικρο ξεφωτο με ενα δεντρο κομμενο..
Ο λαγος κοιταει γυρω-γυρω δεν βλεπει κανεναν βγαζει τα παπαρια του τα ακουμπαει στο κουτσουρο παιρνει μια μεγαλη πετρα απο κατω τη σηκωνει ψηλα και την κοπαναει πανω στο κουτσουρο και φωναζει "ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"....
Τα μαζευει και φευγει...
Την επομενη το ιδιο...Παλι ο λαγος στο ξεφωτο,παλι το λιονταρι κρυφοκοιταει,παλι ο λαγος τα παπαρια πανω στο κουτσουρο,παλι πετρα,παλι "ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"....
Συμβαινει αυτο 5 μερες συνεχομενες οποτε το λιονταρι λεει "ρε τον πουστη τον λαγο κατι εχει ανακαλυψει"...
Παει στο κουτσουρο τα ακουμπαει πανω,παιρνει την κοτρωνα και την βαραει πανω...
Γαμιεται στον πονο και αρχιζει και φωναζει "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"...
Πεταγεται λοιπον ο λαγος απο πισω τν βαραει στον ωμο,γυρναει ο λιονταρος και του λεει ο λαγος
"Η καυλα ειναι να ΜΗΝ τα πετυχεις"!!!!!!!!