amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.042
- Πόντοι
- 22.785
Δεν λέω για οποιονδήποτε άλλα για τον κύριο troubakhs ο οποίος είναι οικογένεια του νηματοθέτη και κληρονόμος του, τες πάντων αυτές είναι οικογενειακές υποθέσεις μια ιδέα έριξα και καθώς έρχονται και Χριστούγεννα, το πνεύμα των Χριστούγεννων ας ελπίσουμε να οδηγήσει ανιψιό και θείο σε συγκινητικές στιγμές αγάπης και αλληλοκατανόησης όπως αυτές μεταξύ 1.24 με 1.53 του βίντεο που παραθέτωΠολυ ωραια κυριε....Οποιος λοιπον θελει να διαγει μια ανετη ζωη και να κατουραει δεξια και αριστερα,να ζηταει απο τον νηματοθετη μια οικονομικη βοηθεια!!
Πιστός σε μένα!!Ανυπόστατες κατηγορίες, άμα κάνεις search στο προφίλ του
ΔΕΝ περιφέρετε σε διάφορα νήματα κορασίδων μόνο στην κα. Τζοάνα
άμα είχα αντιληφθεί κάτι θα το είχα φακελώσει
Επιβεβαιώνω, πιστός θαυμαστής σας (με στοιχεία πάντα)Πιστός σε μένα!!
Καλημέρα στον αγαπημένο μου κύριο πσαρα(μια που σας είδα εδω)
Αγαπητη κυρία και εγω πσαρας ειμαι ...αλλα φιλακι δεν ειδαΚαλημέρα στον αγαπημένο μου κύριο πσαρα(μια που σας είδα εδω)
Αγαπητη κυρία και εγω πσαρας ειμαι ...αλλα φιλακι δεν ειδα
περαστε απο το γραφειο να σας προσφερω ενα φοντανακι ..ενα υποβρυχιο ενα κατι τιςΒασικά είμαι με όποιον είναι κουβαρντάς, άπλας και κερνάει
ευχαριστω πολυ ωραια μου κυρία ...
Ο κ. @Μπιρλας έχει τελείως διαφορετική γνώμη και ομιλεί για διμελή συμμορία εξαπάτησης και οικονομικής αφαίμαξης υπερηλίκων ...Η γνώμη μου αν μου επιτρέπετε είναι ότι ο κύριος troubakhs είναι ο οκ, απλά επιζητά να του παρέχετε ένα κάλο επίπεδο οικονομικής εξασφάλισης ούτως ώστε να μην ασχολείται με τον βιοπορισμό του και αναπόσπαστος να κατουράει στα νήματα των αντιπάλων του Ολυμπιακού.
Κοιτάξτε, κυρία.Πληγώθηκα η ξανθιά...δεν νομίζω ,μ αγαπά..( εικονικά)
Ευχαριστώ για τ όμορφη & σοβαρή
Σεις είστε πραγματικός φίλος!Ανυπόστατες κατηγορίες, άμα κάνεις search στο προφίλ του
ΔΕΝ περιφέρετε σε διάφορα νήματα κορασίδων μόνο στην κα. Τζοάνα
άμα είχα αντιληφθεί κάτι θα το είχα φακελώσει
Εγώ είμαι με την αλήθεια, εντάξει είμαι και φίλος του @Ωρίων και του @CaptainKΚοιτάξτε, κυρία.
Τα μέλη του παρόντος Νήματος χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.
Στην 1η κατηγορία ανήκουν ο Νηματοθέτης και οι φίλοι του και δηλαδή ο Νηματοθέτης και ο κ. @rodriguez96 .
Στην 2η κατηγορία ανήκουν οι εχθροί του Νηματοθέτη και δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι.
Ο κ. @Ιζνογκουντ δεν ανήκει στην 1η κατηγορία.
Σοφόν το σαφές!Θα ερευνηθεί και αυτό το ενδεχόμενο
Χωρίς πλάκα δεν θυμάμαι ο @blizardeye να γράφει σε νήματα ανεξάρτητων,
παλιά στης Ε. Χατζή αλλά πάνε χρόνια.
Τι νομίζετε, τέττιγες πεταλώνουμε???Σεις είστε πραγματικός φίλος!
Εξαιρετικό Νήμα!
Σε επίπεδο που ξεφεύγει από τα όρια του παρόντος ιστοτόπου και με μέλη που σέβονται κατ΄ αρχήν τον εαυτό τους και στην συνέχεια και ως αναγκαίο επακόλουθο του αυτοσεβασμού των μελών, τα μέλη σέβονται τη Νηματοθέτρια!!!
Εγώ ... @Sexyjoanna ... Τίποτε άλλο!
Παρόλα αυτά όμως το καλό πρέπει να αναγνωρίζεται από όλες τις πλευρές.
Μπράβο, κα. Έλενα!!!
Αλήθεια!
Πνίγηκα από τα ψεύδη της προπαγάνδαςΑλήθεια!
Μεγάλη λέξη και εύγε!
Αντίθετα εγώ έχω να παλέψω την υπόγεια προπαγάνδα του κ. @Ιζνογκουντ .
Έχει στείλει σε κάθε θηλυκό νικ του site, π.μ. όπου λέει ότι είμαι κοντός, χοντρός και γλόμπος.
Πράγμα αληθές βέβαια πλην όμως έτσι αποτρέπει τις γυναίκες να εισέλθουν στο Νήμα μας και να μείνουν άναυδες από την εσωτερική ομορφιά μου ...
Φευ εις τις διδαχές του Γκέμπελς!
Ολοι οι υπολοιποι ομως (πλην απατεωνισκων) ειμεθα ψηλοι,ευθυτενης,με πλουσιες κομες,προσοντουχοι,πελουσιοι,αριστοκρατες και πολυταξιδεμενοι!Αλήθεια!
Μεγάλη λέξη και εύγε!
Αντίθετα εγώ έχω να παλέψω την υπόγεια προπαγάνδα του κ. @Ιζνογκουντ .
Έχει στείλει σε κάθε θηλυκό νικ του site, π.μ. όπου λέει ότι είμαι κοντός, χοντρός και γλόμπος.
Πράγμα αληθές βέβαια πλην όμως έτσι αποτρέπει τις γυναίκες να εισέλθουν στο Νήμα μας και να μείνουν άναυδες από την εσωτερική ομορφιά μου ...
Φευ εις τις διδαχές του Γκέμπελς!