blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.706
- Πόντοι
- 26.096
Απορία ψάλτου, βηξ!
Γλυκέ μου τώρα είδα ότι μ έκανες παράθεση ..ναι όντως δεν έχω την συμμετοχή που είχα μέχρι πριν λίγο καιρό,μοιράζω τον χρόνο μου στην επίσημη επαγγελματική μου ιδιότητα & προσωπική μου ζωη,αλλα και σ επιλεκτικά πλέον "ερωτικα ραντεβού "απο την μεριά μου..ειμαι πολυ καλά και περνάω όμορφα,το ίδιο εύχομαι και για σένα.
Σας ευχαριστώ, λαμπερή και γεννημένη Όμορφη Κυρία!Γλυκέ μου τώρα είδα ότι μ έκανες παράθεση ..ναι όντως δεν έχω την συμμετοχή που είχα μέχρι πριν λίγο καιρό,μοιράζω τον χρόνο μου στην επίσημη επαγγελματική μου ιδιότητα & προσωπική μου ζωη,αλλα και σ επιλεκτικά πλέον "ερωτικα ραντεβού "απο την μεριά μου..ειμαι πολυ καλά και περνάω όμορφα,το ίδιο εύχομαι και για σένα.
Σε φιλω νοερά
Ακριβώς.. εμείς δεν χανόμαστε..έχουμε τον δικό μας τρόπο..Σας ευχαριστώ, λαμπερή και γεννημένη Όμορφη Κυρία!
Θα τα πούμε ξανά με τον δικό μας τρόπο, κάποια στιγμή αργότερα.
Love me when I'm gone.
Miss me when I'm present.
Είναι Υπέροχη Γυναίκα και Άνθρωπος!!!Ακριβώς.. εμείς δεν χανόμαστε..έχουμε τον δικό μας τρόπο..
Είναι όμως αδύνατη και μελαχρινή αυτή η νοσοκόμα;Νοσοκόμααααααααα. Βάλτου μια σαλιάρα γεμισε σάλια το νήμα βραδιάτικα.
Δεν μας ενδιαφέρει τι είναι η νοσοκόμα. Μας ενδιαφέρει αν έχει μια φίλη μελαχρινή και αδύνατη να την γνωρίσει στον νηματοθετη.Εχει τον τρόπο της με τις γυναίκες αυτή η άχρονη οντότητα.
Είναι όμως αδύνατη και μελαχρινή αυτή η νοσοκόμα;
Δεν πιστεύω σε Θεούς και Δαίμονες.Νοσοκόμααααααααα. Βάλτου μια σαλιάρα γεμισε σάλια το νήμα βραδιάτικα.
Δεν πιστεύω σε Θεούς και Δαίμονες.
Δεν πιστεύω στην Τύχη.
Παρόλα αυτά αν ήξερα την ύπαρξη της κας. @Sexyjoanna τον Σεπτέμβριο 2023... Ίσως τώρα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά...
Ε βέβαια. Πριν 13 μήνες ήσαστε ακόμα στο άνθος της ηλικίας σαςΔεν πιστεύω σε Θεούς και Δαίμονες.
Δεν πιστεύω στην Τύχη.
Παρόλα αυτά αν ήξερα την ύπαρξη της κας. @Sexyjoanna τον Σεπτέμβριο 2023... Ίσως τώρα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά...
Τώρα στα 30 μου είμαι ακόμη καλύτερα!Ε βέβαια. Πριν 13 μήνες ήσαστε ακόμα στο άνθος της ηλικίας σας
Νειατο είστε. Ακόμα δόντια δεν έχετε βγάλειΤώρα στα 30 μου είμαι ακόμη καλύτερα!
Εγώ είμαι 29 μισόΤώρα στα 30 μου είμαι ακόμη καλύτερα!
Τι δεν καταλαβαίνετε;;;
Άρα η δική σας πηγαίνει με πολλούς ενώ οι δικές μας δεν έχουν μάτια για άλλον τόσο φοβεροί που είμαστε.Εγώ κάνω για τρείς από εσάς. Οποια έρχεται μαζί μου είναι σαν να πηγαίνει με τρείς τριανταρηδες.
Χρησιμοποιείτε πληθυντικό.Άρα η δική σας πηγαίνει με πολλούς ενώ οι δικές μας δεν έχουν μάτια για άλλον τόσο φοβεροί που είμαστε.
Έχουν, μάλιστα. Αλλά επειδή μένετε στην Θεσσαλονίκη τις πήρε ο κ. @κωλο-γερος που είναι 30x3Χρησιμοποιείτε πληθυντικό.
Οι δικές σας έχουν έστω μία μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;