amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.002
- Πόντοι
- 22.785
Τότε εγώ τον κτυπαγα με ματσόλα στο αμόνι για να τον ατσαλώσω.αχ και να γυριζα το χρονο πισω ..οχι πολυ καμια 30ρια χρονια
Τότε εγώ τον κτυπαγα με ματσόλα στο αμόνι για να τον ατσαλώσω.αχ και να γυριζα το χρονο πισω ..οχι πολυ καμια 30ρια χρονια
φιλε τι πσαρι ειναι αυτο ?
Δεν εχω χαρτοφυλακιο κωλογερε....Φαγωθηκανε οι μουνηδες εδω μεσα...να σου στειλω κανα κιλο λαδι?Θείε, στείλε μια 800ρου να κάνω αναβάθμιση στο ξενοδοχείο της Κίνας. Τα προηγούμενα που έστειλες για αναβαθμιση θέσης στο αεροπλανο δεν περίσσεψε ούτε ευρώ.
Γιατι να στειλεις το λαδι ? θα τον λαδωσουν με τα δικα του λαδακια ...θα του κανουν μασαζακι ..θα εχει και happy end ..αμε ..Δεν εχω χαρτοφυλακιο κωλογερε....Φαγωθηκανε οι μουνηδες εδω μεσα...να σου στειλω κανα κιλο λαδι?
Σφυρίδα ! !φιλε τι πσαρι ειναι αυτο ?
μεταξυ μας και μη βγει παρα εξω ...της τον σφυριζα ..χαλαραΣφυρίδα ! !
Δε βγαινω....Γιατι να στειλεις το λαδι ? θα τον λαδωσουν με τα δικα του λαδακια ...θα του κανουν μασαζακι ..θα εχει και happy end ..αμε ..
στειλε κανενα 2000 να τη βγαλει ο ανθρωπος
μηπως εισαι το alter ego του νηματοθέτη ?Δε βγαινω....
Αυτος παινεται...μηπως εισαι το alter ego του νηματοθέτη ?
ναι καλα ...ξερεις τι σπαγκος ειναιΑυτος παινεται...
O γειτονας σου καλα θα κανει να τα κοψει αυτα τα σχιστοματικα τηγανοβαρεμενα γιατι θα τον βρουμε ταβλα καμια μερα σε κανα κριστιν...ναι καλα ...ξερεις τι σπαγκος ειναι
οποτε εσυ σαν καλο παλικαρι που εισαι , θα δωσεις το κατιτις στο γειτονα μου
εχει τοσα σχιστοματικα να ξεπατωσει..
θα τιναξει τον οικογενειακο προυπολογισμο στον αερα
καλα κανει ο γειτονας μου , μεταλαμπαδευει το ελληνικο ιδεωδες στα σχιστοματικα ...O γειτονας σου καλα θα κανει να τα κοψει αυτα τα σχιστοματικα τηγανοβαρεμενα γιατι θα τον βρουμε ταβλα καμια μερα σε κανα κριστιν...
15 χρονια μεταλαμπαδευει...ουτε τη φλογα των ολυμπιακων να κουβαλουσε τετοιος πρεσβης.....καλα κανει ο γειτονας μου , μεταλαμπαδευει το ελληνικο ιδεωδες στα σχιστοματικα ...
οσο για τα αλλα εχουμε 3 θαυμασια νεκροταφεια στη γειτονια μας...
( αν το πτωμα του μπορει να αναγνωριστει )
ειναι θεμα αφομοιωσης .. δεν παιρνουν τα γραμματα εκει κατω15 χρονια μεταλαμπαδευει...ουτε τη φλογα των ολυμπιακων να κουβαλουσε τετοιος πρεσβης.....
Πιο πολυ για Νερωνα κανει ο γειτονας σου....ειναι θεμα αφομοιωσης .. δεν παιρνουν τα γραμματα εκει κατω
και ο γειτονας μου δεν εγκαταλειπει την προσπαθεια και το θεαρεστο εργο του
εξ αλλου η Ρωμη δε φτιαχτηκε σε 1 μερα ( αυτα ουτε ο @amjik )
Μπααα δε νομιζωΠιο πολυ για Νερωνα κανει ο γειτονας σου....
Το μπου είναι πάντως καιρού - τι κάνουμε μπρίκια κολλάμεΤα λιονταρια του σαη εχουν μεριμνησει και με χειμωνιατικο θρεντ "κολαν απο γυναικες μας","κωλαρακια παντου και ματι"...
Kαι εγω. Μονο καμμια 50αρια χρονιααχ και να γυριζα το χρονο πισω ..οχι πολυ καμια 30ρια χρονια
Με Έψιλον γράφεται εκ του πένης.Αυτος παινεται...
Αν ειναι κατω απο το αυλακι στειλε κανενα τενεκε.Δεν εχω χαρτοφυλακιο κωλογερε....Φαγωθηκανε οι μουνηδες εδω μεσα...να σου στειλω κανα κιλο λαδι?