Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Now what? (Έως 2 ψήφους )

• Two 's a crowd on my cloud!

• The war is over....

• Exceptionally well!

• Worlds apart (Bruce Springsteen).

• The 20 minute rule for alcohol.

• Sod off. Will you?

• Thanks to you, my dear old friend!

• It 's a couch trip.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.453
Πόντοι
3.786
Για σας, πώς θα ήταν, Καπετάνιε;
Μήπως γίνει άντρας ο ΚΕ αφού μας παρακολουθεί;
Θα σου πω άλλη ώρα γιατί εσύ είσαι ικανός να αρχίσεις να τον παίζεις μπροστά στους γέροντες

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.464
Πόντοι
26.316
Πρέπει να κάνετε πολύ ταραχώδη ύπνο, με έντονα όνειρα. Πάνω που είστε έτοιμος να φύγετε με το διαστημόπλοιό σας με την κυρία Ιωάννα , ξαφνικά εμφανίζεται ο κ. Κωλο-γερος και με ένα απλό νεύμα αυτή φεύγει από κοντά σας και πάει και τον αγκαλιάζει μιλώντας του ταϊλανδέζικα. Επιστρέφετε στο σκάφος και βλέπετε μέσα την Μ. ανάμεσα σε 6 άγριους γάτους να σας κοιτάζει βλοσυρά. Ξυπνάτε ιδρωμένος και ο Τρουμπάκης σας ζητά 5.000 ευρώ για να πάρει τσίκλες. Συνειδητοποιείτε ότι ονειρευτήκατε ότι ξυπνήσατε αλλά κοιμάστε ακόμα και φωνάζετε με αγωνία για να σας ξυπνήσει η φωνή σας. Σηκώνεστε να πάτε για κατούρημα αλλά έξω από την τουαλέτα περιμένει ένας Ναύαρχος, ο Πουρούλης, και 10 μπαμπάτσικες μελαχρινές σας κάνουν πρόστυχες χειρονομίες.

Σκληρή η ζωή στη Γη για μια ευαίσθητη άχρονη οντότητα
Και σεις bullying σε βάρος του υπερήλικου τούτου Νηματοθετη;

Όντως! Αρκεί ένα νεύμα του κ. κωλογερου για να προσελκύσει μία γυναίκα. Charisma, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.

Κατά τα λοιπά όλο για μελαχρινές ακούμε αλλά μελαχρινές δεν βλέπουμε.
Ο ένας ψάχνει καστανόξανθη γραμματέα, ο άλλος βάζει πλυντήρια, άλλος ασχολείται με τις γαμήλιες προοπτικές του neutral gender.

Και μετά έχουμε απαίτηση να βρούμε γκόμενα....
Φευ!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.453
Πόντοι
3.786
Και σεις bullying σε βάρος του υπερήλικου τούτου Νηματοθετη;

Όντως! Αρκεί ένα νεύμα του κ. κωλογερου για να προσελκύσει μία γυναίκα. Charisma, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.

Κατά τα λοιπά όλο για μελαχρινές ακούμε αλλά μελαχρινές δεν βλέπουμε.
Ο ένας ψάχνει καστανόξανθη γραμματέα, ο άλλος βάζει πλυντήρια, άλλος ασχολείται με τις γαμήλιες προοπτικές του neutral gender.

Και μετά έχουμε απαίτηση να βρούμε γκόμενα....
Φευ!
Ε όχι και bullying! Το αντίθετο. Εγώ λέω πόσα έχετε στο μυαλό σας. Η εξουσία σας έχει κάνει λίγο παρανοϊκό και βλέπετε παντού εχθρούς. Εγώ πάντα σας έδειχνα την συμπάθεια μου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.464
Πόντοι
26.316
Ε όχι και bullying! Το αντίθετο. Εγώ λέω πόσα έχετε στο μυαλό σας. Η εξουσία σας έχει κάνει λίγο παρανοϊκό και βλέπετε παντού εχθρούς. Εγώ πάντα σας έδειχνα την συμπάθεια μου.
Αληθές ότι το πλήθος των εχθρών του Νηματοθετου βαίνει αυξανόμενο και δη γεωμετρικώς!

Απολογούμαι που δεν κατανόησα το βαθύτερο νόημα της συνθέτου σκέψεως Υμών.
Εκείνο με τους γάτους, αληθές είναι, με συνετάραξε!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.453
Πόντοι
3.786
Αληθές ότι το πλήθος των εχθρών του Νηματοθετου βαίνει αυξανόμενο και δη γεωμετρικώς!

Απολογούμαι που δεν κατανόησα το βαθύτερο νόημα της συνθέτου σκέψεως Υμών.
Εκείνο με τους γάτους, αληθές είναι, με συνετάραξε!
Γιατί δεν το παντρεύεστε το κορίτσι; Αφού σας αγαπά. Οι μελαχρινές είναι άπιστες λόγω ανασφάλειας επειδή θεωρούν ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές. Θα σας φέρουμε και πλούσια δώρα ενώ εσείς θα παραθέσετε βασιλικό γεύμα. Ξέρετε από αυτά εσείς.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.464
Πόντοι
26.316
Γιατί δεν το παντρεύεστε το κορίτσι; Αφού σας αγαπά. Οι μελαχρινές είναι άπιστες λόγω ανασφάλειας επειδή θεωρούν ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές. Θα σας φέρουμε και πλούσια δώρα ενώ εσείς θα παραθέσετε βασιλικό γεύμα. Ξέρετε από αυτά εσείς.
Αυτά με τους γάμους μάλλον αποτελούν επιρροή από το αμιγώς φιλοσοφικό και εμβριθως λογοτεχνικό έτερο νήμα εις το οποίο συχναζετε...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.464
Πόντοι
26.316
Προς κ. @rodriguez96 .
Όσο βρήκαν μία μελαχρινή για μένα άλλο τόσο θα βρουν μία καστανοξανθη για εσάς.

Είναι αχρείοι και μοναχοφαηδες!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.266
Πόντοι
3.656
οι γυναίκες εσφαλμένα πιστεύουν λόγω ανασφάλειας ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές δεν είμαστε τόσο πεζοί να κρίνουμε από αυτό

προτιμάμε αυτές με τα μεγάλα βυζιά χωρίς διακρίσεις στα μαλλιά :coffee:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.453
Πόντοι
3.786
Αυτά με τους γάμους μάλλον αποτελούν επιρροή από το αμιγώς φιλοσοφικό και εμβριθως λογοτεχνικό έτερο νήμα εις το οποίο συχναζετε...
Επειδή έχει απρόσμενα μεγάλη επιτυχία έλεγα κι εγώ ν' ανοίξω ένα νήμα "Ο Blizzardeye παντρεύεται", αλλά αφού δεν θέλετε, εντάξει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.464
Πόντοι
26.316
οι γυναίκες εσφαλμένα πιστεύουν λόγω ανασφάλειας ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές δεν είμαστε τόσο πεζοί να κρίνουμε από αυτό

προτιμάμε αυτές με τα μεγάλα βυζιά χωρίς διακρίσεις στα μαλλιά :coffee:
Καλά, σεις πλην του στήθους έχετε και άλλα κριτήρια επιλογής...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.464
Πόντοι
26.316
Επειδή έχει απρόσμενα μεγάλη επιτυχία έλεγα κι εγώ ν' ανοίξω ένα νήμα "Ο Blizzardeye παντρεύεται", αλλά αφού δεν θέλετε, εντάξει.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.266
Πόντοι
3.656
Καλά, σεις πλην του στήθους έχετε και άλλα κριτήρια επιλογής...
εγώ ψάχνω κάποια να μου παρέχει ασφάλεια σιγουριά για το μέλλον και όλα αυτά που αξίζω γενικότερα :sunglasses:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.266
Πόντοι
3.656
από 6 και πάνω αλλά δεν μετράνε μόνο αυτά μετράνε και τα ψυχικά χαρίσματα όπως ακίνητα μετοχές και λοιπές ιδιοκτησίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom