troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.954
- Πόντοι
- 5.506
ΟΧΙ.... σε στηριζουμεΔν συνεχίζω την συζήτηση. Όλο κάτι αναφέρω και απλά πέφτω σε τρολ.
ΟΧΙ.... σε στηριζουμεΔν συνεχίζω την συζήτηση. Όλο κάτι αναφέρω και απλά πέφτω σε τρολ.
Συναισθήματα σαν αυτά που έπρεπε σεις να τρέφετε για τον πατέρα σας!Τι εννοείς "αγνά συναισθήματα";
Πεινας?Αν είχα προβλήματα επιβίωσης δεν θα με απασχολούσε αυτό που με απασχολεί τωρα
Να σε θέλει σαν τρελή. Να μν αντέχει μακριά σου. Να μν σε αντιμετωπίζει με απολυτη λογική γιατί απλά είχε πολλούς και δν θυμάται πως είναι να αγαπάς.Τι εννοείς "αγνά συναισθήματα";
Σεις δεν μπορείτε να ξεύρετε τι τρέφω εγώ για τον πατέρα μου, κύριε.Συναισθήματα σαν αυτά που έπρεπε σεις να τρέφετε για τον πατέρα σας!
Μπιρλα άσε την μιρλα και πιες μια μπύρα με τα γουβαρλκια μπας και κατεβουνΠεινας?
Θες ενα πιατο γιουβαρλακια?
αρα? που κολας?Να σε θέλει σαν τρελή. Να μν αντέχει μακριά σου. Να μν σε αντιμετωπίζει με απολυτη λογική γιατί απλά είχε πολλούς και δν θυμάται πως είναι να αγαπάς.
Δηλαδή καθιστάτε την ψηφοφορίαν κενήν περιεχομένου και έρχεσθε να μας είπετε ότι γνωρίζετε τελικώς ποίος είναι ο πατήρ Υμών;;;Σεις δεν μπορείτε να ξεύρετε τι τρέφω εγώ για τον πατέρα μου, κύριε.
Δεν πινω αλκοολουχα ποτα κυριε.Μπιρλα άσε την μιρλα και πιες μια μπύρα με τα γουβαρλκια μπας και κατεβουν
Το ότι δν έχω βρει μια τέτοια. Βλέπω όλοι οι άλλοι να έχουν μια με αυ α που λέω κι εγώ να είμαι μόνος.αρα? που κολας?
Μην απαξιώνετε τα γιουβαρλάκια του αγαπημένου ανεψιού μου, κ. @troubakhs μου!!!Μπιρλα άσε την μιρλα και πιες μια μπύρα με τα γουβαρλκια μπας και κατεβουν
παει η βιλιτσα μουΔηλαδή καθιστάτε την ψηφοφορίαν κενήν περιεχομένου και έρχεσθε να μας είπετε ότι γνωρίζετε τελικώς ποίος είναι ο πατήρ Υμών;;;
ο κ. @κωλο-γερος ;;;;;;;
ψησε τον θειο μου να μας δωσει μια 700ρου να παμε μπαρακια.....σου εχω νυφεςΤο ότι δν έχω βρει μια τέτοια. Βλέπω όλοι οι άλλοι να έχουν μια με αυ α που λέω κι εγώ να είμαι μόνος.
Στην ζωή, παιδί μου, δεν μπορούμε να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε!παει η βιλιτσα μου
700???!!!ψησε τον θειο μου να μας δωσει μια 700ρου να παμε μπαρακια.....σου εχω νυφες
Eπιτελους μια ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ700???!!!
θειεΜΟΥ!!!!!!!700???!!!