CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.450
- Πόντοι
- 2.536
Εντάξει, τα περισσότερα ήταν ήδη πολιτοφυλακή αλλά κάποια πολέμησαντι ψηφοφορία θείο?
ποια μέλη του νήματος πολέμησαν το '40?
Εντάξει, τα περισσότερα ήταν ήδη πολιτοφυλακή αλλά κάποια πολέμησαντι ψηφοφορία θείο?
18 χρονών ήμου τότε πάνω στα βουνά της Ηπείρου ...τι ψηφοφορία θείο?
αυτο το ξερουμε ρε θειο....ΟΛΑτι ψηφοφορία θείο?
Έτσι, παιδί μου!αυτο το ξερουμε ρε θειο....ΟΛΑ
η ψηφοφορια θα ειναι περιπου ετσι....
Α) ποσες γερμανιδες τουριστριες διακορευει ο κορυφαιος εραστης κωλογερος καθε καλοκαιρι?
Β)με μια αλοη ποσες γερμανιδες βγαζεις?
Γ) ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΓΚΟΜΕΝΑ?
Σας παρακαλώ, να παύσετε να μας αποκαλείτε "ψυχούλες σας".Πρωινοί τύποι είστε ψυχούλες μου.
Κυριακή πρωί ο κόσμος κοιμάται, προσπαθεί να συνέλθει από το Σαββατόβραδο.
Είπατε κάτι για tea experience?
Εμένα μου είπε ότι είναι αδύνατον να είστε ο μπαμπάς του επειδή είστε - θα το πω όπως μου το είπε αυτός ο ατίθασος νεανίας - "μουνάκιας" αλλά και επειδή είστε πτωχός. Εγώ, από την άλλη, που ξέρω ποιο προφίλ είναι ο μπαμπάς του, δεσμεύομαι να μην πω γιατί δεν θέλω να χειραγωγήσω την λαϊκή ετυμηγορία.Όσο για το tea experience ανέμενον απάντησιν υπό του κ. @Ωρίων πλην όμως ουδεμία απάντησιν έλαβον.
Στρίβειν διά του αρραβώνος!!!
1. Πείτε, λοιπόν, στον άχρηστο τούτο και δήθεν γιο μου ότι δια να είναι κάποιος "μουνάκιας" θα πρέπει να έχει πάει με "μουνάκια"...Εμένα μου είπε ότι είναι αδύνατον να είστε ο μπαμπάς του επειδή είστε - θα το πω όπως μου το είπε αυτός ο ατίθασος νεανίας - "μουνάκιας" αλλά και επειδή είστε πτωχός. Εγώ, από την άλλη, που ξέρω ποιο προφίλ είναι ο μπαμπάς του, δεσμεύομαι να μην πω γιατί δεν θέλω να χειραγωγήσω την λαϊκή ετυμηγορία.
Πλην όμως, πείτε του, ότι τους συγγενείς δεν τους διαλέγει ...
Το Γ άλλαξε το. Εγώ ποτε θα ΞΑΝΑ έχω Γερμανίδα γκόμενα είναι το σωστό, γιατί Γερμανίδα γκόμενα προϋπήρξε, μέχρι που την πήρε χαμπάρι η δεν υπάρχει (καλύτερο) Μανάρι. Ο @blizardeye τα έχει ομολογήσει αυτά προ καιρού χωρίς ξύλο.αυτο το ξερουμε ρε θειο....ΟΛΑ
η ψηφοφορια θα ειναι περιπου ετσι....
Α) ποσες γερμανιδες τουριστριες διακορευει ο κορυφαιος εραστης κωλογερος καθε καλοκαιρι?
Β)με μια αλοη ποσες γερμανιδες βγαζεις?
Γ) ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΓΚΟΜΕΝΑ?
Αυτά γράφετε και οΌχι τον πατέρα αλλά ποιο μέλος είναι ο πατέρας του. Έτσι αποκλείστηκε ο κύριος βαγγέλης
Ήτο έν ατυχές περιστατικόν ...Το Γ άλλαξε το. Εγώ ποτε θα ΞΑΝΑ έχω Γερμανίδα γκόμενα είναι το σωστό, γιατί Γερμανίδα γκόμενα προϋπήρξε, μέχρι που την πήρε χαμπάρι η δεν υπάρχει (καλύτερο) Μανάρι. Ο @blizardeye τα έχει ομολογήσει αυτά προ καιρού χωρίς ξύλο.
Ποιο;; Η Γερμανις γκόμενα; Η, ότι σας πήρε χαμπάρι η δεν υπάρχει (καλύτερο) Μανάρι;;;Ήτο έν ατυχές περιστατικόν ...
Δεν υπάρχει (καλύτερο) Μανάρι.
Να μην είσθε αδιάκριτος, κύριε!Ποιο;; Η Γερμανις γκόμενα; Η, ότι σας πήρε χαμπάρι η δεν υπάρχει (καλύτερο) Μανάρι;;;
Το αγόρι της κοίταξες μήπως πήρε τη γραμμή για Μεταξουργείο;Χτες κατέβηκα για βόλτα στο Σύνταγμα. Περιμένοντας ένα φίλο στο μετρό είδα όλα αυτά τα κορίτσια που περίμεναν το ραντεβού τους. Πραγματικά ζήλεψα που κάποια ετοιμάστηκε να γίνει ωραία ώστε να βγει με καποιον. Σε μια παρέα πέτυχα μια πολυ όμορφη κοπέλα που είχε βγει ραντεβού. Ήρθαν κάποιες φίλες της και το αγόρι έφυγε. Έλεγε ποσό πολύ της άρεσε, ότι αυτός ποτέ δεν είχε κάποια σοβαρή και έδειχνε ερωτευμένη.