blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.234
- Πόντοι
- 26.096
Η Δημοκρατία σας καταλείπει Ημάς, το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας, παντελώς αδιαφόρους!
Αφήστε τα αυτά!Ιδού ο πατήρ υμών!
1. Η ψηφοφορία λήγει αρκετές μέρες μετά από σήμερα και άρα ουδείς γνωρίζει το τελικό αποτέλεσμα.Αφήστε τα αυτά!
Σταματήστε να κρύβεστε!
Ο κος Βαγγέλης είναι πραγματικό πρόσωπο και όχι κάποιο προφίλ εδώ και σίγουρα δεν είναι ο μπαμπάς μου! Βεβαίως, είστε συνάδελφοι, για αυτό και τον βάλατε στην ψηφοφορία και μπερδέψατε το κοινό.
Όμως, η λαϊκη ετυμηγορία απεφάνθη!
Στιχουργός Βαγγέλας, τι εννοείτε1. Η ψηφοφορία λήγει αρκετές μέρες μετά από σήμερα και άρα ουδείς γνωρίζει το τελικό αποτέλεσμα.
2. Ουδέν κοινό έχω μετά του Χοντρού Προέδρου και Στιχουργού Βαγγέλα.
Υ.Γ. Έχετε μία μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;;;;
Στιχουργός Βαγγέλας, τι εννοείτε
Ώστε έτσι, ε;1. Η ψηφοφορία λήγει αρκετές μέρες μετά από σήμερα και άρα ουδείς γνωρίζει το τελικό αποτέλεσμα.
2. Ουδέν κοινό έχω μετά του Χοντρού Προέδρου και Στιχουργού Βαγγέλα.
Καλημέρα αγαπητοί συνομήλικοι και ισομεγέθεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάει ο νηματοθέτης στον φαρμακοποιό...
Με ένοχο ύφος τον πλησιάζει και του μιλάει στο αυτί .......
- Θα ήθελα ένα τεταρτάκι βιάγκρα...
- Γιατί ένα τεταρτάκι παππού? Πάρε δύο ολόκληρα να το ευχαριστηθείς κι εσύ μετά απο τόσο καιρό!!!
- Μπα...ένα τεταρτάκι θέλω.....ίσα ίσα για να μην κατουράω τα παπούτσια !!!
Πεστα ρε Ωρίων γιατί πάει πάλι να σε πιάσει κώτσο και μόλις τον στριμώχνεις γίνεται μια άχρονη οντότητα που ψάχνει μια μελαχρινή γυναίκα για να την βγάλει γκόμενα και αλλάζει την συζήτηση.Αφήστε τα αυτά!
Σταματήστε να κρύβεστε!
Ο κος Βαγγέλης είναι πραγματικό πρόσωπο και όχι κάποιο προφίλ εδώ και σίγουρα δεν είναι ο μπαμπάς μου! Βεβαίως, είστε συνάδελφοι, για αυτό και τον βάλατε στην ψηφοφορία και μπερδέψατε το κοινό.
Όμως, η λαϊκη ετυμηγορία απεφάνθη!
Εκείνος πιάστηκε κώτσος με την παρωδία ψηφοφορία που έβαλε.Πεστα ρε Ωρίων γιατί πάει πάλι να σε πιάσει κώτσο και μόλις τον στριμώχνεις γίνεται μια άχρονη οντότητα που ψάχνει μια μελαχρινή γυναίκα για να την βγάλει γκόμενα και αλλάζει την συζήτηση.
ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!
Καλός όλος ο συλλογισμός αλλά δεν σκέφτηκες ότι μπορεί να ντράπηκε να το παραδεχτεί δημόσια. Τι να έλεγε δηλαδή; Ότι ο γιος του και νέο αφεντικό θα έρχεται στην εταιρεία ντυμένος ακρίδα ;Εκείνος πιάστηκε κώτσος με την παρωδία ψηφοφορία που έβαλε.
Έβαλε και τον εαυτό του υποψήφιο για να παρουσιαστεί αμερόληπτος και στη συνέχεια, έπεσε πανηγυρικά στην παγίδα της Δημοκρατίας...
Τέλος πάντων, ο κύριος δεν είναι εκείνος που ψάχνω γιατί ο μπαμπάς μου δε θα αποποιούταν ΠΟΤΕ τις ευθύνες του.
Δεν είναι ακρίδα, ξωτικό ντύθηκεΚαλός όλος ο συλλογισμός αλλά δεν σκέφτηκες ότι μπορεί να ντράπηκε να το παραδεχτεί δημόσια. Τι να έλεγε δηλαδή; Ότι ο γιος του και νέο αφεντικό θα έρχεται στην εταιρεία ντυμένος ακρίδα ;
Σε έχει επηρεάσει πολύ η συμμετοχή σου στο νήμα του Ωρίωνα.... Για πες μου Ρόντρι, μήπως βλέπετε μαζί και στρουμφάκια;Δεν είναι ακρίδα, ξωτικό ντύθηκε
Άμα είναι να κεράσει μην βλέπουμε ταινίες ξεροσφύρι θα τα δούμε,Σε έχει επηρεάσει πολύ η συμμετοχή σου στο νήμα του Ωρίωνα.... Για πες μου Ρόντρι, μήπως βλέπετε μαζί και στρουμφάκια;