You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 479K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (4 μέλη και 6 επισκέπτες)
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Γιατί να της κάνει πρόταση γάμου και να μην την βγάλει απλώς γκόμενα; Για να τον φάει με τις ζήλειες της;Επειδή είμαστε σε ηλικία γάμου (80+) και όλοι πλούσιοι στο νήμα,
π.χ. ο @Ωρίων έχει τόσα καράβια, καλό είναι να δίνουμε και πληροφορίες
μπορεί κάποιος να θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην δεσποινίδα.
Μα σας έχει κάτσει εσάς ποτέ γκόμενα χωρίς να της είχατε τάξει γάμο;Γιατί να της κάνει πρόταση γάμου και να μην την βγάλει απλώς γκόμενα; Για να τον φάει με τις ζήλειες της;
Γίνονται αυτά τα πράγματα;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Ας γελάσω μικρέ μου φίλε! Δεν έχεις καταλάβει ακόμα πόσο πουτσόδουλες είναι οι γυναίκες.Μα σας έχει κάτσει εσάς ποτέ γκόμενα χωρίς να της είχατε τάξει γάμο;
Γίνονται αυτά τα πράγματα;
Οι γυναίκες αν ήταν πουτσόδουλες, θα ήταν με όλους.Ας γελάσω μικρέ μου φίλε! Δεν έχεις καταλάβει ακόμα πόσο πουτσόδουλες είναι οι γυναίκες.
Μάλλον εσείς είστε, πώς να το πω; Γιάμι γιάμι!
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Ωρίων, τόσο εγώ όσο και ο πατέρας σου, δεν θέλουμε να γίνεις γιαμιγιάμης. Καλύτερα να γίνεις γιεγιέςΟι γυναίκες αν ήταν πουτσόδουλες, θα ήταν με όλους.
Μάλλον εσείς είστε, πώς να το πω; Γιάμι γιάμι!
Μάλιστα.Ωρίων, τόσο εγώ όσο και ο πατέρας σου, δεν θέλουμε να γίνεις γιαμιγιάμης. Καλύτερα να γίνεις γιεγιές
Ποιο μέλος είπατε ότι είναι ο πατέρας μου;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Ξέρεις πολύ καλά. Η απάντηση υπάρχει ήδη μέσα σου. Αρκεί να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει.Μάλιστα.
Ποιος μέλος είπατε ότι είναι ο πατέρας μου;
Να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει;;Ξέρεις πολύ καλά. Η απάντηση υπάρχει ήδη μέσα σου. Αρκεί να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει.
Καλά, πάω μια βόλτα από το Ελβετία - Βασιλεία, να βάλω ένα τραγουδάκι, να ανεβάσω λίγο το νήμα και έρχομαι.
Τελευταία τροποποίηση:
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Ωρίων , εσύ ως ένας από τους πιο περιζήτητους γαμπρούς της υφηλίου, πως και δεν παντρεύτηκες; Εδώ παντρεύτηκε ο Ντιγκιντάγκας Εμμανουήλ.
Εγώ δεν είμαι κορόιδο να παντρευτώ.Ωρίων , εσύ ως ένας από τους πιο περιζήτητους γαμπρούς της υφηλίου, πως και δεν παντρεύτηκες; Εδώ παντρεύτηκε ο Ντιγκιντάγκας Εμμανουήλ.
Μπορώ να φάω όλα μου τα λεφτά, μόνος μου - δε χρειάζομαι συνέταιρο.
Αν εννοείτε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ούτε εκείνος έχει παντρευτεί πάντως. Έφτασε πολύ κοντά. Μπορεί να έγινε μπαμπάς αλλά γαμπρός δεν έγινε.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
Αυτό είναι δύσκολο ερώτημα και ο καθένας έχει τις απόψεις του.Γιατί να της κάνει πρόταση γάμου και να μην την βγάλει απλώς γκόμενα; Για να τον φάει με τις ζήλειες της;
Δεν έχω συναντήσει καμία που θέλει να μένει για πάντα γκόμενα εκτός αν είναι
ήδη παντρεμένη με άλλον.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Ίσως. Αλλά σημασία δεν έχει τι δεν θέλουν να μείνουν για πάντα αυτές αλλά τι θέλουμε να μείνουμε για πάντα εμείς.Αυτό είναι δύσκολο ερώτημα και ο καθένας έχει τις απόψεις του.
Δεν έχω συναντήσει καμία που θέλει να μένει για πάντα γκόμενα εκτός αν είναι
ήδη παντρεμένη με άλλον.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
Αρραβωνιάστηκε έγραψαν στις ειδήσεις και εφάρμοσε τη μέθοδο στρίβειν δια του αρραβώνοςΕγώ δεν είμαι κορόιδο να παντρευτώ.
Μπορώ να φάω όλα μου τα λεφτά, μόνος μου - δε χρειάζομαι συνέταιρο.
Αν εννοείτε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ούτε εκείνος έχει παντρευτεί πάντως. Έφτασε πολύ κοντά. Μπορεί να έγινε μπαμπάς αλλά γαμπρός δεν έγινε.
Έγινε η πρόταση γάμου - Αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την σύντροφό του - NEWS - Youweekly
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Που-στρίβειν δια του αρραβώνος εννοείς...Αρραβωνιάστηκε έγραψαν στις ειδήσεις και εφάρμοσε τη μέθοδο στρίβειν δια του αρραβώνος
Έγινε η πρόταση γάμου - Αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την σύντροφό του - NEWS - Youweekly
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
Είναι τελικά πούστρης?Που-στρίβειν δια του αρραβώνος εννοείς...
Κι αυτός ο @Ωρίων δεν έβαλε ψηφοφορία στο νήμα του
να αποφασίσει ο κόσμος είναι ή τα κάνει για να βγάζει γκόμενες?
Μα ο κόσμος θα αποφασίσει αν είναι πούστης ο άνθρωπος;Είναι τελικά πούστρης?
Κι αυτός ο @Ωρίων δεν έβαλε ψηφοφορία στο νήμα του
να αποφασίσει ο κόσμος είναι ή τα κάνει για να βγάζει γκόμενες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις