CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Δεν πιστεύεις στην Δημοκρατία εσύ ρε;Μα ο κόσμος θα αποφασίσει αν είναι πούστης ο άνθρωπος;
Δεν πιστεύεις στην Δημοκρατία εσύ ρε;Μα ο κόσμος θα αποφασίσει αν είναι πούστης ο άνθρωπος;
Όλα κι όλα οι ψηφοφορίες στο μπου.κομ είναι εγκυρότατες,Μα ο κόσμος θα αποφασίσει αν είναι πούστης ο άνθρωπος;
Όχι, γιατί δεν έχει αδιέξοδα.Δεν πιστεύεις στην Δημοκρατία εσύ ρε;
τώρα προκύπτει και άλλο ερώτημα,Όχι, γιατί δεν έχει αδιέξοδα.
Κοίτα Ρόντρι, ούτε το ένα ούτε το άλλο ή και τα δύο. Π.χ. ο νηματοθέτης, νομίζει ότι είναι άχρονη οντότητα, εσύ ότι είναι τσιφούτης, εγώ ότι είναι ένας πληγωμένος πατέρας και ο Ωρίων ότι είναι εξωγήινος. Τι είναι ο νηματοθέτης;τώρα προκύπτει και άλλο ερώτημα,
είμαστε αυτό που νομίζουμε ότι είμαστε ή είμαστε αυτό που νομίζει ο κόσμος ότι είμαστε
ιδού η απορία
Eξαφανισμενος. Φευ.Κοίτα Ρόντρι, ούτε το ένα ούτε το άλλο ή και τα δύο. Π.χ. ο νηματοθέτης, νομίζει ότι είναι άχρονη οντότητα, εσύ ότι είναι τσιφούτης, εγώ ότι είναι ένας πληγωμένος πατέρας και ο Ωρίων ότι είναι εξωγήινος. Τι είναι ο νηματοθέτης;
Το σκάφος του πάντως είναι ακόμα εδώ από έγκυρες πηγές....Eξαφανισμενος. Φευ.
ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!Κοίτα Ρόντρι, ούτε το ένα ούτε το άλλο ή και τα δύο. Π.χ. ο νηματοθέτης, νομίζει ότι είναι άχρονη οντότητα, εσύ ότι είναι τσιφούτης, εγώ ότι είμαι ένας πληγωμένος πατέρας και ο Ωρίων ότι είναι εξωγήινος. Τι είναι ο νηματοθέτης;
Γάτα ο μούτσος....ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!
Είμαστε αυτό που κάνουμε και όχι αυτό που λέμε ή σκεπτόμαστε ή αισθανόμαστε.τώρα προκύπτει και άλλο ερώτημα,
είμαστε αυτό που νομίζουμε ότι είμαστε ή είμαστε αυτό που νομίζει ο κόσμος ότι είμαστε
ιδού η απορία
Μπορεί. Θα φοράω ό,τι μου δίνει ο ενδυματολόγος μου.Γάτα ο μούτσος....
Έτσι θα ντύνεσαι όταν αναλάβεις την εταιρεία;
Πες του να σου δώσει και γυαλιά γιατί στραβώθηκες και δεν μπορείς να διαβάσεις. Προσδίδουν και κύρος.Μπορεί. Θα φοράω ό,τι μου δίνει ο ενδυματολόγος μου.
Α δεν είστε ο μπαμπάς μου, ε; Τώρα το διάβασα καλύτερα.Πες του να σου δώσει και γυαλιά γιατί στραβώθηκες και δεν μπορείς να διαβάσεις. Προσδίδουν και κύρος.
Είναι που δεν έχεις μάθει ακόμα καλά το μου και το νι. Γι' αυτό μπερδεύεις το είμαι με το είναι.Α δεν είστε ο μπαμπάς μου, ε; Τώρα το διάβασα καλύτερα.
Λυπούμαι.
Ο πιο παλιός μου φίλος (@Aristarxos dj ) εξαφανίστηκε.
Ο κατά κόσμον, εξωγήινος πατέρας μου (@blizardeye ) εξαφανίστηκε.
Το αγαπημένο μου μέλος (Leader) εξαφανίστηκε.
Εσείς ετοιμάζεστε να εξαφανιστείτε.
Αν είναι η μοίρα μου σακατεμένη...
Είναι που δεν έχεις μάθει ακόμα καλά το μου και το νι. Γι' αυτό μπερδεύεις το είμαι με το είναι.
Λάθος, ο @Aristarxos dj κάνει self rejection,Α δεν είστε ο μπαμπάς μου, ε; Τώρα το διάβασα καλύτερα.
Λυπούμαι.
Ο πιο παλιός μου φίλος (@Aristarxos dj ) εξαφανίστηκε.
Ο κατά κόσμον, εξωγήινος πατέρας μου (@blizardeye ) εξαφανίστηκε.
Το αγαπημένο μου μέλος (Leader) εξαφανίστηκε.
Εσείς ετοιμάζεστε να εξαφανιστείτε.
Αν είναι η μοίρα μου σακατεμένη...
Η Δημοκρατία σας καταλείπει Ημάς, το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας, παντελώς αδιαφόρους!Όχι, γιατί δεν έχει αδιέξοδα.