Απατηλές υποσχέσεις ο Ωρίων που είναι γνωστός στην πιάτσα και ως Συμβόλαιο (από το ο "λόγος του συμβόλαιο");;;Εμένα δεν με ρίχνουν οι απατηλές υποσχέσεις του Ωρίωνα. Προτιμώ την μοναξιά του καραβιού και τα πολύβουα λιμάνια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 479K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Θα σου απαντήσω όταν το νήμα σου φτάσει τις 100.000 σελίδες.Απατηλές υποσχέσεις ο Ωρίων που είναι γνωστός στην πιάτσα και ως Συμβόλαιο (από το ο "λόγος του συμβόλαιο");;;
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
Επειδή είσαι φίλος θα σου πω για το nickname μου,4 γράμματα;
ΡΟΝΤ!
Εσύ είσαι!!!
Μπαμπά!!!!
στο καράβι για να περάσει η ώρα είχα videogames και μου άρεσε πολύ
το vtmb, είχε ένα χαρακτήρα με αυτό το όνομα ...
Πολύ θα το ήθελα να είχα δικά μου καράβια αλλά τίποτα
Έτσι! Όταν! Όχι "εάν"!Θα σου απαντήσω όταν το νήμα σου φτάσει τις 100.000 σελίδες.
Πετάγομαι μια στιγμή στο "Χωρισμένη για σεξ και δουλειές σπιτιού" να τη ρωτήσω αν πληρώνεται με δόσεις γιατί κάνω μια έρευνα αγοράς για τον οίκο του πατέρα μου κι έρχομαι.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις αν είναι μελαχρινή ή έστω αν έχει κάποια μελαχρινή φίληΈτσι! Όταν! Όχι "εάν"!
Πετάγομαι μια στιγμή στο "Χωρισμένη για σεξ και δουλειές σπιτιού" να τη ρωτήσω αν πληρώνεται με δόσεις γιατί κάνω μια έρευνα αγοράς για τον οίκο του πατέρα μου κι έρχομαι.
Δεν πειράζει που δεν είσαι ο μπαμπάς μου.Επειδή είσαι φίλος θα σου πω για το nickname μου,
στο καράβι για να περάσει η ώρα είχα videogames και μου άρεσε πολύ
το vtmb, είχε ένα χαρακτήρα με αυτό το όνομα ...
Πολύ θα το ήθελα να είχα δικά μου καράβια αλλά τίποτα
Δεν πειράζει και που δεν έχεις καράβια.
Μη νομίζεις και ο μπαμπάς μου που έχει, ευτυχισμένος δεν είναι.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.137
- Πόντοι
- 22.785
Σήμερα ξημερώματα φίλε μου είδα να περνάει δίπλα από το ΠΟΛΎ καλό μού σκάφος Ζιφιός περίμενα αρκετή ώρα γιατί αυτά πάνε ζευγάρι αλλά τίποτα.Μα εγω ειπα... ο φιλος μου ο βατραχος ειναι ο πλεον ειδικος ...
Έχω πολλά χρόνια σε αυτά τα νερά να δω Ζιφιό.
Θα χώρισαν.Σήμερα ξημερώματα φίλε μου είδα να περνάει δίπλα από το ΠΟΛΎ καλό μού σκάφος Ζιφιός περίμενα αρκετή ώρα γιατί αυτά πάνε ζευγάρι αλλά τίποτα.
Τζίφος. Τύπος νηματοθέτης έψαχνε χωρισμένη για σεξ και δουλειές σπιτιού 2-3 φορές την εβδομάδα με αμοιβή (να της δίνει) 1.000€ καθαρά τον μήνα.Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις αν είναι μελαχρινή ή έστω αν έχει κάποια μελαχρινή φίλη
Δεν έχει καμία ελπίδα ο κος Bliz.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
Ένσημα κόλλαγε ή μαύρα?Τζίφος. Τύπος νηματοθέτης έψαχνε χωρισμένη για σεξ και δουλειές σπιτιού 2-3 φορές την εβδομάδα με αμοιβή (να της δίνει) 1.000€ καθαρά τον μήνα.
Δεν έχει καμία ελπίδα ο κος Bliz.
Γιατί; 'Εχεις καμιά γνωστή χωρισμένη να του συστήσεις;Ένσημα κόλλαγε ή μαύρα?
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
Άμα είχα θα την κράταγα για μέναΓιατί; 'Εχεις καμιά γνωστή χωρισμένη να του συστήσεις;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.137
- Πόντοι
- 22.785
Πώς φαίνεται η ανεπαρκείς γνώση σάς κύριε.Θα χώρισαν.
Φαίνεται, ε;Πώς φαίνεται η ανεπαρκείς γνώση σάς κύριε.
Κρίμας.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Δείξε μου ποιός είναι και με συνοπτικές διαδικασίες θα επέλθει η λύσιςΠού είσαι @Aristarxos dj να δεις που κακολογούν τον φίλο σου (εμένα δηλαδή);
ΜΟΝΟ ο μπαμπάς μου θα "καθάριζε" έτσι για μένα (εντάξει, και οι άνθρωποι που πληρώνει ο μπαμπάς για αυτή τη δουλειά).Δείξε μου ποιός είναι και με συνοπτικές διαδικασίες θα επέλθει η λύσις
Αγράμματε, μήπως είναι εσύ Εκείνος;;
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.789
- Πόντοι
- 19.795
Σήμερα ξημερώματα φίλε μου είδα να περνάει δίπλα από το ΠΟΛΎ καλό μού σκάφος Ζιφιός περίμενα αρκετή ώρα γιατί αυτά πάνε ζευγάρι αλλά τίποτα.
Έχω πολλά χρόνια σε αυτά τα νερά να δω Ζιφιό.
Ζιφιός στα νερά του ΒΑ Αιγαίου | e-Nautilia.gr | Το Ελληνικό Portal για την Ναυτιλία. Τελευταία νέα, άρθρα, Οπτικοακουστικό Υλικό
Ζιφιός (Cuvier’s beaked whale) στα νερά του ΒΑ Αιγαίου, ένα από τα πιο σημαντικά είδη θαλάσσιων θηλαστικών που μελετούν συστηματικά οι ερευνητές
e-nautilia.gr
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Όλα τα αγοράκια είναι μαμακηδες εσύ πως βγήκες μπαμπακιας αφού σε δεν πείραξε κανείς γιατί γκρινιάζεις εκτός από τον ρετρό βέβαιος που δεν συμπαθεί ούτε τον ήλιο που βγαίνει το πρωί όλοι οι σε συμπαθούνΜΟΝΟ ο μπαμπάς μου θα "καθάριζε" έτσι για μένα (εντάξει, και οι άνθρωποι που πληρώνει ο μπαμπάς για αυτή τη δουλειά).
Αγράμματε, μήπως είναι εσύ Εκείνος;;
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Ειρήνη ημίν αγαπητέ όλα τα πράγματα δεν λύνονται με τη βία - είχα και εγώ κάποτε μια γκόμενα που την έλεγαν ειρήνη να μην τα πολυλογω με παράτησε και αυτήΔείξε μου ποιός είναι και με συνοπτικές διαδικασίες θα επέλθει η λύσις
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.137
- Πόντοι
- 22.785
Να και του λόγου το αληθές.Ζιφιός στα νερά του ΒΑ Αιγαίου | e-Nautilia.gr | Το Ελληνικό Portal για την Ναυτιλία. Τελευταία νέα, άρθρα, Οπτικοακουστικό Υλικό
Ζιφιός (Cuvier’s beaked whale) στα νερά του ΒΑ Αιγαίου, ένα από τα πιο σημαντικά είδη θαλάσσιων θηλαστικών που μελετούν συστηματικά οι ερευνητέςe-nautilia.gr
Ευχαριστώ κύριε για την υποστήριξη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4