jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Για να δω με έκανε ignore o rod για τα λαικ δεν με πολύ ενδιαφέρει θα τα αναπληρώσω από τούς κλώνους τού κ.μπλιζ( φήμες πάντα)Άμα είχα θα την κράταγα για μένα
Για να δω με έκανε ignore o rod για τα λαικ δεν με πολύ ενδιαφέρει θα τα αναπληρώσω από τούς κλώνους τού κ.μπλιζ( φήμες πάντα)Άμα είχα θα την κράταγα για μένα
Πλάκα κάνω, αμέσως να το πιστέψεις.Για να δω με έκανε ignore o rod για τα λαικ δεν με πολύ ενδιαφέρει θα τα αναπληρώσω από τούς κλώνους τού κ.μπλιζ( φήμες πάντα)
Ά εντάξει φαινοσουν λίγο αποφασισμένος -Πλάκα κάνω, αμέσως να το πιστέψεις.
Πέρα από τη πλάκα δε ξέρω ποιες ώρες ευκαιρείς να σου στέλνω π.μ.
Πωπω ούτε στα καράβια του @Ωρίων δεν δουλεύουν τόσο πολύ,Ά εντάξει φαινοσουν λίγο αποφασισμένος -
11 με 2 έχω κενό το πρωί Ροντ και μετά 10 παρά το βράδυ σχολαω - φέτος έχω το ωράριο τού είλωτα - ευτυχώς που δεν μας έκατσε καμία πιτσιρικά δεν θα μπορούσαμε να αποδώσουμε ρεζιλι θα γινόμασταν - ο θεος μας φύλαξε
Όλοι οι ντεμεκ προϊστάμενοι σαν εμένα όλοι 12 Ώρο δουλεύουν και σπαστό να μην χέσω τέλος πάντων- εγώ δεν υπήρξα ποτέ κουτσομπολης Ροντ αλλά εσύ άμα ακούσεις κάτι στείλεΠωπω ούτε στα καράβια του @Ωρίων δεν δουλεύουν τόσο πολύ,
άμα έχω κανένα κουτσομπολιό θα σου στείλω.
Η μαμά μου μας παράτησε όταν ήμουν μικρός και έτσι, έχω προσκολληθεί στον μπαμπά μου.Όλα τα αγοράκια είναι μαμακηδες εσύ πως βγήκες μπαμπακιας
Εξαρτάται αν θα έχει και κέρασμα στην τελετή,Παιδγια ο νηματοθέτης εξαφανιστηκε ...
Τι λετε να παω να ραψω σμοκιν για την τελετη παραλαβης ?
Μηπως το ονομα της μαμας αρχιζει απο Μ;Η μαμά μου μας παράτησε όταν ήμουν μικρός και έτσι, έχω προσκολληθεί στον μπαμπά μου.
Λες Ποτέ δεν ξέρειςΜΟΝΟ ο μπαμπάς μου θα "καθάριζε" έτσι για μένα (εντάξει, και οι άνθρωποι που πληρώνει ο μπαμπάς για αυτή τη δουλειά).
Αγράμματε, μήπως είναι εσύ Εκείνος;;
Δεν είμαι βίαιος και επιθετικός άνθρωπος αγαπητέ μου Τζιμυ, το πρωινό μου φταίει, 3 φέτες ψωμί με μέλι, βασιλικός πολτός, πορτοκαλάδα, έτοιμος για μάχη ήμουνΕιρήνη ημίν αγαπητέ όλα τα πράγματα δεν λύνονται με τη βία - είχα και εγώ κάποτε μια γκόμενα που την έλεγαν ειρήνη να μην τα πολυλογω με παράτησε και αυτή
Το μέλι ήταν ρεικόμελο ή θυμαρίσιο?Δεν είμαι βίαιος και επιθετικός άνθρωπος αγαπητέ μου Τζιμυ, το πρωινό μου φταίει, 3 φέτες ψωμί με μέλι, βασιλικός πολτός, πορτοκαλάδα, έτοιμος για μάχη ήμουν
Μάλλον ήταν ρακόμελοΤο μέλι ήταν ρεικόμελο ή θυμαρίσιο?
έχει διαφορά
Άστα αυτά ρε Ντίλιγκερ.Δεν είμαι βίαιος και επιθετικός άνθρωπος
Πολλοί υδατάνθρακες, φάε και κανένα αυγουλάκι για πρωτεΐνη.Δεν είμαι βίαιος και επιθετικός άνθρωπος αγαπητέ μου Τζιμυ, το πρωινό μου φταίει, 3 φέτες ψωμί με μέλι, βασιλικός πολτός, πορτοκαλάδα, έτοιμος για μάχη ήμουν
Δυστυχώς δεν τρώω αυγά, έχω αλλεργία..Πολλοί υδατάνθρακες, φάε και κανένα αυγουλάκι για πρωτεΐνη.
Πολλοί υδατάνθρακες, φάε και κανένα αυγουλάκι για πρωτεΐνη.
Μόνο τα πλεμόνια των εχθρών του τρώει ο ΑγράμματοςΔυστυχώς δεν τρώω αυγά, έχω αλλεργία..
Κρίμα έχουν μεγάλη βιολογική αξία,Δυστυχώς δεν τρώω αυγά, έχω αλλεργία..