spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.927
- Πόντοι
- 18.546
Μια χαρά βρήκε στόχο...αυτα ειναι τομέας ευθυνης του @amjik ...
Αλλα ΙΜΗΟ μαλακισμενη βολη εκανε , χαλασε τη βεργα το ζωντοβολο
Μα εγω ειπα... ο φιλος μου ο βατραχος ειναι ο πλεον ειδικος ...Μια χαρά βρήκε στόχο...
Και όσο για τη βέργα είναι σαθρό το σημείο που έριξε.
Και όπως είδατε η δελφινιέρα δεν έπαθε τίποτα.
Τον κ. blizardey τι τον έχεις....;Στις 100.000
Σοβαρά θέλετε να σας απαντήσω τώρα;Τον κ. blizardey τι τον έχεις....;
Είπαμε είσαι αλεπουδιάρης, ξεκίνησες από 100 σελίδες και κάθε φοράΣοβαρά θέλετε να σας απαντήσω τώρα;
Από το καλοκαίρι κ. Επίτιμε Διαχειριστή.Επικρατει αναταραχη και αναρχια....
Ασύστολα ψευδή!Είπαμε είσαι αλεπουδιάρης, ξεκίνησες από 100 σελίδες και κάθε φορά
που ρωτάμε βάζεις και ένα μηδενικό.
Έχει σοβαρέψει η κατάσταση με την απουσία του ΑρίσταρχουΠού είσαι @Aristarxos dj να δεις που κακολογούν τον φίλο σου (εμένα δηλαδή);
Πρεπει να μπει μια ταξη.Από το καλοκαίρι κ. Επίτιμε Διαχειριστή.
τι εκανες στο θειο μου?Πρεπει να μπει μια ταξη.
Ομορφα και δημοκρατικα..
Κρεμασματα αναποδα,γδαρσιματα,μπαλαουρα,αλμπουρα,φαλαγγες,βγαλσιμο νυχιων...ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.
Ειναι καιρος να κοιταξεις μπροστα και να ξεχασεις το παρελθον.τι εκανες στο θειο μου?
Είχε παλαιότερα το νήμα Ιερό Εξεταστή τον κ. popov δυστυχώς αποχώρησεΠρεπει να μπει μια ταξη.
Ομορφα και δημοκρατικα..
Κρεμασματα αναποδα,γδαρσιματα,μπαλαουρα,αλμπουρα,φαλαγγες,βγαλσιμο νυχιων...ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.
παιρνω τηλ. τον συμβολαιγραφο ΤΩΡΑΕιναι καιρος να κοιταξεις μπροστα και να ξεχασεις το παρελθον.
Εχουν αλλαξει πολλα πραγματα αυτο το διαστημα...δεν νομιζω να τον βρεις....παιρνω τηλ. τον συμβολαιγραφο ΤΩΡΑ
Θα εγκρινω ενα κονδυλι για την τηρηση της ταξης..Είχε παλαιότερα το νήμα Ιερό Εξεταστή τον κ. popov δυστυχώς αποχώρησε
και τώρα πενόμαστε και δεν μπορούμε να προσλάβουμε άλλον
Δεν χρειάζεται Ωρίων. Η αλήθεια έλαμψε, η προφητεία εκπληρώθηκε: "ο νηματοθέτης κι αν φύγει θα έχει κάνει σπορά για να έρθει ο διάδοχος"Σοβαρά θέλετε να σας απαντήσω τώρα;