CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.442
- Πόντοι
- 3.786
Εμ! Να τα λέμε αυτά!Αληθές!
Προφανώς ησθάνθη τρόμον εξαιτίας της επανεμφανίσεώς σας...
Εμ! Να τα λέμε αυτά!Αληθές!
Προφανώς ησθάνθη τρόμον εξαιτίας της επανεμφανίσεώς σας...
Πρωινός πρωινός βλέπω. Σίγουρα είσαι μούτσος που συνεργάζεται με το σάιτ "Ο Δουλευταράς"...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Πρωινός πρωινός βλέπω. Σίγουρα είσαι μούτσος που συνεργάζεται με το σάιτ "Ο Δουλευταράς"...
Είμαι Μαρκόνης εγώ!Πρωινός πρωινός βλέπω. Σίγουρα είσαι μούτσος που συνεργάζεται με το σάιτ "Ο Δουλευταράς"...
Κι εγώ είμαι ο Ταμερλάνος. Έχω κάτι δουλειές τώρα. Θύμησέ μου αργότερα να σε επιπλήξω σφόδρα.Είμαι Μαρκόνης εγώ!
Είμαι Μαρκόνης εγώ!
Εσυ καπετάνιε, για να γυρισες, σημαινει οτι κακα μαντατα μου φερνεις.Πρωινός πρωινός βλέπω. Σίγουρα είσαι μούτσος που συνεργάζεται με το σάιτ "Ο Δουλευταράς"...
Ιωάννα Ελένη Αντριάννα ΟυρανίαΣας καλώ να κατονομάσετε τις γκόμενες που μου έχετε βρει.
Σιγα μην ειναι κι ο Σαραβακος...Όταν λοιπόν ο Νηματοθέτης γράφει ότι ο κ. @κωλο-γερος , αποτελεί το πρότυπο του ανδρικού γένους, εισπράττει λοιδωρίες από τα μέλη του παρόντος Νήματος.
Ο κ.κωλο-γερος είναι ο απόλυτος Άντρας - Εραστής!
Ο τέλειος Επιβήτορας!
Ο Δάσκαλος όλων μας!
Η αρχή και το τέλος στην συζήτηση για το σεξ και τον έρωτα!
Ζηλεύετε τον κ. @κωλο-γερος , ε;Σιγα μην ειναι κι ο Σαραβακος...
Ασε μας ρε βρυκολακα αξημερωτα!!
Φυγετε απο τον καθρεπτηΌταν λοιπόν ο Νηματοθέτης γράφει ότι ο κ. @κωλο-γερος , αποτελεί το πρότυπο του ανδρικού γένους, εισπράττει λοιδωρίες από τα μέλη του παρόντος Νήματος.
Ο νηματοθετης είναι ο απόλυτος Άντρας - Εραστής!
Ο τέλειος Επιβήτορας!
Ο Δάσκαλος όλων μας!
Η αρχή και το τέλος στην συζήτηση για το σεξ και τον έρωτα!
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ.Ζηλεύετε τον κ. @κωλο-γερος , ε;
Αποδεχθείτε την ανωτερότητά του και θα αισθανθείτε καλύτερα.
κυριε μου αν το κλωνος παει σε μενα σας παραθετω βιντεο με συμπολεμιστη μου στην Κορεα ο οποιος με γνωριζει και αν τον βρειτε θα σας επιβεβαιωση οτι ειμαι υπαρκτον προσωπο..
Υ.Γ ...ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Κύριοι εντός τού παρόντος τόπικ υπάρχουν κλώνοι
..
Και είναι λυπηρόν .....
Φεύ στους σφετεριστές & στους κλώνους.
Υ.Γ. Εγώ από εδώ και πέρα θα περνάω μόνο για καλημέρα.
Μην τσιμπατε γεροντες, να δοκιμασουμε να τις κανουμε θελει να μεινουμε επιτοπου μενοντας μονος κυριαρχος του νηματος