You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Όταν κανονίσουμε, φέρε και τον Σπίπη.Εντάξει για σήμερα ΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ,
αύριο ποιος ξέρει
Άντε χαιρετώ τώρα.
Χάρηκα που είστε καλά
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.557
- Πόντοι
- 46.423
ελπίζω μόνο να μην είναι ο νηματοθέτης που γράφει με τον λογαριασμό του ταρίφα πάλι και μας δουλεύει ψιλό γαζί , από αυτόν όλα τα περιμένω ...
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 2.586
οχι , συναντηθηκαμε χθες στην πιατσα ..ο Ταριφας ειναι οχι ο ακατανομαστοςελπίζω μόνο να μην είναι ο νηματοθέτης που γράφει με τον λογαριασμό του ταρίφα πάλι και μας δουλεύει ψιλό γαζί , από αυτόν όλα τα περιμένω ...
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 165
- Like
- 32.306
- Πόντοι
- 32.548
TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.com
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.337
- Πόντοι
- 26.316
Ο Νηματοθετης είναι ένας καλοκάγαθος ηλικιωμένος, που αναζητά γκόμενα επί ματαίω και ουδέν παραπάνω.ελπίζω μόνο να μην είναι ο νηματοθέτης που γράφει με τον λογαριασμό του ταρίφα πάλι και μας δουλεύει ψιλό γαζί , από αυτόν όλα τα περιμένω ...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.337
- Πόντοι
- 26.316
Όποιος κατάφερε και έπεισε τον αδελφό μου να ξαναμπεί στο μπου, ανακηρύσσεται ως ο Επίτιμος Πρόεδρος του Νήματος!!!
Μου έδωσε μεγάλη χαρά να ξαναδιαβάσω αναρτήσεις του Ενός και Μοναδικού κ. @NICK TRIVE !!!!!!!!!!
Μου έδωσε μεγάλη χαρά να ξαναδιαβάσω αναρτήσεις του Ενός και Μοναδικού κ. @NICK TRIVE !!!!!!!!!!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.337
- Πόντοι
- 26.316
Τους λέω ότι ψάχνω γκόμενα αλλά δεν με πιστεύουν ούτε με βοηθούν να βρω...Μου είπε στην τελευταία μας επικοινωνία ότι έμεινε με ένα μανάρι μόνο.
Να τον πιστέψω?
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.557
- Πόντοι
- 46.423
Τους λέω ότι ψάχνω γκόμενα αλλά δεν με πιστεύουν ούτε με βοηθούν να βρω...
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.849
- Πόντοι
- 19.795
Ελπιζω φετος να μην χρειαστει να εμφανιστεις σαν "συνεταιρος" μου στο βαιμπερ.Ξεκινάω από Τζιμάρα 25ποντο. Έχει παραλάβει τη φρεγάτα και ρίχνει κατά ριπάς με τα νέα οπλικά συστήματα.
Πάω σε σχιστοματικοπνίχτη και όχι μόνο κωλόγερο. Έκλεισε ήδη το ταξίδι του χειμώνα στην Ασία. Πάνε τα σχιστομάτικα κωλαράκια.
Έχω και για σένα. Εθεάθης στην πιάτσα με ταξί χθες, δεν μας είχες πει πως είσαι συνάδελφος.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.337
- Πόντοι
- 26.316
Για αυτό η επιλογή σας σκίζει στην ψηφοφορία μας.Ελπιζω φετος να μην χρειαστει να εμφανιστεις σαν "συνεταιρος" μου στο βαιμπερ.
Δεν πρόκειται να χορτάσετε ποτέ και όλο μηχανεύεστε τρόπος για να βρείτε και να πάτε και με άλλες γυναίκες!
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.599
- Πόντοι
- 2.606
Τι εννοείτε?Ελπιζω φετος να μην χρειαστει να εμφανιστεις σαν "συνεταιρος" μου στο βαιμπερ.
Δε πήγε καλά ο συνεταιρισμός?
Τελευταία τροποποίηση:
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.638
- Πόντοι
- 12.946
ελπίζω μόνο να μην είναι ο νηματοθέτης που γράφει με τον λογαριασμό του ταρίφα πάλι και μας δουλεύει ψιλό γαζί , από αυτόν όλα τα περιμένω ...
Αυτό το φέρε τον Σπίπη μου το έλεγε ο αληθινός,
αλλά και πάλι δε βάζω το χέρι στη φωτιά, θα μάθουμε όταν πάμε.
Τελευταία τροποποίηση:
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.638
- Πόντοι
- 12.946
Δεν συμφωνώ ο @κωλο-γερος είναι ένας τίμια βιοποριζόμενος κύριοςΓια αυτό η επιλογή σας σκίζει στην ψηφοφορία μας.
Δεν πρόκειται να χορτάσετε ποτέ και όλο μηχανεύεστε τρόπος για να βρείτε και να πάτε και με άλλες γυναίκες!
αλλά τον προκαλούν περνάνε έξω από το μαγαζί του με υποτυπώδη εσώρουχα,
βγαίνουν στα απέναντι μπαλκόνια χωρίς κλπ.
Τα ξέρω από πρώτο χέρι
Τελευταία τροποποίηση:
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.849
- Πόντοι
- 19.795
Τι φταίω εγώ; Μου είχε γίνει κολιτσιδα η άλλη, είχα 3 ημέρες ακόμα στην διάθεση μου, της λέω φεύγω αύριο το βράδυ. Να κάτσουμε όλη ημέρα στο κρεβάτι, μου λέει.Για αυτό η επιλογή σας σκίζει στην ψηφοφορία μας.
Αύριο το πρωί θα πάω με τον συνεταιρο μου για τα τελευταία ψώνια, της λέω."Θα έρθω καί εγώ" μου λεει, στυλ @troubakhs , να σας βοηθήσω στα ψώνια.
Κάτσε να ρωτήσω τον συνεταιρο μου, της λέω και το πρώτο όνομα που πέφτει στην αντίληψη μου στο βαιμπερ, ήταν του ταρίφα. Του εξήγησα στα Ελληνικά τι συνέβαινε, η κοπέλα τον έβλεπε από το βαιμπερ, και της λέω ότι ο συνέταιρος μου, ήθελε να πάμε μόνοι μας.
Θα έρθω τότε το βράδυ στο αεροδρόμιο, μου λεει.
Στην Ελλάδα το έχουμε γρουσουζιά, (μπατ λακ) της λέω, αν έρθεις στο αεροδρόμιο να μου πεις γκουντ μπάι μπορεί να μην ξανασυναντηθουμε, της λέω.
Δεν με πολύ πίστεψε, την άλλη ημέρα έφυγε πρωί - πρωί μουτρωμένη.
Με τιμώρησε όμως η τύχη μου, η γκόμενα που ήθελα να περάσω μαζί της το τελευταίο τριήμερο, είχε πάει στο χωριό της.
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 135
- Like
- 36.249
- Πόντοι
- 27.636
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.253
- Πόντοι
- 201
Μην τσιμπατε γεροντες, να δοκιμασουμε να τις κανουμε θελει να μεινουμε επιτοπου μενοντας μονος κυριαρχος του νηματοςΕ ρε κάτι ιδέες που δίνει για περίτεχνες στάσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις