NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Τον άλλο στο στενό τον είδες?περίεργο τώρα που ερχόμουν ο φούρνος στη γωνία ήταν στη θέση του...
Γεια ρε παιχταρά Σπίπη.
Τον άλλο στο στενό τον είδες?περίεργο τώρα που ερχόμουν ο φούρνος στη γωνία ήταν στη θέση του...
ελα να μαζευομαστε τα ΝΠΤον άλλο στο στενό τον είδες?
Γεια ρε παιχταρά Σπίπη.
Εντάξει για σήμερα ΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ,Μου είπε στην τελευταία μας επικοινωνία ότι έμεινε με ένα μανάρι μόνο.
Να τον πιστέψω?
Όταν κανονίσουμε, φέρε και τον Σπίπη.Εντάξει για σήμερα ΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ,
αύριο ποιος ξέρει
ελπίζω μόνο να μην είναι ο νηματοθέτης που γράφει με τον λογαριασμό του ταρίφα πάλι και μας δουλεύει ψιλό γαζί , από αυτόν όλα τα περιμένω ...
οχι , συναντηθηκαμε χθες στην πιατσα ..ο Ταριφας ειναι οχι ο ακατανομαστοςελπίζω μόνο να μην είναι ο νηματοθέτης που γράφει με τον λογαριασμό του ταρίφα πάλι και μας δουλεύει ψιλό γαζί , από αυτόν όλα τα περιμένω ...
Ο Νηματοθετης είναι ένας καλοκάγαθος ηλικιωμένος, που αναζητά γκόμενα επί ματαίω και ουδέν παραπάνω.ελπίζω μόνο να μην είναι ο νηματοθέτης που γράφει με τον λογαριασμό του ταρίφα πάλι και μας δουλεύει ψιλό γαζί , από αυτόν όλα τα περιμένω ...
Τους λέω ότι ψάχνω γκόμενα αλλά δεν με πιστεύουν ούτε με βοηθούν να βρω...Μου είπε στην τελευταία μας επικοινωνία ότι έμεινε με ένα μανάρι μόνο.
Να τον πιστέψω?
Τους λέω ότι ψάχνω γκόμενα αλλά δεν με πιστεύουν ούτε με βοηθούν να βρω...
Ελπιζω φετος να μην χρειαστει να εμφανιστεις σαν "συνεταιρος" μου στο βαιμπερ.Ξεκινάω από Τζιμάρα 25ποντο. Έχει παραλάβει τη φρεγάτα και ρίχνει κατά ριπάς με τα νέα οπλικά συστήματα.
Πάω σε σχιστοματικοπνίχτη και όχι μόνο κωλόγερο. Έκλεισε ήδη το ταξίδι του χειμώνα στην Ασία. Πάνε τα σχιστομάτικα κωλαράκια.
Έχω και για σένα. Εθεάθης στην πιάτσα με ταξί χθες, δεν μας είχες πει πως είσαι συνάδελφος.
Για αυτό η επιλογή σας σκίζει στην ψηφοφορία μας.Ελπιζω φετος να μην χρειαστει να εμφανιστεις σαν "συνεταιρος" μου στο βαιμπερ.
Τι εννοείτε?Ελπιζω φετος να μην χρειαστει να εμφανιστεις σαν "συνεταιρος" μου στο βαιμπερ.
ελπίζω μόνο να μην είναι ο νηματοθέτης που γράφει με τον λογαριασμό του ταρίφα πάλι και μας δουλεύει ψιλό γαζί , από αυτόν όλα τα περιμένω ...
Δεν συμφωνώ ο @κωλο-γερος είναι ένας τίμια βιοποριζόμενος κύριοςΓια αυτό η επιλογή σας σκίζει στην ψηφοφορία μας.
Δεν πρόκειται να χορτάσετε ποτέ και όλο μηχανεύεστε τρόπος για να βρείτε και να πάτε και με άλλες γυναίκες!
Τι φταίω εγώ; Μου είχε γίνει κολιτσιδα η άλλη, είχα 3 ημέρες ακόμα στην διάθεση μου, της λέω φεύγω αύριο το βράδυ. Να κάτσουμε όλη ημέρα στο κρεβάτι, μου λέει.Για αυτό η επιλογή σας σκίζει στην ψηφοφορία μας.
Δεν πρόκειται να χορτάσετε ποτέ και όλο μηχανεύεστε τρόπος για να βρείτε και να πάτε και με άλλες γυναίκες!